- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Kendi babasının malını mülkünü satsın niye sizinkine göz dikmiş?Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Babamın malı benimmiş onunda Hakkı varmışKendi babasının malını mülkünü satsın niye sizinkine göz dikmiş?
Ailesi aklını çelmiş olabilir mi? Yada senin bilmediğin ciddi borcu.?
Yani boşamak sana ağır gelmiyorsa boşa canım bu kararlar zor kararlar.[/QUOTE. Bu zamana kadar aklıma hiç geçmemiş
Bu adam eninde sonunda senden ayrılacak gibi duruyor zaten yapıcı değil amacı ayrılmadan senden ne koparsa kar sakın malından olmaBabamın malı benimmiş onunda Hakkı varmış
Aynen öle diyor seninle sorunum yok diyor ailen seni boşar ama mallarını vermez diyor beni kendi için bişey yapmamakla suçluyorSatmazsan ne yapacakmış Adam boşanmak istiyorda sanki seni suçlu duruma getirmek için böyle demiş gibi. Satarsanda zaten ne ala onun için.
+1Bu adam evi sana sattırıp borçlarını kapatıp,kendine iş kurup yine de seni boşayacak haberin olsun..aklın varsa gelme bu oyuna.
+++++Kesinlikle.Bu adam evi sana sattırıp borçlarını kapatıp,kendine iş kurup yine de seni boşayacak haberin olsun..aklın varsa gelme bu oyuna.
Bu adam evi sana sattırıp borçlarını kapatıp,kendine iş kurup yine de seni boşayacak haberin olsun..aklın varsa gelme bu oyuna.
Sakın yapma. Ben yaptım cok pişmanım hic de düzelmedi. Elindekinden de olursun. Tecrübe sahibi birini dinlemek istersen yapmaKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Dinlemek istemezmiyim tenezzül etmeyen Ada'm şimdi toptan istiyorSakın yapma. Ben yaptım cok pişmanım hic de düzelmedi. Elindekinden de olursun. Tecrübe sahibi birini dinlemek istersen yapma
Bu zamana kadar hiç böle boşanma duygusu beslemediğim için kabullenmek çok ağır gelcek banaSizinle ayrılmadan önce son tırtıklamaları yapacak bence. Sakın böyle bir şey yapmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?