- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi just tonight
-
evet yoğun bakımlık olana kadar beklesin bence de. kocası yani döver de sever de değil mi?Valla adam haklı televizyondaki adama hangisi daha yakışıklı die sorulmaz.ben sorsam benimkide aynı yapar.artı zaten böyle bi sebeple bosanilmaz pamuk ipliğine bağlı degil evlilik.eşinin huyunu biliyorsan ona gore davranacaksin.daha yaşın küçük olduğu için kavrayamabilirsin.daha gorecek cok günün var daha 3 aylik evlisin dur bakalim.zora gelince hemen boşanma olur mu
Siz bayanın yazdığını tam okumadınız galiba veya anlayamadiniz.bidaha tekrar baştan okuyun,adamin yaptiklarina kadinin yaptıklarına bakin,ondan sonra benim cevabima yorum atın tmm?evet yoğun bakımlık olana kadar beklesin bence de. kocası yani döver de sever de değil mi?
tmm. ama 11 sayfayı da okudum. sizin tvde iki erkek görüp hangisi daha yakısıklı diye sordugunuzda kocanızın sizi de dövmekten beter edecegini okudum. kızcagıza hak etmissin dediginizi de okudum. daha okumam gereken bir sey var mı?Siz bayanın yazdığını tam okumadınız galiba veya anlayamadiniz.bidaha tekrar baştan okuyun,adamin yaptiklarina kadinin yaptıklarına bakin,ondan sonra benim cevabima yorum atın tmm?
adam münevver gibi doğrarım seni demis, siz de böyle bir sebeple bosanılmaz demissiniz. sadece gülüyorum :)Siz bayanın yazdığını tam okumadınız galiba veya anlayamadiniz.bidaha tekrar baştan okuyun,adamin yaptiklarina kadinin yaptıklarına bakin,ondan sonra benim cevabima yorum atın tmm?
Canım ben boyle senin gibi zihniyetlerle cok da polemiğe girmek istemiyorum.karşıdaki 19 yaşında bi kiz dikkatinizi cekerim.ne kadar da meraklisiniz insanlari ayirmaya yuva yikmaya.insanlara ayrıl demeden once biraz allah korkunuz olsun. Belki kız size aldanıp ayrilacak ve munevver gibi olur dedi die illa adam kesecek mi oldurecek mi herkesin agzindan hersey cikiyor oldururum asarim keserim.yani artik bende bisey diyemiyorumadam münevver gibi doğrarım seni demis, siz de böyle bir sebeple bosanılmaz demissiniz. sadece gülüyorum :)
Sizi daha çocuksunuz farkında mısınız? Bu ne ilginç bir ilişki ayrıca o manyağın yanindaysaniz hâlâ damarına basmayın ki 3. Sayfalarda sizin haberinizi okumayalim ha bir de Allah aşkına korunun da çocuk yapma gafletin de bulunmayın! Sizi daha cicim ayların da döven adamdan da çok bir şey beklemeyin boşanmak çözüm gibi ama savaşmak istiyorsanız çok güçlü olmalısınız.Iyi akşamlar ablalarım. Direk konuya giriyorum esim sinir hastası 3 aylık evliyim. Flört dönemindede kabalıkları olurdu ama ufak tefek seylerdi tepkimi koydugumda hatasini anlardi. Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi. Esim 27 ben 19 yasindayim. Birazda gosterisliyim o adanali ben istanbullu dogma buyume suan onun icin yalovay yerlestim isi burda. Ailemden uzagim. Kimsem yok burada. Bir gun hastalansam evi temizlemesem suslenip puslenmekle kari olunmuyor diyor. Oysa her gun evimi cennet gibi yaparim. 2 gun once aydonumuzdu cicek yaptirmis sonra yemege gittik orda cingar cikardi yollarda beni rezil etti niye pembe ruj surdum diye oysa her gun surdugum sey inadina yapiyor. Bosanalim diyorum noldu baskasini bulucan dimi diyor.Her gun karsima alip konusuyorum tamam diyor yeminler ediyor agliyor yalvariyor sensiz yasayamam diye yine ertesi gun ayni terane.
Dun aksam cok iyiydik isten geldi alisveris yapmis bana hediye almis hah dedim sonunda duzeliyor sonra biraz kiskansin diye tvdeki dizide iki cocuk vardi hangisi daha yakisikli dedim ama gulerek demez olaydim.
