- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bence eşiniz herseyin bir anda düzelmiş şen şakrak devam etmesini istiyor olabilir benim eşimde sinirlenir 5 dk snra bişey yokmuş gibi laf atar bende unutmayinca aynı davranmayinca tekrar kızar evliyiz biz liseli gibi tripmi atalım günlerce der falan orta yolu bulmayı deneyin eski konularınızi bilmiyorum tabiSürekli konu açıyor gibi hissediyorum hakkınızı helal edin ama içime atıp kendimi üzmek ya da aileme her olanı biteni yansıtmak daha kötü oluyor..
Şöyle ki eşimle biz boşanma aşamasından döndük ki yone o aşamaya geldik sanırım.. Bütün hafta benimle hiç ilgilenmedi.. Yani şaka yapmıyorum bir kere düzgün konuşmadık oturup. Gelip sadece uyuyor ne selam var ne sabah.. Bende buna kırgındım bugün pek sıcak davranmadım.. Bugün de üstüme geldikçe geldi, gelme dedikçe geldi.. Genelde hep yapıyor bunu.. Ve maalesef yine sinir krizi geçirdi.. Görseniz ağzından tükürükle, ordan oraya koşuyor.. Kendimi öldürecem vs.. Sesimi çıkarmadım.. Ama yarım saat çoştu bir kere de itti beni.. Düşündükçe kötü oluyorum.. Artık çok yorgun hissediyorum. Sürekli bunu yapıyor. İçime atmaktan hasta olucam. Bende dedim artık böyle olmaz ailemi arayacağım böyle bir şey daha olursa.. Susuyor.. Bi de arkadaslar uyanamıyorum dıe salonda yatıyor ya insan hiç mi karısını özlemez. Hiç mi cinsel ihtiyaçları olmaz bi insanın.. Olduğunda da bişey anlamıyorum ki 5 dk da olup bitiyor bu detayı vermek istemezdim ama adam evliliğin başından beri cinsellik ie alakasız.. Ya beni sevmiyor ya da bilmiyorum ya deliricem.. Bugün boşanma fikrimi tekrar artık kendi içimde gündeme getirdim..
Ve lutfen olmasın. Oturup guzelce konusun anlamiyorsa yapacak bir sey yok. Boyle insanlarla omur gecmez. Evlenmeden fark etmediniz mi?
Evet o da aynı..ama bebde üstüme gelinmesini sevmiyorum ki bi hafta hiç sormuyor yüzünme bakmıyor. Şimdi kendi keyfi yerinde diye onun istediği gibi davranmak zorunda değilim kiBence eşiniz herseyin bir anda düzelmiş şen şakrak devam etmesini istiyor olabilir benim eşimde sinirlenir 5 dk snra bişey yokmuş gibi laf atar bende unutmayinca aynı davranmayinca tekrar kızar evliyiz biz liseli gibi tripmi atalım günlerce der falan orta yolu bulmayı deneyin eski konularınızi bilmiyorum tabi
Yani sinir krizi vs farketmedim ya.. Böyle evin içine girince gerçek yüzünü gördüm gibi olduVe lutfen olmasın. Oturup guzelce konusun anlamiyorsa yapacak bir sey yok. Boyle insanlarla omur gecmez. Evlenmeden fark etmediniz mi?
onun psikolojik yardım alması lazım bence. insan psikolojisi bozukken seks de düşünmez birini önemsemeyi de. bence alın karşınıza psikolojik yardım alması gerektiğini isterse birlikte gidip ona destek olabileceğinizi söyleyin. en azından üzerinize düşeni yapmış olursunuz.Sürekli konu açıyor gibi hissediyorum hakkınızı helal edin ama içime atıp kendimi üzmek ya da aileme her olanı biteni yansıtmak daha kötü oluyor..
Şöyle ki eşimle biz boşanma aşamasından döndük ki yone o aşamaya geldik sanırım.. Bütün hafta benimle hiç ilgilenmedi.. Yani şaka yapmıyorum bir kere düzgün konuşmadık oturup. Gelip sadece uyuyor ne selam var ne sabah.. Bende buna kırgındım bugün pek sıcak davranmadım.. Bugün de üstüme geldikçe geldi, gelme dedikçe geldi.. Genelde hep yapıyor bunu.. Ve maalesef yine sinir krizi geçirdi.. Görseniz ağzından tükürükle, ordan oraya koşuyor.. Kendimi öldürecem vs.. Sesimi çıkarmadım.. Ama yarım saat çoştu bir kere de itti beni.. Düşündükçe kötü oluyorum.. Artık çok yorgun hissediyorum. Sürekli bunu yapıyor. İçime atmaktan hasta olucam. Bende dedim artık böyle olmaz ailemi arayacağım böyle bir şey daha olursa.. Susuyor.. Bi de arkadaslar uyanamıyorum dıe salonda yatıyor ya insan hiç mi karısını özlemez. Hiç mi cinsel ihtiyaçları olmaz bi insanın.. Olduğunda da bişey anlamıyorum ki 5 dk da olup bitiyor bu detayı vermek istemezdim ama adam evliliğin başından beri cinsellik ie alakasız.. Ya beni sevmiyor ya da bilmiyorum ya deliricem.. Bugün boşanma fikrimi tekrar artık kendi içimde gündeme getirdim..
