- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Kendinizi hiç üzmeyin aslında görünen sebep bu gibi ama burda asıl sebep ve sorun eşinizin karakteri, siz de böylece onun gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Her şeyde bir hayır vardır, yaşadığımız kötü olaylar bizi daha büyük kötülüklerden korur, içinizi ferah tutun.Benim içinde öle günlerdir kahroldum boşanmayı Bu sebeple kabullenmek çok Ağrı'ma gidiyor
Aynen katılıyorum A Ayse123_123Adam son golü atmadan yollamak istemiyor sizi gözden çıkarmış ne koparayim hesabında . Kanma sakin
Bencede ama kabullenmek çok zoruma gidiyorAynen katılıyorum A Ayse123_123
Ben de boşanmış bir kadınım sizi çok iyi anlıyorum, ilk anda çok zor, çok ağır gelir ama geçip gidiyor, ben şimdi hergün şükrediyorum boşandığıma ve böyle doğru bir karar vermiş olmama. Benim evliliğimde saçma, basit gibi görünen nedenlerden bitti ama şimdi düşünüyorum da o basit sebepler aslında çok ciddi şeylermiş.Bencede ama kabullenmek çok zoruma gidiyor
Yaptığınız fedakarlıklara, geçen zamana üzülmeyin siz evliliğiniz için yaptınız ve ilerde ben elimden geleni yaptım diyecek kadar içiniz rahat olacak o fedakarlıkları yapmasaydınız kafanızda soru işaretleri olacaktı, şimdi vicdanınız rahat öyle düşünün. Şu an size ilerde çok mutlu olmanız için dua ediyorum inşallah o pis düşünceli adamdan kurtulur, sizi hak eden biriyle de evlenirsiniz ve inşallah Rabbim size hayırlı evlatlar nasip eder. Eşinizin sizi boşamaya kalkma sebebi bence çocuk olayı, eğer o sizden ayrılırsa asla bi evlada sahip olamasın.Kesinlikle sattırmam zaten o yüzden boşanmaya geldik yada düşünce vardı sebep oldu onun için.ben kendime bunca geçen zamana yaptığım fekadarliklara kısaca kendime üzülüyorum
Allah razı olsun cnnmYaptığınız fedakarlıklara, geçen zamana üzülmeyin siz evliliğiniz için yaptınız ve ilerde ben elimden geleni yaptım diyecek kadar içiniz rahat olacak o fedakarlıkları yapmasaydınız kafanızda soru işaretleri olacaktı, şimdi vicdanınız rahat öyle düşünün. Şu an size ilerde çok mutlu olmanız için dua ediyorum inşallah o pis düşünceli adamdan kurtulur, sizi hak eden biriyle de evlenirsiniz ve inşallah Rabbim size hayırlı evlatlar nasip eder. Eşinizin sizi boşamaya kalkma sebebi bence çocuk olayı, eğer o sizden ayrılırsa asla bi evlada sahip olamasın.
Bu ev teklifine kadar herşey o kadar basittiki sıkıntıdır geçer dedim günlerce kavga ettik ben konuşuyorum diye annesine gitti gelmedi günlerdir şimdide öle bi teklifle geldi yarın buluşup herşeyi konuşcaz borçları falan bakalım Nasıl geçecekBen de boşanmış bir kadınım sizi çok iyi anlıyorum, ilk anda çok zor, çok ağır gelir ama geçip gidiyor, ben şimdi hergün şükrediyorum boşandığıma ve böyle doğru bir karar vermiş olmama. Benim evliliğimde saçma, basit gibi görünen nedenlerden bitti ama şimdi düşünüyorum da o basit sebepler aslında çok ciddi şeylermiş.
Ev konusunda asla taviz vermeyin, karşısında güçlü ve kararlı durun, hatta şöyle söyleyin; beni evin satılmasıyla test ediyorsan seni ben boşuyorum. Gerçekten çok çirkin bir düşünce ya insan yıllarca hayatı paylaştığı eşine nasıl böyle bir teklif sunabilir. Muhtemelen siz evi satıp ona verseniz yine boşanacak sizden, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bu ev teklifine kadar herşey o kadar basittiki sıkıntıdır geçer dedim günlerce kavga ettik ben konuşuyorum diye annesine gitti gelmedi günlerdir şimdide öle bi teklifle geldi yarın buluşup herşeyi konuşcaz borçları falan bakalım Nasıl geçecek
Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
Guven kanitlamadi gereken o. Evi terk eden o cunku. Diyelim ki evi sattirdiniz taksiyi de aldi, tekrar terk etmeyecegi ne malum? Oysa siz herseye ragmen evinizdesiniz. Yapamiyorsa bosansin. Babanizin evine goz dikmesin. Cok ayip ya. Bunu nasil teklif ediyor anlamadim. Afam yillsrca calismis bir ev almis. Elin damadi istedi diye satsin, iki gun sonra da adam eve gelnez, aldatir, tetk eder... olmaz olmaz demeyin. Oyle bir durumda hic degilse basinizi sokacak eviniz olur. Sizi terk eden adama guven mi ispatlayacaksiniz bir de. Evi sattirmak icin adamin bahanesine bak.Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?