Boşanmalı mıyım? Uzun oldu ama lutfen akil verin.

hem çok kıskanç diyorsun hem kıskandırmaya çalışıyorsun.kocan normal değil o çok belli ama sen de pek normal değilsin.

evet yoğun bakımlık olana kadar beklesin bence de. kocası yani döver de sever de değil mi?

evet yoğun bakımlık olana kadar beklesin bence de. kocası yani döver de sever de değil mi?
Siz bayanın yazdığını tam okumadınız galiba veya anlayamadiniz.bidaha tekrar baştan okuyun,adamin yaptiklarina kadinin yaptıklarına bakin,ondan sonra benim cevabima yorum atın tmm?

Siz bayanın yazdığını tam okumadınız galiba veya anlayamadiniz.bidaha tekrar baştan okuyun,adamin yaptiklarina kadinin yaptıklarına bakin,ondan sonra benim cevabima yorum atın tmm?
tmm. ama 11 sayfayı da okudum. sizin tvde iki erkek görüp hangisi daha yakısıklı diye sordugunuzda kocanızın sizi de dövmekten beter edecegini okudum. kızcagıza hak etmissin dediginizi de okudum. daha okumam gereken bir sey var mı?

adam münevver gibi doğrarım seni demis, siz de böyle bir sebeple bosanılmaz demissiniz. sadece gülüyorum :)

vakit kaybetmeden darp raporu al

birde adam önceden belliymiş niye lades yaptın

üstelik yalın da küçük

bir de adam kıskanç değil ruhsal rahatsız öncelikle kıskanıyor deme onun hasta olduğunu gör

yok canım boşanma sen o çok sevdiğin benimsediğin daha üç aylık olan eşyalarınla gömülürsüm artık. hem ne demek kıskandırmak için hangisi yakışıklı diye sordum, eşiniz size tv den iki hatun gösterip hangisi daha güzel dese ooooo kıyamet kopar demi adamın huyunu bile bile üstelik.

adam münevver gibi doğrarım seni demis, siz de böyle bir sebeple bosanılmaz demissiniz. sadece gülüyorum :)
Canım ben boyle senin gibi zihniyetlerle cok da polemiğe girmek istemiyorum.karşıdaki 19 yaşında bi kiz dikkatinizi cekerim.ne kadar da meraklisiniz insanlari ayirmaya yuva yikmaya.insanlara ayrıl demeden once biraz allah korkunuz olsun. Belki kız size aldanıp ayrilacak ve munevver gibi olur dedi die illa adam kesecek mi oldurecek mi herkesin agzindan hersey cikiyor oldururum asarim keserim.yani artik bende bisey diyemiyorum

Sizi daha çocuksunuz farkında mısınız? Bu ne ilginç bir ilişki ayrıca o manyağın yanindaysaniz hâlâ damarına basmayın ki 3. Sayfalarda sizin haberinizi okumayalim ha bir de Allah aşkına korunun da çocuk yapma gafletin de bulunmayın! Sizi daha cicim ayların da döven adamdan da çok bir şey beklemeyin boşanmak çözüm gibi ama savaşmak istiyorsanız çok güçlü olmalısınız.

Kesinlikle

Eşinizin kendisine güveni sıfır. İlk olarak bırakın kavgayı dövüşü tek bir hakaret bile kabul edilemez ! Siz de buna rağmen hoşgeldin diyorsunuz.... Bir insana bir defa şans verilir ki ikincisinin tekrarlanması kuvvetle muhtemeldir.. Pembe ruj sürdünüz diye burnunuzdan getirmiş.. Ne var bunda ya? Demek ki kendisi pembe ruj süren kadınlara farklı gözle bakıyor ki sizin rujunuz onu bu kadar irite etmiş.. Evlenmek gibi bir kararı alacak kadar olgunluğunuz var ise eğer lütfen tavrınızı koyun ve sizin nerede ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi anlatın.. Evliyim diye özgürlüğünüzü teslim etmeyiniz...

Yorum yapacak çok detay varda, madem adam rahatsız neden tv deki hangisi yakışıklı diyorsun bunu normal erkeğede sorsan bu tepkiyi verir ben kadın olarak hangisi güzel diye sorsa eşim kıskanırım, yarayı kaşımanın anlamı ne..

Ya herkes de takılmış adama niyr sordun diye. Tamam sorması hata orasına katılıyorum. Ama kaçınızın eşi böyle soru sorsanız dövmeye kalkar. Bunun genişlikle de alakası yok kavga eder, tartışır vs. Ama dövmek farklı bir olay. Burda gelip ayrılma diyen var. Kız daha 19. Üniversiteye girebilir kendi ayakları üzerinde durabilir. Gencecik kız

Adama dencek laf yok,hasta cok belli ama sen de cok normal değilsin..
Boyle biri olduğunu bile bile kıskandırmak için yaptım demişsin..
Tuhafsınız çok insan sonunu bile bile böyle soru sorar mi?

Böyle kadınları anlamıyorum neyi bekliyorsun hala. Evde babaları el kaldırmaya kalksa en ufak bi hakaret etse kaçar giderler kocaları yapınca bin bir türlü bahane.
Eşya alınır daha güzeli çıkar oda alınır daha çok içine siner.
Canın gitti mi geri gelmez.

Arkadaslar suna bir aciklik getiriyim. Esime o soruyu ben sakasina sormustum arada cilve olarak oyle seylerimiz olur. Ama hep gulup gecerdik iki surat asar barisirdik. Dun esim son kez oturup konustuk kurana el basti bir daha sana el kaldirip kufur etmicem diye. Son sansi istedi yemege ciktik evlendigimizden gunden beri ilk kez arkadaslariyla yuzyuze getirdi beni. Onlarin yaninda gayet benle ilgilendi yok saymadi. Arkadaslarinin yaninda mahcup olmasin diye bende bir sey yokmus gibi davrandim.

Bir kac gun daha denemeye dusunuyorum eger gercekten degisti mi degismedi mi gormem gerek. Sizce bir sans daha veriyim mi?

Birincisi bu evliligi yasayan benim esimin neye sinirlenip tahrik olacagina siz karar veremezsiniz. Ayrica benim esim kendisi soyluyor cok gosterislisin diye ona asik olmus hatta Ikincisi evet buyuk daglari ben yarattim ve siz beni dis gorunusumle elestiremezsiniz. Ucuncusu kiskancliginizi bu kadar belli etmeyin. Gereksiz elestiri gizli hayranliktir. Ayrica ilgi manyagiyim evet cunku daha 19 yasindayim ve 3 aylik evliyim. Yorumunuzda dis gorunusumu elestirmeniz disinda pek bir sey goremedin cok ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…