Bu akşam çantamı aldım çıktım, zor sabrettim , yalan dolan ne ararsan var, dışarı çıktı akşam bir saat sonra geleceğim dedi gelmedi sonra aradı beni, dedi bir saatlik isim var, evden çıkmadan önce alkol alma demiştim söz mu demiştim söz dedi, beni arayınca bir tane içtim arkadaşlar zorladı dedi, dediği gibi 2 saat oldu gelmesi ben ararım yarim saat sonra sendeyim diyor, ben de değil evinde ol dedim aradan 1 saat geçti zil zurna şeklinde eve geldi, beni öpmeye başladı ben dedim uzak dur benden, sözünün eri ol sen önce dedim, bir saat sonra gelecem diyorsun yok, kendin arıyorsun 1 saat sonra gelecem yine yok, madem gelmiyorsun saat belirtme dedim, yalancısın dedim içmeyecektin yine içmişsin dedim, kendimi kapatman gibi hissediyorum dedim, ne yapalım dedim ne yapmamız gerekiyor diyor, lafı kendi bosanmaya getirecek yani, dedim ne olacağı belli düzelteceksin kendini her gün dışarı çıkmayacaksın her akşam içmeye gidiyorsun en azından gidiyorsan da sözünün eri ol dediğin saatte gel o da yok sende dedim, sinirlendi hemen lafı yiyince , senin derdin bana laf sokmak, beni kizdirma her gub çıkargiderim hatta hiç gelmem dedi, gitti odaya üstünü değiştirmeye kapıları kapatıyor bana demeye başladı skt... git diye kaç defa, ben de gideyim öyle mi istiyorsun dedim evet skt... git dedi yine bende üstümü giyindim tamm dedim, hala söyleniyordu bana, içip içip böyle rezil gelip bana saydırıyorsun dedim şu haline bak dedin , sonra vicdanım rahat çıkmak için yine soruyorum sana dedim, kendini değiştirecek mısın hayır dedi, içmeye devam edip geç gelecek.misin evet dedi, çocuğuna bakacak mısın hayır dedi, eve ekmek getirecek mısın dedim hayır dedi, tamm dedim o yine skt... git dedi, inşallah doğru yolu bulursun dedim çıktım evdeb