- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kesinlikle..Bunun muhattabi ben değilim çünkü. Resim atmış atmamis, etiket yapmamis nerden bilenlerim. .Ayrıca eşi yani kadın çocuğu ile de ilgili olsa tüm resimlere eşini etiket yapıyor...Bazı algıların değişebilmesi için asırlar geçmesi gerek belli ki . Ama arkadaşın evliliği ile ilgili bir güvensizliği var . Yanlış anlamadıysam eşi de sizle olan resmi etiketleyip eşiyle olanı etiketlemiyorsa sıkıntıyı sizde değil kendilerinde aramaları gerek gibi
bunun boşanmış olmanızla alakası yok ama siz siz olun kimsenin eşiyle samimi olmayın bence.
ben bunu doğru bulmuyorum.
ŞU eşini kıskanan bayan gibi olmuş yorumunuz, kendini mi soyutlayacak ne yapacak, kimsenin eşiyle samimi olmayın derken kendisini izole etmesi mi gerekli toplumdan, hele ki çalışan biriyse günlük hayatına devam edecek, boşanmış kadın korkulacak bir kadın değil, bir kadın olarak nasıl bir yorumdur yazdığınız anlamadım.. Siz boşanmış biri olsanız eve kapanıp çıkmaycakmısınız evden, hayattan, işlerden mi soyutlayacaksınız kendinizi ??
Dediğim gibi samimiyetimiz evli iken ne ise boşandıktan sonrada aynı. Değişen hiç bir şey yok benim açımdan. Sorun kadının benim medeni durumumu sıkıntı yapması ki sizin dediğiniz şekilde ülke olarak kaldırılacak bir durum değil ki. Ortada olan bişey yok. Olmayan birşeyin üstünden süregelen şeyler bunlar.bunun boşanmış olmanızla alakası yok ama siz siz olun kimsenin eşiyle samimi olmayın bence.
ben bunu doğru bulmuyorum ve sonunda da hep böyle saçma olaylar oluyor.
ülkecek böyle bişeyi kaldıracak yapıda değiliz hala.
Özgüvensiz, kocişkocu, derdini açık yüreklilikle söyleyemeyen böyle kadınlardan nefret ediyorum. Bizim kadınlarımızın kendi kocasının davranışlarını sorgulamak yerine, suçlu olabileceğini ya da olduğunu düşündüğü diğer kadınla muhattap olmasından nefret ediyorum. Birileri artık şu kocişkocu Türk Kadınlarına insanın davranışlarından sadece kendisinin sorumlu olduğunu anlatması lazım. Kocişkosu birine kapılıp gittiğinde, çekip kenarı onla konuşmalı. Nedir bu 'seni gidi fettan, kocamı baştan mı çıkaracaksın?' Tavrı? Rezillik. Kaldı ki sizde öyle bir ilişki durumu da yok.Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Ya nasıl bir güvensizlik ya anlamıyorum. Bu kendine güvenmemek.Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
O anda ne dediğimi hatırlayamıyorum ki şoktan. Üzüntüden. Ama senin abini, yengenin sosyal paylaşım sitelerinde etiketleyememesinin, ilgisizliğinin benimle konuşulunca çözülecek tarafı yok. Abinle konuş dedim. ama bana dediği senlik sıkıntı yok, abime güvenmiyorum. Sen kendini geri çek. Resimlerde onunla aynı karede olma. Aynı kare dediği de kalemde zaten 4 kişiyiz, 4 ümüzün çekilip attığı resimler.pekı sız ne cevap verdınız gorumcesıne ?
Haberi var.Belki gerçekten haberi yoktur,görümce kendisi aramıştır ?
Teşekkür ederim: elimde değil çok üzüldüm. Ama daha iyim çok şükür.Ya nasıl bir güvensizlik ya anlamıyorum. Bu kendine güvenmemek.
Ha belki de eşinden yana sorun yaşıyor yani size olan sevgisini yanlıs anlıyor.
Ama her durumda da zamanında bu kadar dyakjnken doğru değil. Evet dünyada ğer şey mümkün ben şunu asla yapmam diyemem insanın öyle bir zamanı olur ki. Ama bu en uç nokta. İnsan bu kadar yakın oldugu birine çok yazık ne olur takılma yın zihniyet bu duymayin hiçbirini . Dimdik durun.
En garibi de bu. Dinimiz bosanmak hiçbir seçenek yoksa olur diyor. Boşanan kadına başka gözle bakmayın diyor. Başka hiçbir dinde bu yok ama bizler ne yapıyoruz .Sakin uzulme, mahalle baskisi malesef ulkemizin her yerinde mevcut. Aklimiz bir tek oraya calistigindan,cogu kisi karisini kocasini bir digerinden kiskanacak kadar avam ne yazik ki
Üzülme gerçekten üzülme sen kimbilir neler yaşadın da boşandın bir de bunu takma .Teşekkür ederim: elimde değil çok üzüldüm. Ama daha iyim çok şükür.
Ben aldatma, içki, her türlü şeyden boşandım. Bunları yaşamışken ve o da bunları bilirken nasıl bu şekilde bir ey yapacağımı düşünür inanın ki çok üzüldüm. Sonra da haftasonu düşündüm ve artık kendimi bu konu için üzmemeye karar verdim. çünkü içim vicdanım rahat çok şükür.Üzülme gerçekten üzülme sen kimbilir neler yaşadın da boşandın bir de bunu takma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?