Bosanmaya karar verdim ama....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah teşekkür ederim. İnsanlar karşıdakini ne kolay suçlayabiliyor hemen kafadan uydurmakla.

Ah teşekkür ederim. İnsanlar karşıdakini ne kolay suçlayabiliyor hemen kafadan uydurmakla.
Kendi durumlarını mutlak doğru sanmaktan hep bu aslında.
Aslında ellerinin altında İnternet var. 2 dakika baksalar, yığınla boşanma gerekçesi var madde madde.

Kendi durumlarını mutlak doğru sanmaktan hep bu aslında.
Aslında ellerinin altında İnternet var. 2 dakika baksalar, yığınla boşanma gerekçesi var madde madde.
Ben itiraza değil bu saldırıya hazır tavuk pozisyonuna sinir oluyorum daha çok. Keşke daha az çirkef olabilsek.

Hayir ben kesinlikle bosanmaya kararliyim aileme yarın konuyu açacağım, kendisine de aileme söyledikten sonra söyleyeceğim artık ne olursa olsun bitecek , ben daha fazla kaldıramıyorum daha fazla dibe batmadan bitirmek daha hayırlısı

Dün annemle konuştum annem gel dedi eve , zararın neresinden dönülürse kardır dedi, babama söyleyecek, babam gelecek eve beraber söyleyecegiz inşallah ondan sonra toparlanıp giderim diye düşünüyorum inşallah bi sorun çıkarmaz

Bu akşam çantamı aldım çıktım, zor sabrettim , yalan dolan ne ararsan var, dışarı çıktı akşam bir saat sonra geleceğim dedi gelmedi sonra aradı beni, dedi bir saatlik isim var, evden çıkmadan önce alkol alma demiştim söz mu demiştim söz dedi, beni arayınca bir tane içtim arkadaşlar zorladı dedi, dediği gibi 2 saat oldu gelmesi ben ararım yarim saat sonra sendeyim diyor, ben de değil evinde ol dedim aradan 1 saat geçti zil zurna şeklinde eve geldi, beni öpmeye başladı ben dedim uzak dur benden, sözünün eri ol sen önce dedim, bir saat sonra gelecem diyorsun yok, kendin arıyorsun 1 saat sonra gelecem yine yok, madem gelmiyorsun saat belirtme dedim, yalancısın dedim içmeyecektin yine içmişsin dedim, kendimi kapatman gibi hissediyorum dedim, ne yapalım dedim ne yapmamız gerekiyor diyor, lafı kendi bosanmaya getirecek yani, dedim ne olacağı belli düzelteceksin kendini her gün dışarı çıkmayacaksın her akşam içmeye gidiyorsun en azından gidiyorsan da sözünün eri ol dediğin saatte gel o da yok sende dedim, sinirlendi hemen lafı yiyince , senin derdin bana laf sokmak, beni kizdirma her gub çıkargiderim hatta hiç gelmem dedi, gitti odaya üstünü değiştirmeye kapıları kapatıyor bana demeye başladı skt... git diye kaç defa, ben de gideyim öyle mi istiyorsun dedim evet skt... git dedi yine bende üstümü giyindim tamm dedim, hala söyleniyordu bana, içip içip böyle rezil gelip bana saydırıyorsun dedim şu haline bak dedin , sonra vicdanım rahat çıkmak için yine soruyorum sana dedim, kendini değiştirecek mısın hayır dedi, içmeye devam edip geç gelecek.misin evet dedi, çocuğuna bakacak mısın hayır dedi, eve ekmek getirecek mısın dedim hayır dedi, tamm dedim o yine skt... git dedi, inşallah doğru yolu bulursun dedim çıktım evdeb

Böyle bir eşşniz vardı madem neden o çocuğu doğurup onunda hayatımı mahvetmeyi göze alıyorsunuz ?

Yine doneceksiniz. Ara sira gelip icinizi dokup gidiyorsunuz. Hayat sizin biz sadece okuyoruz. Esinize dilediginiz dogru yolu bulmaniz dilegi ile.

Geri döneceğiniz evden neden çıkıyorsunuz ki? Konusu 2 3 hafta önce açmışsınız, belli ki o zamanda barışıp konuya cevap verme ihtiyacı bile hissetmemişsiniz. Şimdi yine anlaşmazlık çıkmış, adam defalarca size s.g demiş, siz sürekli gitmemek için saçma sapan sorular sorup gitmek istememezcesine "bak gidiyiiim mi, bak gidiyiiim mi" demişsiniz. Siz yine barışacağınız için ellerimi boşuna yormak istemiyorum. Adam sizi sevmiyor, sizden zerre haz etmiyor. Gurur bir yana kendinize saygınız bile yok.

