- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Evliliğinizin geleceği sizin o evi sattırmanıza bağlı olamaz bu çok çirkin bir teklif ben sizin yerinizde olsam anında boşanma davası açarım benim açımdan bu büyük bir problem olurdu, karar sizinKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Benim içinde öle günlerdir kahroldum boşanmayı Bu sebeple kabullenmek çok Ağrı'ma gidiyorEvliliğinizin geleceği sizin o evi sattırmanıza bağlı olamaz bu çok çirkin bir teklif ben sizin yerinizde olsam anında boşanma davası açarım benim açımdan bu büyük bir problem olurdu, karar sizin
Hastane masrafı kredi borcu kendi sorumluluğu tabiki de yapacak seni evi sattirmak için zorluyor demogoji yapıyor bosanmalisin böyle zor durumda kicina vura vura kaçmış ana kuzusu vur tekmeyi kendi hayatını yaşa onun hayatını yaşamak için evinide satma Allah yardımcın olsunBende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Aileniz ne diyor bu duruma ?Benim içinde öle günlerdir kahroldum boşanmayı Bu sebeple kabullenmek çok Ağrı'ma gidiyor
Ailem kahroldu çok sevmiilerdi şimdi böle bi teklif yıktı iyi olacağının garantisi olsa şimdi satarım diyor babam ama şimdi bile seni bırakıp gidenden bi sene sonra nolcak diyorAileniz ne diyor bu duruma ?
Bende öle düşünüyorum ama boşanmak yeni düZen kurma boğuyor beniBazı şeylerin nasip olması da olmaması da Allah'ın kuluna gösterme şeklidir bence.
Bunca zamandır bir şey yoluna girmediyse hatta tersine kötüye gittiyse gözünüzü açın demek istiyordur size.
Evi sakın satmayın ama kocanızı derhal boşayın
Bi sürü borcumuZ var dımdıZlak o kalacak benim dağ gibi ailem varOldu pasam bsaskaaaa!!!
Babamin bana aldiginida vereyim. Sonra benim desin.sakin verme gitsin bosasin. Git kendi evinde otur. Harcafigi paralarda sadece senin cocuguna degil onunda cocuguna gitti. Annesi dolduruyordun dimdizlak birakmak icin seni sakin haaaa....
Satma satma satma!!! Baska birsey demiyorum hazir rsyani niye satacaksinki bir herif icin. Ailen varsa git onlarin yanina ne bekliyorsun?Bi sürü borcumuZ var dımdıZlak o kalacak benim dağ gibi ailem var
Adam son golü atmadan yollamak istemiyor sizi gözden çıkarmış ne koparayim hesabında . Kanma sakinKızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Bence adam boşanmayı kafasına koymuş çocuk için aklına girmişler gibi geliyo bana ev de bahane, üzülme karaktersiz bi adam içinDinlemek istemezmiyim tenezzül etmeyen Ada'm şimdi toptan istiyor
Amiinnnn aminn günlerdir ona yalvarıyorum dualar okuyorumEşinizin ailesinden hiç ses çıkmadığına ve eşiniz orda kaldığına göre.bu akılları nereden aldığı belli.sizi tercih yapmak zorunda bırakması çok itici birşey.o ev sizin satmak zorunda değilsiniz.geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz.bu blöfe gelmemelisiniz.Allah eşinizin basiretini artırsında yaptığı yanlışı ona göstersin inşallah bir an evvel
Ailemin yanındayım zaten evde yanlı bırakmıyorlarSatma satma satma!!! Baska birsey demiyorum hazir rsyani niye satacaksinki bir herif icin. Ailen varsa git onlarin yanina ne bekliyorsun?
İyi o zaman donme o eve esyalarinida alAilemin yanındayım zaten evde yanlı bırakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?