Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Kesinlikle..Bunun muhattabi ben değilim çünkü. Resim atmış atmamis, etiket yapmamis nerden bilenlerim. .Ayrıca eşi yani kadın çocuğu ile de ilgili olsa tüm resimlere eşini etiket yapıyor...

O hanım art niyetliyse sizin suçunuz ne, ama boşanmışlık zor ne yazıkki ülkemizde..

bunun boşanmış olmanızla alakası yok ama siz siz olun kimsenin eşiyle samimi olmayın bence.
ben bunu doğru bulmuyorum ve sonunda da hep böyle saçma olaylar oluyor.
ülkecek böyle bişeyi kaldıracak yapıda değiliz hala.

bunun boşanmış olmanızla alakası yok ama siz siz olun kimsenin eşiyle samimi olmayın bence.
ben bunu doğru bulmuyorum.

ŞU eşini kıskanan bayan gibi olmuş yorumunuz, kendini mi soyutlayacak ne yapacak, kimsenin eşiyle samimi olmayın derken kendisini izole etmesi mi gerekli toplumdan, hele ki çalışan biriyse günlük hayatına devam edecek, boşanmış kadın korkulacak bir kadın değil, bir kadın olarak nasıl bir yorumdur yazdığınız anlamadım.. Siz boşanmış biri olsanız eve kapanıp çıkmaycakmısınız evden, hayattan, işlerden mi soyutlayacaksınız kendinizi ??

fikir olarak güzel şeyleri savunuyosunuz ama durum bu işte.
böyle olunmazsa bu tür olaylarla karşılaşılıyor daha mı iyi üzülmek.
siz ülkeyi Ankara İstanbul İzmir'den ibaret sanıyo olabilirsiniz ki oralarda bile nüfusun yarısından fazlası muhafazakar.
Yani bu ülke bu toplum bu ilişkileri kaldırmaz, üzülen siz olursunuz nesini anlamıyosunuz.
Ben sadece gerçeklerden bahsediyorum, anadolu kültürüyle büyüyüp avrupa hayatı yaşamaya çalışan toplumda ilişkilerin sonu bu olur işte.ben kadının yaptığını onaylamıyorum.konu sahibine üzülmemesi için bu ülkenin gerçeklerinden bahsediyorum sadece.

Ancak konu sahibinin ilişki yaşadığı falan yok, boşandım diye işinden ayrılacak mı yani? Diğer kadın paranoya yapmış, belkide bu düşünceden dolayı kadın olarak hala doğru dürüst söz sahibi değiliz.. Önce hemcinslerimizi savunamıyoruz. Muhafazakarlıkla alakası nedir, herkes kendini bildikten sonra ne var bunda.. Anadolu kültüründe boşanmak yok mu, hayatın doğal akışı içerisinde yaşanması muhtemel herşey.. Neden boşanmış erkek sorun değilde boşanmış kadındır sorun olan?

Mill
Dediğim gibi samimiyetimiz evli iken ne ise boşandıktan sonrada aynı. Değişen hiç bir şey yok benim açımdan. Sorun kadının benim medeni durumumu sıkıntı yapması ki sizin dediğiniz şekilde ülke olarak kaldırılacak bir durum değil ki. Ortada olan bişey yok. Olmayan birşeyin üstünden süregelen şeyler bunlar.

bence hiçbir erkekle muhatap olmayın. bakın ciddi söylüyorum. ortada manyak çok. bunun boşanmanızla da ilgisi yok. evde nasıl çirkinleşiyorlarsa karı koca artık size sarmışlardır. bunu boşandığınız için demiyorum yanlış anlamayın sakın ben evliyim ama inan erkeklerle hatta bayanlarla bile muhabbetim yok denecek kadar azdır. kafam rahat yani.

