bosanmaya karar vermisken hamile oldugumu ogrendim

delircemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
6
0
1
32
Merhabalar
23 yasindayim bi senelik evliyim.
esimle kisa bi surede severek evlendik.
Daha balayindayken basladi kavgalarimiz ve ilk orda bana vurmustu.
severek, buyuk beklentilerle, buyuk umutlarla evlendim.
En basindan uyusmuyorduk,
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
artik direnmeyi biraktim ve bosanmayo dusunmeye basladim
aileme actim konuyu beni desteklediler
son bir aydir hic olmadim kadar cesaretliyim ve bu kararimdan eminim.
taki bugun hamile oldugumu ogrenene kadar.
napicam bilmiyorum
lutfen bi akil verin yazicagim cok sey var uzun olmasin diye kisa ozet gectim

boşanmazsanız da çocuğunuz böyle bir ortamda büyüyecek , böyle bir babası olucak . ayrıca korunsaydınız keşke madem en baştan belliydi . aileniz de arkanızdaymış . ama bi anda da karar vermeyin bakalım diğer kk üyeleri ne düşünüyor

3ayimda hapi biraktim hamile kalmak istoyordum cunku asla ama asla bosancagimi dusunmuyordum
gucluydum ve atlatacaktim
Taki su son ay yaptigi seyler beni soguttu
Bazen gece calisiyorum ve gece 11de isden cikiyorum
artik beni isden almaya bile gelmiyor
Anca saat 1e dogru evde oluyorum ve geldigimde uyumus oluyor
yani sokakta basima bsy geldimi veya eve geldimi haberi bile olmuyor.
Bunu yediremedim ve bu olay son damla oldu
Tam dedim bitti ailemle konustum bugun hamile oldugumu ogrendim
Delirmek uzereyim.
esim yeri geliyor sinirlenince eli bile kalkiyor
eline ne geciyorsa firlatiyor ki bu bi keresinden mum samdami olmustu
bobreklerim agriyor acile goturmek istemedi
abim aradida oyle goturdu ki disarda bekledi ben acildeyken
ben bu yaptiklarinin hepsini yuttum
seviyordum, cesaret edemiyordum,
simdi istemiyorum
mutsuz korkuyla bi omur gecirmek istemiyorum

Boşanmada kararliysaniz yapin ama kesinlikle çocuğu aldırmayı düşünmeyin.Ailenizin haberi varmi bebekten?Yada haberleri olsa genede arkanızda dururlarmi?

Boşanmada kararliysaniz yapin ama kesinlikle çocuğu aldırmayı düşünmeyin.Ailenizin haberi varmi bebekten?Yada haberleri olsa genede arkanızda dururlarmi?

Kimseye bisey solemedim
Ailem hamile oldugumu ogrenirse
kesinlikle bosanmama izin vermezler
genel kafa yapilarini biliyorsununuz
Bebek icin katlan..
ama nasil katlanayim
evlilik diye bisey yok
esim bu arada ot kulaniyor ki bunuda evlendiktrn sonra ogrendim..
oyuzden cogu zaman dengesiz davraniyor
Ben 23 yasindayim ve aklimi kaybetmek uzerindeyim
anlamiyorum aylardir bebek diye cirpiniyorum dualar ediyordum
bosanmaya karar verdigim an hamile kaldim
eger bebegi duyarsa beni asla birakmaz
Eminim ki 9 ay prensesler gibi bakar..
sonrasi ayni cunku duzelmiyor yaptiklarini yanlis bulmuyor

O zaman bebeği kimseye söylemeyin acil boşanma davası açıp boşanin ve ailenizin yanına dönün karnınız belli oluncaya kadar ses etmeyin sonra sizde yeni farkına varmış gibi yani yeni öğrenmiş gibi yapıp haber edin kimse bişey diyemez.Ama ot olayından sonra kesinlikle boşanin derim.Ayrica ailen bu adamın ot kullandığını bilse genede bebek icin katlan derlermi??Hamileliğin çok yeni belki düşük felan yaparsın şimdilik kimseye deme Allah büyüktür ama SAKIN aldırma lütfen....

söylemeseniz olmaz mı ki ? boşandıktan sonra kendiniz ayrı bi yerde yaşabilir misiniz ?

