Boşanmalıyımmmm yardım

Evliliğinizin geleceği sizin o evi sattırmanıza bağlı olamaz bu çok çirkin bir teklif ben sizin yerinizde olsam anında boşanma davası açarım benim açımdan bu büyük bir problem olurdu, karar sizin

Eğer o evi sattırırsan hayatının en büyük hatasını yaparsın.Yazık günah değil mi senin babana o kadar emeğiyle o evi almış.Bu adamla artık olmaz azıcık gururunuz varsa boşanın bence

Evliliğinizin geleceği sizin o evi sattırmanıza bağlı olamaz bu çok çirkin bir teklif ben sizin yerinizde olsam anında boşanma davası açarım benim açımdan bu büyük bir problem olurdu, karar sizin
Benim içinde öle günlerdir kahroldum boşanmayı Bu sebeple kabullenmek çok Ağrı'ma gidiyor

Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Hastane masrafı kredi borcu kendi sorumluluğu tabiki de yapacak seni evi sattirmak için zorluyor demogoji yapıyor bosanmalisin böyle zor durumda kicina vura vura kaçmış ana kuzusu vur tekmeyi kendi hayatını yaşa onun hayatını yaşamak için evinide satma Allah yardımcın olsun

Evet satmalisiniz,
Çünkü;
İlk babanızın evini sattirirsan gelirim diyen ikinciye başka şey isteyecektir. Haziran dağ dayanmaz bir dahaki sefere ne sattirir acaba diye düşünüyorum.
Elalemi nasıl bilirsin a y n i k e n d i m g i b i!!!

Bazı şeylerin nasip olması da olmaması da Allah'ın kuluna gösterme şeklidir bence.
Bunca zamandır bir şey yoluna girmediyse hatta tersine kötüye gittiyse gözünüzü açın demek istiyordur size.

Evi sakın satmayın ama kocanızı derhal boşayın

Ne demek sana harcadım.cocugu tek basina mi yada baskasindan mi yapiyon ki.evin dursun bosa kocani otur evinde sana inanmayan adama neyi kanitlayacaksin ki.?

Oldu pasam bsaskaaaa!!!
Babamin bana aldiginida vereyim. Sonra benim desin.sakin verme gitsin bosasin. Git kendi evinde otur. Harcafigi paralarda sadece senin cocuguna degil onunda cocuguna gitti. Annesi dolduruyordun dimdizlak birakmak icin seni sakin haaaa....

Bende öle düşünüyorum ama boşanmak yeni düZen kurma boğuyor beni

Bi sürü borcumuZ var dımdıZlak o kalacak benim dağ gibi ailem var

Eşinizin ailesinden hiç ses çıkmadığına ve eşiniz orda kaldığına göre.bu akılları nereden aldığı belli.sizi tercih yapmak zorunda bırakması çok itici birşey.o ev sizin satmak zorunda değilsiniz.geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz.bu blöfe gelmemelisiniz.Allah eşinizin basiretini artırsında yaptığı yanlışı ona göstersin inşallah bir an evvel

Adam son golü atmadan yollamak istemiyor sizi gözden çıkarmış ne koparayim hesabında . Kanma sakin

Evin var gukkan var niye zoruna gidiyor ki anlamadım sen onca açıdan sonra bide böyle yuzsuzluk yapan adamla niye duruyorsun .benimde esimin evi var satmak istiyor bir defa dememisimdir o paraya ne yapacaksın diye evimizjn eksiği çok ama Allah'a şükür var yiyecek ekmeğimiz . Eşim paşalar gibi çalışıyor .daha agzından zor zamanlarda bile ailene de para göndersin demedi . Bence bu kamburdan kurtul

Amiinnnn aminn günlerdir ona yalvarıyorum dualar okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…