Gece 4den sabah 9a kadar kavga ettik. Namussuz kari basit kadin gozun disari kayiyor dimi seni munevver gibi yapicam beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti. Allahtan gozume bir sey olmadi gogsum mosmor. Bugunde uyudum cebimi kapadim o isten gelene kadar hic konusmadim. Aksam geldi hosgeldin dedim. Bana yemek yaptirmis. Gecti karsima ayrilik sarkilari acti bi duble raki icti sonra yat uyu erken kalkicaksin dedim yatti. Suan yanimda yatiyor. Ailem annem babam ayri ondan cok eziyor beni. Ama bosansam ailem arkamda onu biliyorum. Ayrica uni okumak istiyorum okuyup nolcan okutmam parayi basar aliriz diploma diyor calisiyim diyorum yok diyor. Beni herkesten kiskaniyor. Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor. Kafayi yicem sizde bosanmali miyim artik?
Kesinlikleyok canım boşanma sen o çok sevdiğin benimsediğin daha üç aylık olan eşyalarınla gömülürsüm artık. hem ne demek kıskandırmak için hangisi yakışıklı diye sordum, eşiniz size tv den iki hatun gösterip hangisi daha güzel dese ooooo kıyamet kopar demi adamın huyunu bile bile üstelik.
Yorum yapacak çok detay varda, madem adam rahatsız neden tv deki hangisi yakışıklı diyorsun bunu normal erkeğede sorsan bu tepkiyi verir ben kadın olarak hangisi güzel diye sorsa eşim kıskanırım, yarayı kaşımanın anlamı ne..Iyi akşamlar ablalarım. Direk konuya giriyorum esim sinir hastası 3 aylık evliyim. Flört dönemindede kabalıkları olurdu ama ufak tefek seylerdi tepkimi koydugumda hatasini anlardi. Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi. Esim 27 ben 19 yasindayim. Birazda gosterisliyim o adanali ben istanbullu dogma buyume suan onun icin yalovay yerlestim isi burda. Ailemden uzagim. Kimsem yok burada. Bir gun hastalansam evi temizlemesem suslenip puslenmekle kari olunmuyor diyor. Oysa her gun evimi cennet gibi yaparim. 2 gun once aydonumuzdu cicek yaptirmis sonra yemege gittik orda cingar cikardi yollarda beni rezil etti niye pembe ruj surdum diye oysa her gun surdugum sey inadina yapiyor. Bosanalim diyorum noldu baskasini bulucan dimi diyor.Her gun karsima alip konusuyorum tamam diyor yeminler ediyor agliyor yalvariyor sensiz yasayamam diye yine ertesi gun ayni terane.
Dun aksam cok iyiydik isten geldi alisveris yapmis bana hediye almis hah dedim sonunda duzeliyor sonra biraz kiskansin diye tvdeki dizide iki cocuk vardi hangisi daha yakisikli dedim ama gulerek demez olaydim.
Gece 4den sabah 9a kadar kavga ettik. Namussuz kari basit kadin gozun disari kayiyor dimi seni munevver gibi yapicam beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti. Allahtan gozume bir sey olmadi gogsum mosmor. Bugunde uyudum cebimi kapadim o isten gelene kadar hic konusmadim. Aksam geldi hosgeldin dedim. Bana yemek yaptirmis. Gecti karsima ayrilik sarkilari acti bi duble raki icti sonra yat uyu erken kalkicaksin dedim yatti. Suan yanimda yatiyor. Ailem annem babam ayri ondan cok eziyor beni. Ama bosansam ailem arkamda onu biliyorum. Ayrica uni okumak istiyorum okuyup nolcan okutmam parayi basar aliriz diploma diyor calisiyim diyorum yok diyor. Beni herkesten kiskaniyor. Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor. Kafayi yicem sizde bosanmali miyim artik?
Yazdıklarından adamı ciddi tahrik ettiğini düşündüm. Bence fazla çocuksu davranarak adamı çıldırtıyorsun. çok gösterişli olduğunu düşündüğünden ilgi manyağı olmuşsun, eşine de bunu hissettirip tahrik ediyorsun. Bence sen beni bile çıldırtırsın.adamı azıcık rahat bırak ve büyü. Dünya senin etrafında dönmüyor. Profil fotondaki sensen, duruşundan bile dünyaları ben yarattım akıyor. Beyaz ten siyah saç kırmızı ruj siyah yoğun sürme, Merve boloğur vakası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?