Boşanmalıyımmmm yardım

Evi bunun icin terkettiyse defolsum gitsin. Benim de babamım parasına göz diken ailecek yiyici bir kocam var. Olmaz olsun. Yol verecem yakında. Yüzsüz bunlar. 6 senedir beni sömürdü doyamadı.
Senin kocan seni gözden cıkarmıs. Bari giderken yükümü yükleyim diye dusunuyor. Evi satsan da satmasan da boşayacak bu seni. Sana sormadan önemli kararlar almalar vs. Belki başka birisiyle evlenme planı vardır. Sakın ne kendi paranı ne babanın parasinı verme. Bunun icim bosayacaksa boşasın. Hiç peşinden kosma. Demek evliliginiz para üzerine, menfaat üzerine kurulu.

Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Senin icin mi? Cocuk olsaydi sadece senin mi olacakti. Bir tek sen mi cocuk istiyordun. Bu nasil bir zihniyet. İkinizi ilgilendiren bir harcamayi nasil sana yukler.

Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Hastaneye harcadıklarını laf mı ediyor Böyle bi nankör için sakın babanın sana aldıklarından olma hemen ayrıl arkana bile bakma

Çocuk sahibi olmak için yapılan masrafları kadının yüzüne vuran adama arabulucu gerekmez bence.
Boşansın boşanmasın, bunun hesabını yapan adama anamın babamın mirasını yedirmem.

Yaşadıklarını kendilerinden başka kimse bilmez.
O kadar evlat kaybetmiş insanlardan sağlıklı psikoloji bekleyemem.
Kadın elbette babasının malını satmayacaktır ama boşanacaklarını da düşünmüyorum..

Valla blöfmü nedir bilmem ama acımı bile yaşayamadım günlerdir sıkıntıdan.beni para olarak görmesi çok içimi yakıyor birlikte çalışıp bişeyler yapalım gece gündüz çalışıp kuru ekmek yerim diyorum o evliliği kurtarmayı istediği olunca yapılcak sanıyor.şimdiye kadar tam aksi düşünen bi adamdı aslında

Adam günlerdir yok piyasada öldünmü kaldımı demiyor anasıgil var yanında diyor bu zamana kadar tam tersi düşünen baba parası konuşmayan bi adamdı noldu anlamadım kendi çabamızla yapalım ben her türlü yokluğa razıyım diyorum ama nafile ya ev satılacak avukata gitcem dedi bende git dedim

Ailesi aklını çelmiş olabilir mi? Yada senin bilmediğin ciddi borcu.?
Yani boşamak sana ağır gelmiyorsa boşa canım bu kararlar zor kararlar.

Günlerdir kahretti benide ailemide bırakıp gitti anasına başta çok gururluydu o evden gelen kirayı bile istemiyordu şimdi hepsini istiyor

o evden gelen bi kira varsa senin hakkındır. ananın ak sütü gibi helaldir bir kuruşunu dahi verme. asıl sen aç boşanma davasını bakalım nasıl oluyormuş tehdit etmek kendini adam sanıp öne şartlar sürmek. bi şamar yesin o celbi görünce..

Seninse benimde hakkım var borç için değil geleceğimiz için satılsın diyor.ananın evini sat beraber yaşayalım razıyım diyorum ona yanaşamıyor bacıları koklatmaz

O sizin geleceğiniz için değil kendi geleceği için sattırmak istiyor.
Sakın öyle bir hataya düşmeyin başınızı vuracak taş ararsınız
Adam sizi tongaya düşürmeye çalışıyor resmen... aman diyim !!

Şöyle cevap yazabilirsiniz mesela
"Oldu paşam başka bir isteğin?"
Gelen cevaba göre 1.Aile mahkemesine bir dilekçe verirsiniz.
Pişkinliğin de bir sınırı var ya ...

Kv ile aranjz kötü mü?

Evden gitme noktasına kadar getiren bir insan bundan sonra sizden maddi beklenti şartı ile geri dönecekse , sizce bu adam size sevgisi saygısı ve evliliği için mi dönecek yoksa para ve mantık için mi?
Sunduğu şart düşünmeyi bile gerektirmeyecek kadar aşağılık.

O parayı sizin için harcamadı. Bunu unutun. Bebek için harcadı. Kaldı ki allah korusun hayati bir hastalığınız olsa size bakmayacakmıymış. Ayrıca, o evi Kızılay’a Lösev’e ya da ne bileyim bir fakire bağışlarım yine de böyle zorba bir adama vermem. Boşanın. Zaten evinizi satsanız da bir kaç sene sonra bu adam başka bir bahaneyle sizi boşar

Nefret ediyorum karısının ailesinden beklentisi olan heriflerden. Birde bunu kendinle pazarlığa oturuyor bak bak satmazsa boşanacakmış. Malından olma bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…