Bayıldım.... Baydı... Neden biliyormusun uz lafım size değil... Ölüm doğmak evlenmek ayrılmak hayatın bir parçası.... Evlenmek le kendini tanımlamak bizim ülkeye özgü... Ve doğru değil....duvara toslayıp acımadıki acımadıki gibi bişey... Herkesin evlenmeden evlenince sonra Bi hayatı var.... Çoğumuzun sonu yaşlılık alzeymır herşeyi unutacağız belki.... Niye geniş açıdan bakmıyoruz... Ki.... İdeal evlilik mi kaldı... Boşanmak artık diş çektirmek gibi.... Niye insanlar hayatı bitmiş kolu kopmuş gözü kör olmuş mantığında hareket eder ki.... Zaten sağlıklı adam gibi kaç evlilik kaldıki... Olanlara ne mutlu... Önemli olan hayatımızı güzel geçirmek değilmi... Onurumuzla gururumuzla ezmeden ezilmeden katlanmadan sürünmeden yok sayılmadan yoksa bu beyhude çabalar sonu hep hüsran. Bununda okulu olmalı diye düşünüyorum doğru eş seçme ne istediğini bilme kendini bir kişiye mühürleyip yok etmeme..... Size gelince zor durum... Lakin ölüm yok insanın başına insan olduğu için her tür insanlık hali gelir.... Elbet bir yol bulunur.... Herşeye karşı hazırlıklı olmak lazım Allah hayatın bile sonuna ölümü koyarak insanoğluna herşeyin biteceği mesajını vermiş zaten.... Öte dünya var ama derseniz o başka bir yazının konusu.... Sonuçda bu hayatta ömür bile bitiyorsa evlilik niye bitmeyen bişey olmak zorunda.... Bu yanılgı..... Evlenmeden biten ilişkilerde bile feryat figan yas ile ömür geçirenler var... Gerçekten bazılarımız ölmeden kendini öldürmeyi seviyor bazılarımız hayatı seviyor.... Hayatı sevenler herşeyi aşmayı başarıyor... Bazılarıda ölmeden onun için bunun için şunun için kendini bu dünyada mezara koyuyor.., e yaş kemale erince herkes pişman oluyorda o ağlamalara o boşandım hayatım bitti haykırışlarına o ezilip sürünüp ayrılamadığı çektiği yıllara iş işten geçiyor kimse evliliği bu kadar filmlerden ondan bundan etkilenip süslemese daha doğal baksa bişey başardım hissinin saçmalığını farketse artık hayat kolay olur.... Evlilik zor denk gelmek zor mutlu olmak zor mutlu olana ne mutlu.... Olmayıp içinden dimdik kendimi seviyorum diyip ayrılmak gururlu olmak gerekmez i.... Bide s git demiş.... Daha ne denecek hiç

Ben sayısını unuttum kaç kez si,,, git diye kovdu evden sizi hala niye bekliyorsunuz boşanmak için ? Her türlü pislik var b,,, tan bir evliliğe bir de çocuk yapmak ne diyim o bebeğin huzur için boşanın bari

Boşanma dilekçemi verdik, avukatta tuttum iş yeri avukatım , anlaşmalı olarak boşanacağız geç bile kaldım beni yargilayarak da olsa yol göstermeye çalıştınız teşekkür ederim , aslında dışardan bi göz olarak doğru şeyler de söylediniz, ben görmek istemedim, zararın neresinden dönersek kâr , zorluk çıkarmam demiş avukatıma, evladıma sonsuz kol kanat gereceğim

Adamin egosuna zarar vermeden ayril ki sanki ayrilan o imis gibi dusunsun. Mesela kadinlarla konusmani istemiyorum ya da annenle bir daha konusmayacaksin gibi kabul edemeyecegi bir sey isteyin sebebini de kiskanclik olarak belirtin. O da kabul edemeyince o zaman ayrilirim deyin o da tamam der muhtemelen. Ve boylece ayrilin. Sorunsuz ve siddetsiz ayrilik sekli. Temiz.

E simdi de gebelik dusunuyorum diye konu acmissiniz? Bir sonraki konunuz bosanma olur biz hangisine inanalim?

E simdi de gebelik dusunuyorum diye konu acmissiniz? Bir sonraki konunuz bosanma olur biz hangisine inanalim?
Hiç birşeye inanmak zorunda değilsiniz, beni bu kadar çok takip ediyorsunuz ya okuyun iyice konularımı madem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…