- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Daha çok yeni olduğu İçin böyle düşünüyorsunuz.2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
Geçicek o öküz oturma hisse ölmekte istemeyeceksin hayatın beklediği yeni güzellikler olucak emin ol2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
Ya o berbat evliliği sürdürmeye devam etseydiniz ? Bence o zaman daha büyük bi öküz otururdu. Şimdi hiç değilse doğru bir karar alıp yeni hayata başladınız her başlangıç sancılı olur önce ama sonra iyi ki dersiniz. Çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı hatirlatin kendinize ki intihar düşüncesi silinsin aklınızdan.
Arkadaşlar yanlış anlamış intihar edecek kadar zayıf değilim .ama acısı ölmekten daha kolay geliyor.
maddi sıkıntın yoksa çok sanslisin çocukların ve sen o adam olmadan çok daha mutlu olacaksıniz eminim sorumsuz bi adamla zaten mutsuzdunuz şimdi mutsuz etmeyin kendinizi2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
2 yaşımdan beri babasızım önemli olan iyi yetiştirmek biri eksik olsun boşverin. Zaten kötü biriymiş. Zamanla alışırsınız.2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
ilk zamanlar hep öyle oluyor aramaz ilk zamnlar sen 1 2 ay sonra gör bak çocukları nasıl arar şimdi sana trip olsun diye yapıyor2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?