- 21 Ekim 2018
- 102
- 51
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Evet bende çok üzülüyordum olmadığına şimdi sevinir oldum.Iyiki boyle bi adamdan cocugun olmamis, her serde bi hayir vardir... bosan, boyle karakteri oturmamis insanlardan uzak durun ya
Senin icin mi? Cocuk olsaydi sadece senin mi olacakti. Bir tek sen mi cocuk istiyordun. Bu nasil bir zihniyet. İkinizi ilgilendiren bir harcamayi nasil sana yukler.Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Hastaneye harcadıklarını laf mı ediyorBende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Çocuk sahibi olmak için yapılan masrafları kadının yüzüne vuran adama arabulucu gerekmez bence.
Boşansın boşanmasın, bunun hesabını yapan adama anamın babamın mirasını yedirmem.
Valla blöfmü nedir bilmem ama acımı bile yaşayamadım günlerdir sıkıntıdan.beni para olarak görmesi çok içimi yakıyor birlikte çalışıp bişeyler yapalım gece gündüz çalışıp kuru ekmek yerim diyorum o evliliği kurtarmayı istediği olunca yapılcak sanıyor.şimdiye kadar tam aksi düşünen bi adamdı aslındaBelli ki sizi suçluyor.
Ne kadar acınası bir erkek.
Siz karnınızdaki canı kaybeden tarafken ayakta kalıp güçlü duruyorsunuz böyle bir adama ihtiyacınız yok.
Rabbim karşınıza inşallah akıllı uslu bir adam çıkarıp hayırlı evlatlar verir.
Sakın hiçbir malınızı vermeyin.
Güvenmeyin.
Seven adam böyle bir istekte bulunmaz.
Size blöf yapıyor.
Adam günlerdir yok piyasada öldünmü kaldımı demiyor anasıgil var yanında diyor bu zamana kadar tam tersi düşünen baba parası konuşmayan bi adamdı noldu anlamadım kendi çabamızla yapalım ben her türlü yokluğa razıyım diyorum ama nafile ya ev satılacak avukata gitcem dedi bende git dedimYaşadıklarını kendilerinden başka kimse bilmez.
O kadar evlat kaybetmiş insanlardan sağlıklı psikoloji bekleyemem.
Kadın elbette babasının malını satmayacaktır ama boşanacaklarını da düşünmüyorum..
Adam günlerdir yok piyasada öldünmü kaldımı demiyor anasıgil var yanında diyor bu zamana kadar tam tersi düşünen baba parası konuşmayan bi adamdı noldu anlamadım kendi çabamızla yapalım ben her türlü yokluğa razıyım diyorum ama nafile ya ev satılacak avukata gitcem dedi bende git dedim
Günlerdir kahretti benide ailemide bırakıp gitti anasına başta çok gururluydu o evden gelen kirayı bile istemiyordu şimdi hepsini istiyor
Seninse benimde hakkım var borç için değil geleceğimiz için satılsın diyor.ananın evini sat beraber yaşayalım razıyım diyorum ona yanaşamıyor bacıları koklatmaz
Şöyle cevap yazabilirsiniz meselaKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Kv ile aranjz kötü mü?Valla blöfmü nedir bilmem ama acımı bile yaşayamadım günlerdir sıkıntıdan.beni para olarak görmesi çok içimi yakıyor birlikte çalışıp bişeyler yapalım gece gündüz çalışıp kuru ekmek yerim diyorum o evliliği kurtarmayı istediği olunca yapılcak sanıyor.şimdiye kadar tam aksi düşünen bi adamdı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?