Evet, zaten ailemle konustum tek yasamami onayladilar ki ailem zaten ayri
Ama yine farkli bi durumum var 6ci ayda kizkardesimin dugunu var rabbim nasip ederse
annem 6ci aya kadar yani kiz kardesimin dugununden sonra evden ayrilmamin dogr olucaginu demisti cunku dugun arifesi tadsizlik olmasin diye..
dugune 5 ay var ..
nerden tutunmaya caliscam cagre olmuyor

Sakın geri adım atmayınn.
Şiddet uyuşturucu kullanan birinin yanın da sizde bebeğiniz de tehlikede olur.
Zaten sırf bebek için evlilik sürdürülmez hele böyle bir adamla asla.
Aileniz destek veriyorken kararınızın arkasında durun.

Peki ben bebege bakabilicem mi
yapabilirmiyim tek basima basarabilirmiyim
korkularim cok caresizlik cok
kiyamiyorumda
Kendim calisiyorum cok sukur
Ailem ayri annem burda yasamiyor

Inanin onun yuzunu bile gormek istemiyorum
bu bebegi esim ogrenirse bizi asla ama asla birakmaz
ben bebekle tek basima naparim onuda bilmiyorum

Peki ben bebege bakabilicem mi
yapabilirmiyim tek basima basarabilirmiyim
korkularim cok caresizlik cok
kiyamiyorumda
Kendim calisiyorum cok sukur
Ailem ayri annem burda yasamiyor
Canım onun yaninda kalsanda zaten bebeğe sen bakacaksın adamın kendine faydası yokki sana ve bebeğe faydası olsun. Bende 2 çocuğumu tek başıma büyüttüm yaptım başardım çok şükür.Korkmayin sadece kararlı ve cesaretli olun...Allah yardımcın olsun..

Inanin onun yuzunu bile gormek istemiyorum
bu bebegi esim ogrenirse bizi asla ama asla birakmaz
ben bebekle tek basima naparim onuda bilmiyorum
Boşanma süreci bitene kadar söylemezsiniz hamile olduğunuzu.
Annenizin yanında yaşamak gibi bir durumunuz yok mu en azından bebeğiniz belli bir yaşa gelene kadar size destek olur. Zaten şuan hamile oldugunuzu bilmiyorlar bilseler maddi manevi arkanızda durmazlar mı ?

Ya bırakın düğünü felan siz hemen açın boşanma davasını kimseye demezsiniz kim bikecek zaten mahkeme tarih veriyor şu durumda düğün düşünmeyin lütfen

Eşim ot kullaniyo diyosun bunu bile bile mi cocuk istiyodun... ailene haber vermeden yasal sure de gecmeden cocugu aldirabilirsin zira bu kosullarda cocuk būyūmez..siddet var ot var ...daha gencsin kac kurtar kendini..

Anladığım kadarıyla kadınlar kulübündeki çoğu üye boşanmaya karar verip sevişmeye ,hatta deli cesaretiyle korunmadan sevişmeye devam ediyor. Şaşırıyorum bu hikayeleri okuyunca. Korunmayı bıraktım çünkü bebek istiyordum,.eşim o zaman iyiydi son zamanlarda azıttı diyorsunuz . Ardından daha balayındayken dayak yedim diye ekliyorsunuz. Üstelik eşinizin uyuşturucu kullandığınıda evlendikten sonra öğrenmişsiniz. İnatla bu çocuk niye?? Ne diyeyim aklım almıyor böyle mantıksız işleri. Ben olsam çocuğu aldırır,bu adamdan derhal boşanır ve yoluma bakardım. Allah yardımcın olsun

Daha çok gençsiniz,esin uyuşturucu kullanıyor diyorsun ve daha bir çok sıkıntılar var.Böyle bir ortamda çocuk büyümez bu çocuk illaki bir gün babasını görecek ve büyüyecek .her An yanında olmayacaksın. AYRICA hayat zor iyi bir işin yoksa kendine bile bakamazsin kaldıki bebek daha zor.
BOSANMAYA karar verdiysen ,çok gençsiniz yeni bir hayat için bebeği aldıR. ÇOK kötü bir durum ama kendi hayatını yakma bitirme. Herşeyi unut yeni bir hayat yeni bir aşk ,eş,mutlu bir yaşam kur.
B

Eşinize hiç çıtlattınız mı boşanmak istediğinizi?Tepkisi ne oldu?Aileler genelde boşanma taraftarı olmaz ,demek ki Onlarda uygun görmüyorlar.Çocuk biraz büyük olsa daha kolay olurda,daha bunun doğumu var,bakımı var,tek başınıza yetebilecek misiniz.Doğuracaksanız tek başınıza değil annenizin yanına yerleşmelisiniz.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…