bosanmaya karar vermisken hamile oldugumu ogrendim

Güzel yorumlamıssın canım. Düzelir eder filan diyip sevgimiz agır bastıgı icin ilerlettik zamanı cocugu bebegı ıstedık.. o kadar yanlıs ki! Ben 5 aylık evlıyım ve kv yasadım. Of kı offff durumlarla karsı karsıya kaldım ve korunmuyordm! 5ay oldu ve Allah nasıp etmedı cok sukurrrr ...suan 10-15 gundur annemlerdeyım.bosanıcam.şiddet saygısızlık kvgalar tartısmalar vsvsvsvsvs...bolelerı degısmez... ve ot kullanıyormus vs vs.. dugunu fln bosverde bosan bır an once! Cocuk ıcın artık bırsey dıyemem o Allah ın verdıgı takdır.. ama o kocayla evlılık cok zor...

Eşin ot kullanıyor evlendikten sonra ögreniyorsun.
Daha balayındayken dayak yiyorsun.
Bir de çocuk istemişsin ..
Bu adamdan boşanmaya yeni karar vermiş olamazsın.
Bu karar öyle hemen alınabilecek bir karar degil,ciddi ciddi üzerinde düşünülen ve zamanla alınan ve kararın dogrulugunu onaylayan bir çok eylemin ardından net bir şekilde ortaya konur
Bu adama son aylarında sihirli degnek degmedigine göre eeeee ?
Ben tek suçluyu kocan göremiyorum, bile isteye sevişmiş çocugu yapmışsınız.
Kayda deger bir baba adayı olacagına dair kanaatleriniz vardı demek ki
Her ne hikmettir boşanmak isteyenlerde nedense hep hamile oldugunu ögreniyor
Ne diyim ilginç

İşaretli yerler çelişki değil mi

evlenirkende dayak yiyeceğinizden de emin miydiniz?
adamı tanımıyorsunuz

yeni üyelerin böyle konular açmasına da sinir oluyorum

B
Bence haberi olmalı sonradan öğrenincede acaba bendenmi bu çocuk der kadına iftira eder adını çıkartır

Ya bu tarz konulara bir ben mi hayret ediyorum? Ani gelişen ve boşanmayı gerektirecek bir olay olsa neyse de; uzun vadede birlikte olup ömür geçiremeyeceğinizi bildiğiniz birinin koynuna nasıl giriyorsunuz? Yani düşünsene,sen bu adamdan ayrılmaya dün karar vermedin,ne zamandır aklında ve bu adamla sevişiyorsun. Bir bana mı tuhaf geliyor?

Ceyz ben de eskiden hayret ediyordum
Ama kk'da kala kala alıştım artık.

Ceyz ben de eskiden hayret ediyordum
Ama kk'da kala kala alıştım artık.
Eşinden memnun olmayıp,boşanmayı düşünüp yine de mecburiyetten sevişen erkeklere şaşırmam da demek ki kadınlar da duygusuz yapabiliyor o işi,hayret.Ben kimseyi yadırgamak için de demiyorum merakımdan soruyorum gerçekten. Çok yakın bir tarihte kuzenim boşandı. Onlara en son ne zaman birlikte olduklarını sormuşlar,aylar önce olduğunu tarihi bile bilmediklerini söylemişler. Çarçabuk boşanmalarını buna bağladı kuzenim ki bence mantıklı olan da budur.

Gerçekten şaşırıyorum böyle kadınlara,adam sana balayında vurmuş ve sen böyle bir adamdan çocuk yapmışsın. Cidden bizim kadınlarımız böyle olduğu sürece bu ülkede erkek terörü asla bitmeyecek. Ailem bebeği öğrenirse boşanmama izin vermez diyorsun,peki Allah korusun yarın öbür gün adam sana bişey yapsa ozaman da böyle diyebilecekler mi ama bebek için katlanması gerekiyordu? Lütfen aklını başına topla,bebeğin için birşey diyemem canını Allah verdi doğurup doğurmamak sana kalmış.

Çok zor bir durum. Çocuğu aldır demek de zor. Ama hamilelik doğum sonrasında bebeğinizi tekbaşıma büyütmeniz tüm bunlar hiç de kolay olmayacak ne size ne de doğacak bebeğinize. Bu durumda bebeği ben napardım bilmiyorum ama o kocayı kesin boşardım.

Bebeği aldırıp aldirmsmak, bu sana kalmış.. Fakat böyle adam baba olmaz, biran önce davani aç..
Ayrıca bebek olunca onun için kıymetli mi olacak sanıyorsun, huylu huyundan vazgeçmez, daha beter olacak inan..

Bu kadar şey yaşadığınız halde nasıl hamile kalabildiniz niye hapı bıraktınız da bu adamdan çocuk düşünmeye başladınız bu kadar boşanmayı düşünürken, madem bir aydır düşünüyordunuz tekrar başlasaydınız haplara o çocuğun günahı ne öyle bir ortamda büyüyecek ayrıca siz bu adamla hiç çıkıp görüşmediniz mi o huylarını o zaman görmediniz mi isterseniz ayrılın işiniz var aileniz arkanızda bakarsınız çocuğunuza.

Bi arkadaşım da aynı senin durumu yaşadı eşine hamile olduğunu söylemedi doktor başka bi işlem yapılmış gibi göstererek aldı çocuğu çünkü hamile derse eşin de izni gerekiyormuş aldırmak için.. neyse boşandı şimdi ailesinin yanında gayet mutlu huzurlu

Uyuşturucu kullanan adamın yanında bir saniye kalınmaz..
Hele hele onunla çocuk büyütülmez..
Aileniz bilse ot kullandığını yine de bebeğinizle onunla yaşamınızı ister mi?

Son bir ayda eminseniz, boşanmayı düşündüğünüz adamla neden birliktelik yaşadınız?

Not: 1 aydan fazladır hamileyseniz dikkate almayınız.

bebek doğduktan sonra oğrenirse kocası o zaman ne olur sizce ? mahkeme gorulmeye başlayana kadar senin karnın belli olur... olmasa ne yazar sizden hamile olmadığınıza dair bir belge isteyebilirler... siz doğruluktan şaşmayın bir bebek eşinizi değiştirmez tedavi olması lazım ... bu durumdan hem sizin hem onun ailesinin haberi olmalı herşeyin hayırlısını diliyorum sizin için...

Canım kimseye boşanma demek istemiyorum inan vebal olarakta büyük sorumluluk ama bende şuan boşanma kararı almış biri olarak söylüyorum tabiki hayat senin karar senin yasin çok genç yazık etme kendine boşanma gitsin bilmesine şimdilik çocuğu hic yoktan doğmadan bosanirsan kolay atlatirsin öyle bi adamı baba öyle bi ortamı aile bilip ezik sorunlu hastalıklı ruhlu bi çocuk yeyistirecegine koy git tatlım babasız ama sağlıklı huzurlu buyusun çocuk evliliği asla ama asla düzeltemez aksine özür dileyerek söylüyorum iyice b.k eder içinden çıkılmaz hal alır seninde elini ayağını bağlar düzelir sanıp devam etme bu erkekler değişmiyor hep ayanı öküz vicdansız kalıyorlar Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…