Özgüvensiz, kocişkocu, derdini açık yüreklilikle söyleyemeyen böyle kadınlardan nefret ediyorum. Bizim kadınlarımızın kendi kocasının davranışlarını sorgulamak yerine, suçlu olabileceğini ya da olduğunu düşündüğü diğer kadınla muhattap olmasından nefret ediyorum. Birileri artık şu kocişkocu Türk Kadınlarına insanın davranışlarından sadece kendisinin sorumlu olduğunu anlatması lazım. Kocişkosu birine kapılıp gittiğinde, çekip kenarı onla konuşmalı. Nedir bu 'seni gidi fettan, kocamı baştan mı çıkaracaksın?' Tavrı? Rezillik. Kaldı ki sizde öyle bir ilişki durumu da yok.
Canını sıkma diyeceğim de, mümkün değil biliyorum.

Ya nasıl bir güvensizlik ya anlamıyorum. Bu kendine güvenmemek.
Ha belki de eşinden yana sorun yaşıyor yani size olan sevgisini yanlıs anlıyor.
Ama her durumda da zamanında bu kadar dyakjnken doğru değil. Evet dünyada ğer şey mümkün ben şunu asla yapmam diyemem insanın öyle bir zamanı olur ki. Ama bu en uç nokta. İnsan bu kadar yakın oldugu birine çok yazık ne olur takılma yın zihniyet bu duymayin hiçbirini . Dimdik durun.

pekı sız ne cevap verdınız gorumcesıne ?
O anda ne dediğimi hatırlayamıyorum ki şoktan. Üzüntüden. Ama senin abini, yengenin sosyal paylaşım sitelerinde etiketleyememesinin, ilgisizliğinin benimle konuşulunca çözülecek tarafı yok. Abinle konuş dedim. ama bana dediği senlik sıkıntı yok, abime güvenmiyorum. Sen kendini geri çek. Resimlerde onunla aynı karede olma. Aynı kare dediği de kalemde zaten 4 kişiyiz, 4 ümüzün çekilip attığı resimler.

Teşekkür ederim: elimde değil çok üzüldüm. Ama daha iyim çok şükür.

Sakin uzulme, mahalle baskisi malesef ulkemizin her yerinde mevcut. Aklimiz bir tek oraya calistigindan,cogu kisi karisini kocasini bir digerinden kiskanacak kadar avam ne yazik ki
En garibi de bu. Dinimiz bosanmak hiçbir seçenek yoksa olur diyor. Boşanan kadına başka gözle bakmayın diyor. Başka hiçbir dinde bu yok ama bizler ne yapıyoruz .

Bence kadının evliliği sallantıda ya da kocasına güvenmiyor sana sarmış.

Bence sen de mesaj at beni suçladığınız şey ne kadar terbiyesizce farkında mısınız, bana bunu dile getirmeniz bile beni hangi sıfata yakıştırdığınızın kanıtı, haddinizi bilin falan de. Ben senelerdir arkadaş gördüğüm, aynı ekmeği paylaştığım kimseye ihanet edecek hele evli erkekle iş pişirecek bir kadın değilim. Ama demek ki kendiniz ilk fırsatta evli erkeklere yanaşacak karakterdesiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuz. Şimdi durumu abinle konuşacağım ve kendisine bir daha konuşmamamız gerektiğini söyleyeceğim, siz de bana bir daha mesaj dahi atmayın hatta benimle asla muhattap olmayın diyin.

Terbiyesizler ya, asla yanlarında bırakma bunu, susarsan sana orayı dar eder bu reziller.

Üzülme gerçekten üzülme sen kimbilir neler yaşadın da boşandın bir de bunu takma .
Ben aldatma, içki, her türlü şeyden boşandım. Bunları yaşamışken ve o da bunları bilirken nasıl bu şekilde bir ey yapacağımı düşünür inanın ki çok üzüldüm. Sonra da haftasonu düşündüm ve artık kendimi bu konu için üzmemeye karar verdim. çünkü içim vicdanım rahat çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…