Boşanmalimiyim

Sen adamı sürekli böyle finanse edersen tabi ki değerin olmaz. Eril, dişil roller değişmiş sizde. Memur maası en fazla ne kadar iyi olabilr 3 çocuk var eğitimleri var herşeyi neden tek başına sırtladın ki?
Evet roller degisti ama diyorum ya cocuklar babalari ile buyusun diye bunu bile kabullendim ama kiymetim hic yok bu evde bu konular bile konusulmaz cunku gururu kiriliyormus

Çalışmayan herife saygım yok.
Kardeşimden biliyorum.
Ben seneler once calismamasini sorun etmemeyi ogrendim sadece cocuklarim babam neden yanimda demesin diye. Yeri geldiginde beraber gezip eglensinler diye. Gercekten asil sorun bu degil cunku calismasada kabulum ama mutlu degilim.

Evet roller degisti ama diyorum ya cocuklar babalari ile buyusun diye bunu bile kabullendim ama kiymetim hic yok bu evde bu konular bile konusulmaz cunku gururu kiriliyormus
Gururu olsa emin ol böyle olmazdı çalışırdı bir de böyle zırvalıklarla ayak yapıyorlar. Ne gururu ya :)

Ben seneler once calismamasini sorun etmemeyi ogrendim sadece cocuklarim babam neden yanimda demesin diye. Yeri geldiginde beraber gezip eglensinler diye. Gercekten asil sorun bu degil cunku calismasada kabulum ama mutlu degilim.
Sorun etseydiniz o zaman.
Etmediniz niye nimet olarak görmemiş sizi.
Çalışan babalarda çocukları ile gezip eğleniyor.
Kabul edilecek iş değil.

Koca değil damızlık almışsınız resmen. Sadece üremeye yaramış bu adamı 3 kez baba yapmanızda takdire şayan!
Boşa gitsin asalağı.
Herkes ayni seye yani calisma olayina takilmis. Ben orayi sorun etmiyorum esiniz size kotu davransa cocuga ragmen bosanirmiydiniz

Neyse çalışmamasını sorun etmiyorsun nasılsa. Peki neden kötü davranıyor sana özel bi sebebi var mı nezamndır bu durumdasnz?

Memurlugumun derecesi dusuk degil. Duz memur degilim yani bir kurumun muduruyum. İlk evlendigimde cok sorun ettim ama kpss calisiyorum bu sene olmadi sonraki sene diye diye geldik 11 sene oldu evleneli. Arada birer sene calistigi oldu

Fark etmez 3 haneli rakamlar almıyorsaniz o çocuklardan kısmak demek
Vallahi çok ilginç bir insan nasıl kendine bunu yapar siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o versin
Birde üstüne 3 cocuk

Sorun etseydiniz o zaman.
Etmediniz niye nimet olarak görmemiş sizi.
Çalışan babalarda çocukları ile gezip eğleniyor.
Kabul edilecek iş değil.
Sorun ettim ama degismedi. Degismeyimce kabullendim cocuklar babasiz olmasin dedim ama ben iyi degilim simdide.

Neyse çalışmamasını sorun etmiyorsun nasılsa. Peki neden kötü davranıyor sana özel bi sebebi var mı nezamndır bu durumdasnz?
Sinirli bir insan. Bir elestiri yapayim orngein cocugu niye erken kaldirmadin gece yatmiyor diye bakiyorum ters cevap veriyor bu sefer bir o bir ben derken is buyuyor

Fark etmez 3 haneli rakamlar almıyorsaniz o çocuklardan kısmak demek
Vallahi çok ilginç bir insan nasıl kendine bunu yapar siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o versin
Birde üstüne 3 cocuk
Ben hic bir zaman kendime deger vermedim asil sorunum bu heralde gereginden fazla kendimden odun veriyorum

Back
X