Boşanmalıyımmmm yardım

Benim içinde öle günlerdir kahroldum boşanmayı Bu sebeple kabullenmek çok Ağrı'ma gidiyor
Kendinizi hiç üzmeyin aslında görünen sebep bu gibi ama burda asıl sebep ve sorun eşinizin karakteri, siz de böylece onun gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Her şeyde bir hayır vardır, yaşadığımız kötü olaylar bizi daha büyük kötülüklerden korur, içinizi ferah tutun.

Bencede ama kabullenmek çok zoruma gidiyor
Ben de boşanmış bir kadınım sizi çok iyi anlıyorum, ilk anda çok zor, çok ağır gelir ama geçip gidiyor, ben şimdi hergün şükrediyorum boşandığıma ve böyle doğru bir karar vermiş olmama. Benim evliliğimde saçma, basit gibi görünen nedenlerden bitti ama şimdi düşünüyorum da o basit sebepler aslında çok ciddi şeylermiş.

Kesinlikle sattırmam zaten o yüzden boşanmaya geldik yada düşünce vardı sebep oldu onun için.ben kendime bunca geçen zamana yaptığım fekadarliklara kısaca kendime üzülüyorum
Yaptığınız fedakarlıklara, geçen zamana üzülmeyin siz evliliğiniz için yaptınız ve ilerde ben elimden geleni yaptım diyecek kadar içiniz rahat olacak o fedakarlıkları yapmasaydınız kafanızda soru işaretleri olacaktı, şimdi vicdanınız rahat öyle düşünün. Şu an size ilerde çok mutlu olmanız için dua ediyorum inşallah o pis düşünceli adamdan kurtulur, sizi hak eden biriyle de evlenirsiniz ve inşallah Rabbim size hayırlı evlatlar nasip eder. Eşinizin sizi boşamaya kalkma sebebi bence çocuk olayı, eğer o sizden ayrılırsa asla bi evlada sahip olamasın.

Allah razı olsun cnnm

Bu ev teklifine kadar herşey o kadar basittiki sıkıntıdır geçer dedim günlerce kavga ettik ben konuşuyorum diye annesine gitti gelmedi günlerdir şimdide öle bi teklifle geldi yarın buluşup herşeyi konuşcaz borçları falan bakalım Nasıl geçecek

Ev konusunda asla taviz vermeyin, karşısında güçlü ve kararlı durun, hatta şöyle söyleyin; beni evin satılmasıyla test ediyorsan seni ben boşuyorum. Gerçekten çok çirkin bir düşünce ya insan yıllarca hayatı paylaştığı eşine nasıl böyle bir teklif sunabilir. Muhtemelen siz evi satıp ona verseniz yine boşanacak sizden, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Benim de çocuğum olmadi kredi kartları borç yaptı calistim ödedim hep çok haksızlık yaptı şimdi diyorum ki neden bu adamı çektim bebek yaptım çocuktan sonra daha arsız oldu bosanamiyorumda nedeni kendimi yanlız eksik hissediyordum çocuğum olmuyor diye sen sakin yapma sen ona benden babamın emeğini isteyenin ben istemiyorum gitsin babasından isdesin

Bence eşininin farkli planlari var .boşanmalisin annesinin yanina gitmekle zaten bunun sinyalini vermiş.herşeyi sattirip zaten boşanacak senden bence o evi ve üzerine olan herşeyi güvendigin birinin üzerine satişini yap ve ondan boşan zırnik alamaz.akilli ve mantikli ilerle sevgiler

Guven kanitlamadi gereken o. Evi terk eden o cunku. Diyelim ki evi sattirdiniz taksiyi de aldi, tekrar terk etmeyecegi ne malum? Oysa siz herseye ragmen evinizdesiniz. Yapamiyorsa bosansin. Babanizin evine goz dikmesin. Cok ayip ya. Bunu nasil teklif ediyor anlamadim. Afam yillsrca calismis bir ev almis. Elin damadi istedi diye satsin, iki gun sonra da adam eve gelnez, aldatir, tetk eder... olmaz olmaz demeyin. Oyle bir durumda hic degilse basinizi sokacak eviniz olur. Sizi terk eden adama guven mi ispatlayacaksiniz bir de. Evi sattirmak icin adamin bahanesine bak.

Bi insan vazgecmeyi aklina getirebiliosa coktan vazgecmis ztn demektir. Kaybetme korkusu olan bi insan ya bosaniriz ya soyle olur diyemez kaybetmekten korkar. Baska planlari var

Aci ama bence eşiniz sizi ve evliliği gözden çıkartmış, ayrılmadan önce 'domuzdan ne koparsan kardir' hesabı yapıyor.
O ev şimdi sizin, boşanma durumunda evlilikten sonra verildiyse ve tapu babanızın değil sizin adınızaysa o evden biraz hak alır.
Amaaa onu sattirip araba alırsa siz bu arabadan hak alabilir misiniz bilmiyorum..bence sakin öyle bir hata yapmayin. Ne güzel gelir getirici daire, hiç elden çıkartılır mi? Akıl karı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…