Belki psikolojik bi rahatsizligi vardor. Hoş gunumuzde olmayan da pek kalmadi. Doktora gorunse konussaniz acaba duzelir miYani sinir krizi vs farketmedim ya.. Böyle evin içine girince gerçek yüzünü gördüm gibi oldu
2.desem ama evliliğin başından beri böyle.. Yani kavgalarla paralel değil. Ama uzun ilişkimiz oldu 3 yıl beraberlik yaşadık o zaman çok istekli davranırdı evlendikten sonra tam tersi olduCinselliğin böyle olması 3 sebepten olabilir:
1) Cinsellik erkek için tabu değildir. Haliyle yapılıp geçilen bir şey olarak görülebilir erkek tarafından,
2) Eğer başlangıçta daha uzun ilişkileriniz vardı ve şimdi böyle ise kişi sizden soğumaya başlamıştır. Karşı taraf kişiliğinizden soğursa çok güzel bir kadın bile olsanız bu onu iter,
3) Kişinin cinsel problemleri vardır. Ancak durum böyle ise 4 yıldır bunu çoktan anlardınız.
Bu sorunu çözmek için gerçekten sağ duyulu yaklaşmanız ve kavgaların sebebini anlamanız gerek. Karşınızdaki insan sizinle iletişim kurmuyorsa onu anlamadığınızı düşünüyor demektir. Karşı taraf açısından durum nasıl bu hale geldi bunu anlamak size düşüyor.
Eğer iki tarafın da derdi sorunu çözmekse öncelikle ikinizde algılarınızı açmalı ve birbirinizi anlamaya çalışmalısınız. Bu sadece konuşarak olmaz. Sadece tek tarafın girişimiyle de olamaz şu noktada. Karşınızdaki insanın yaptıklarını ve konuştuklarını gözlemci olarak inceleyin ve buna göre davranın. Onun açısından bakarak tepkiler verirseniz ve karşı tarafta da bir şeyleri düzeltme fikri yerleşirse zamanla iletişimin probleminiz çözülebilir.
İletişim probleminiz çözüldüğünde cinselliğin de çözüleceğini düşünüyorum.
Öfke kontrol sorunu kesin var. Ama gözlemlediğim abisi bir kere buba bağırıyor çıt çıkaramadı. Ben ağzımı açsam sinir krizi geçiriyor yani bu krizi beni korkutmak için kasten yapıyor da olabilirBelki psikolojik bi rahatsizligi vardor. Hoş gunumuzde olmayan da pek kalmadi. Doktora gorunse konussaniz acaba duzelir mi
Bende sizin gibi düşünüyorum zaten eşimin deeigini yapmazdm gerginlik devam ederdi benm keyfim düzelince ona güzel karşılık verirdim öle duzelirdi aramız ama sizinki çok farklı ciddi kavgalarimizda bile o yatağı terkedip salona yatmaz cinsellikte geri adım zaten atmaz cocukmuyuz ne zamana kadar kus kalcz der öle gönül alayım sirinlik yapayım demez ama telefondan bişey gosterir komik baksana fln der ile yani en fazla ama laf atar sürekli bizde boşanma raddesine gelmiştik 4yillikken ama dediğim gibi eşimin kus kalma huyu yoktur oyuzden hep toparlayan taraf eşim olur bazen bana der sana kalsaydik 10kere bosanirdik diye benmde huyum iyi değil ama okadar ilgisiz olsa bende kötü hissederimEvet o da aynı..ama bebde üstüme gelinmesini sevmiyorum ki bi hafta hiç sormuyor yüzünme bakmıyor. Şimdi kendi keyfi yerinde diye onun istediği gibi davranmak zorunda değilim ki
Öfke kontrol sorunu kesin var. Ama gözlemlediğim abisi bir kere buba bağırıyor çıt çıkaramadı. Ben ağzımı açsam sinir krizi geçiriyor yani bu krizi beni korkutmak için kasten yapıyor da olabilir
