- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Daha önceki konularınızi bilmiyorum ama hiç iletisiminiz yokken nasıl tartışma hatta büyük kavga çıkıyor orayı anlamadim.Sürekli konu açıyor gibi hissediyorum hakkınızı helal edin ama içime atıp kendimi üzmek ya da aileme her olanı biteni yansıtmak daha kötü oluyor..
Şöyle ki eşimle biz boşanma aşamasından döndük ki yone o aşamaya geldik sanırım.. Bütün hafta benimle hiç ilgilenmedi.. Yani şaka yapmıyorum bir kere düzgün konuşmadık oturup. Gelip sadece uyuyor ne selam var ne sabah.. Bende buna kırgındım bugün pek sıcak davranmadım.. Bugün de üstüme geldikçe geldi, gelme dedikçe geldi.. Genelde hep yapıyor bunu.. Ve maalesef yine sinir krizi geçirdi.. Görseniz ağzından tükürükle, ordan oraya koşuyor.. Kendimi öldürecem vs.. Sesimi çıkarmadım.. Ama yarım saat çoştu bir kere de itti beni.. Düşündükçe kötü oluyorum.. Artık çok yorgun hissediyorum. Sürekli bunu yapıyor. İçime atmaktan hasta olucam. Bende dedim artık böyle olmaz ailemi arayacağım böyle bir şey daha olursa.. Susuyor.. Bi de arkadaslar uyanamıyorum dıe salonda yatıyor ya insan hiç mi karısını özlemez. Hiç mi cinsel ihtiyaçları olmaz bi insanın.. Olduğunda da bişey anlamıyorum ki 5 dk da olup bitiyor bu detayı vermek istemezdim ama adam evliliğin başından beri cinsellik ie alakasız.. Ya beni sevmiyor ya da bilmiyorum ya deliricem.. Bugün boşanma fikrimi tekrar artık kendi içimde gündeme getirdim..
Şöyle oturuyordum yani üstüme geliyor ben yüz vermiyorum.. Şaka yapıyor fln..sonra bir anda sinirlendi.. Yani hiç mantıksız yere.. Yumuşamadım diya yani.. Beklemiyorum zaten de sorunlardan bahsetmiş olmak için bahsettim ciddiyim. Bunları yaşadıktan sonra zaten dokunsun istemiyorum.. Verir mi verir artık korkuyorumDaha önceki konularınızi bilmiyorum ama hiç iletisiminiz yokken nasıl tartışma hatta büyük kavga çıkıyor orayı anlamadim.
ona yakın durmayın öfke kontrolü yok madem.burakin cinselliği bı nehaber
Demeyen adamdan beklentiye girmeyin.
Can guvenliginiz yok ve kendine zarar verirse bunu atlatman çok zor. Profosonel destek almalı eşiniz. Ve daha sonra çift terapisti ne gitmenizi öneririm.Allah yardımcıniz olsun
4 yıl oldu..Kaç yıllık evlisiniz?
Hep mi böyleydi. Son zamanlarda bu uzaklaşmayı tetikleyen ne oldu? Veya ne zamandır böyle?4 yıl oldu..
4 yıldır.Kaç yıllık evlisiniz?
Boşanma aşamasına geldik demiştim ya barıştıktan sonra iyiydi ama maalesef şimdi yone beter oldu.. Ben beni sevdiğine inanmıyorum artık ya gerçektenHep mi böyleydi. Son zamanlarda bu uzaklaşmayı tetikleyen ne oldu? Veya ne zamandır böyle?
Aslında psikiyatriste de ihtiyacı var öfke kontrolü yok sinirlenince tanıyamıyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorumYa evlilik terapisi alacaksiniz yada siz bitireceksiniz. Baska yolu yok
Hayirçocuk varmı
Aslında psikiyatriste de ihtiyacı var öfke kontrolü yok sinirlenince tanıyamıyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorum
Hayırçocuk varmı
Ikna edecek birsey yok. Iki secenek vereceksiniz. Ya terapi yada bitecek.
Kabul eder umarım. Yüzüne bile bakmak istemiyorum ya o yaptıkları aklıma geliyorIkna edecek birsey yok. Iki secenek vereceksiniz. Ya terapi yada bitecek.
Kasmayım ama olaylardan çok etkileniyorum. Sinir krizi geçiriyor böyle gözleri fln büyüyor gözümün önünden gitmiyor olaylarozaman çok kasma yaaa ,
Kasmayım ama olaylardan çok etkileniyorum. Sinir krizi geçiriyor böyle gözleri fln büyüyor gözümün önünden gitmiyor olaylar
yok sen yanlış anladn kasma derken boşan kurtul demek istedim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?