Bosanmaya karar verdim ama....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar

Konularımı bilen bilir, buradaki arkadaşlar bana çok söylediler ama ben hep gormezden geldim,simdi karar verdim bosanmak istiyorum, hem de hemen bir an önce bu insanla ilişkimi bitirmek istiyorum , ama hamileyim , ailemin yanına gitsem beni hemen alırlar yanlarına bundan kurtulma kararıma bile sevinirler, ben boşanmak istediğimi nasıl söyleyeyim bu adama şimdi , nasıl ne şekilde konuşayım ,

Eşiniz nasıl biri sinirlenir mi bunu duyunca yani zarar verecek bir şey yapar mı? Öyleyse ailenizi çağırın söyleyin tek olmayın. Ama anlayışlı biriyse bu konuda sıkıntı çıkarmayacaksa olmadığını nedenleri ile birlikte belirtin

Ayy canım ya hamile halinle böyle stres çok zor Allah yardımcınız olsun esinizi de ıslah etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun yalnızken konuşma ailen yanında olsun mutlaka

Evet sinirlenir o yüzden güzel güzel konuşacağım ama kendisinden sakınlık beklemiyorum ailemi yeterince üzdüm ailenin yüz karası gibi birşey oldum artık bence , deneyeceğim ama nasıl başlayayım konuya

Işe gitmiyor hep yanımda, yani konuyu açmaya korkuyorum kendi kendime diyorum.bi tartışma çıksa da bahane edip.cekip.gitsem

Ayy canım ya hamile halinle böyle stres çok zor Allah yardımcınız olsun esinizi de ıslah etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun yalnızken konuşma ailen yanında olsun mutlaka
Evet gerçekten çok zor.ama ben hep.stres üzüntü yaşadım.hep diken üstünde durdum sanki, sagolun , direk.bosanmaya karar.verdim.mi diyeyim.karsima alıp, bazen düşünüyorum tartışma.ortami çıksa bahane edip.cekip.gitsem herşey bitti desem

Eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Eğer sıkıntı olmayacaksa medeni insanlar gibi tepki vermeli kararınıza.

Bitirmeyi aklınıza koyduysaniz en doğrusu hem sizin ailenizi hem karşı tarafın ailesini çagrin konuşun sizde daha fazla üzülmeyin bu süreçte

Bir şey demene gerek yok.
Aileden birini çağır, o varken konuşur, eşyalarını toplayıp gidersin.
Annem babam gelmez, annem onun nasıl.biri olduğunu biliyor anlattım çIk gel denisti bebege de beraber bakariz demisti ben o zaman cesaret edemedim babam bilse benim.yuzume bakmaz benim.boyle bi adamla evlendigime , bütün herseyini saklamistim babamdan

Hayati kendinize zindan etmeyin, bu ne kadar boyle devam edecek. Kucuk olsaniz, belki derdim duzelir caba harcayin ama o yasta adama asla laf anlatamaz sozunuzu de geciremezsiniz. Karakter oturmus artik. Bence hayati biriyle paylasmak icin cok acele etmemeli bazen de aramak yerine beklemeliyiz :) Ben de sıkıntı cekiyorum ama icime sinmeden evlilik cok zor. Kendinizi de evlilige sartlamayin konularinizi okudum biraz. Ailenizde kabul ediyor boşanip cocugunuzla hayatiniza bakin. :)

Bu leş adamdan kurtulmak için geç bile kalmışsın. Bence muhattap bile olma. Evde yokken topla esyalarımı cık git. Nafaka tazminat talebin varsa evi terketmen kusur sayılıyor sanırım. Pek konuşulacak birine benzemiyor bence yalnız konuşma.

Burada o kadar seviyorum sevmek suçmu diyerek adamı savunuyordunuz,kk kadınlarına çemkiriyordunuz. Üstüne size bilmem ne diyen adamı bile isteye baba yaptınız. Şahsen boşanacağınızı düşünmüyorum. Sadece bir anlık sinirle açtığınız konu bence. Ama ciddiyseniz hayırlısı olsun ne diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuhhh!! Bu önceki konunuzmu gerçekten?!??!!! Nasıl çocuk yaptınız böyle adamdan diyeceğim ama işte... Demekki düzeldi gibi oldu sizinde fikriniz değişti. İğrenç bir kişilikmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…