Ya birlikte uyumak zaten rüya oldu ciddiyim. Evin içinde dokunma bi sarılma da yok. Kendinden soğuttu artık beni. İşte normal olan sizinki zaten. Ne olursa olsun o yataklar ayrılmasn ama biz bir ay bilr birlikte yatmamışızdır toplasanBende sizin gibi düşünüyorum zaten eşimin deeigini yapmazdm gerginlik devam ederdi benm keyfim düzelince ona güzel karşılık verirdim öle duzelirdi aramız ama sizinki çok farklı ciddi kavgalarimizda bile o yatağı terkedip salona yatmaz cinsellikte geri adım zaten atmaz cocukmuyuz ne zamana kadar kus kalcz der öle gönül alayım sirinlik yapayım demez ama telefondan bişey gosterir komik baksana fln der ile yani en fazla ama laf atar sürekli bizde boşanma raddesine gelmiştik 4yillikken ama dediğim gibi eşimin kus kalma huyu yoktur oyuzden hep toparlayan taraf eşim olur bazen bana der sana kalsaydik 10kere bosanirdik diye benmde huyum iyi değil ama okadar ilgisiz olsa bende kötü hissederim
Ailesi hep eleştirmiş baskıcı bir aile.. Küçükken de bu tarz dikkat çekmek için davranışlar yaparmış ama ablası ağzından kaçırmıştı istediği olmadı diye kendimi atarım vs.. İlgi göstersemde sakinleşmiyır ki o an gözü dönüyor.. Cama fln çıkmaya çalıştı bir kere.. Artık ciddiye almıyorum ama nahvoluyorum o bunları yaparkenKendimi oldurucem demesi hafife alinir turden degil. Sinir krizleri gecirmesi de ailesiyle nasil bi iliskisi var? Degersiz ve sevgisiz büyümüş olabilir mi?
sinir krizleri geçirip ortada bişey yokken kendimi öldürürüm demeler ilgi ve dikkat görmek için olabilir. Yardım almaya ikna edin bence. Birisini cezalandırmak için canıma kıyarım demek cidden ağır bi durum.
5 dk da olan cinsellik de yine normal değil. Size dokunmak gibi öpmek gibi şakalaşmalar yapar mı gün içinde ?
Tamda düşündüğüm gibi. Sakin bi ses tonuyla aranız iyi iken onunla konuşun. Kendi canına kıymanın kimseye ceza olmadığını, yaptıklarının sizde bıraktıgı etkiyi, onu aciz gördüğünüzü ve aslında bunları görmek istemediğinizi anlatın. Bu aynı zamanda size görsel şiddet uygulama yöntemidir bundan bahsedin. Tabiki bir uzman yardımı alsa enguzeli ama bu şekilde esi olan birinin konuşarak aştıklarına şahit oldum. Denemekten korkmayın açık açık duygularınızı korktuğunuzu bilsin ve sizi korkutmaya devam ederse ayrılalım bu şiddeti kaldıramıyorum deyin.Ailesi hep eleştirmiş baskıcı bir aile.. Küçükken de bu tarz dikkat çekmek için davranışlar yaparmış ama ablası ağzından kaçırmıştı istediği olmadı diye kendimi atarım vs.. İlgi göstersemde sakinleşmiyır ki o an gözü dönüyor.. Cama fln çıkmaya çalıştı bir kere.. Artık ciddiye almıyorum ama nahvoluyorum o bunları yaparken
Eşiniz boşanma hakkında ne düşünüyor pekiYa birlikte uyumak zaten rüya oldu ciddiyim. Evin içinde dokunma bi sarılma da yok. Kendinden soğuttu artık beni. İşte normal olan sizinki zaten. Ne olursa olsun o yataklar ayrılmasn ama biz bir ay bilr birlikte yatmamışızdır toplasan
Tv izliyor evet ama öyle çok sevmez tv yi aslında.. Hep meraklıydı yatak ayırmaya evliliğin başından beriTamda düşündüğüm gibi. Sakin bi ses tonuyla aranız iyi iken onunla konuşun. Kendi canına kıymanın kimseye ceza olmadığını, yaptıklarının sizde bıraktıgı etkiyi, onu aciz gördüğünüzü ve aslında bunları görmek istemediğinizi anlatın. Bu aynı zamanda size görsel şiddet uygulama yöntemidir bundan bahsedin. Tabiki bir uzman yardımı alsa enguzeli ama bu şekilde esi olan birinin konuşarak aştıklarına şahit oldum. Denemekten korkmayın açık açık duygularınızı korktuğunuzu bilsin ve sizi korkutmaya devam ederse ayrılalım bu şiddeti kaldıramıyorum deyin.
Ayrı uyurken tv izleyerek mi uyuyor peki?
İşine gelmiyor tabiki düzeni bozulacak ister mi? Ailesinde de evlilikler bu şekilde ona normal geliyor kavgalar, bağırmalar, gürültüler sonra aynı devam etmeler..Eşiniz boşanma hakkında ne düşünüyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?