bosanmaya karar vermisken hamile oldugumu ogrendim

Ot 'mu kullanıyor
Ozaman ailene bunu da söyle bu ortamdan zaten ne bekliyorsunuz ki!
Yani söylemeden geçemiceğim madem bunu öğrendiniz hemen evlendikten sonra neden yaptınız çocuğu !
Zaten yaşınız 23 yaş çok gençsiniz aceleniz neydi ?Okadar sağlıksız bir ortama o masumun günahı neydi !
Neyse netice olan olmuş siz biran evvel ailenizin yanına gidin
Eğrisi doğrusu ile anlatın herşeyi bu kervan böyle yürümez ......

ben de hayret ediyorum, cinsel birlikteligi gectim, esimle tartismis veya kus olsam dokunmasina bile tahammulum olmaz, insanlar nasil kendisine vuran, sorumsuz, ve de ot kullanan birinden cocuk sahibi olmayi planlayabiliyor? acaba o cocuk saglikli olur mu? kimbilir belki adam otun etkisi altindayken birlikte oldu kadinla. daha neler duyacagiz bakalim KK'da.

kimseyi yargilamak istemiyorum, konu sahibinin durumu zor, ama bu duruma gelmeden onlem alinabilirdi. dogum kontrol hapina devam etseydiniz su an su durumda olmazdiniz. umarim hakkinizda hayirlisi olur, ama o evde daha fazla duramazsiniz biran once bosanin.

İnsanın ottan çöpten bişeye kalbi kırılmış olsa istemezken büyük problemler yaşayan çiftlerin hala cinsellik yaşayabilmeleri bana da hep garip gelmiştir.

Olan olmuş niye yaptın demeyeceğim.
Ben de kendimden hiç beklemediğim kadar aptal oldum çünkü.

Iki seçenek var ya bebeği aldırıp bosanacaksin hayatın daha kolay düzene girecek.

Ya da bebeği gizleyip bosanacaksin yavaş yavaş toparlayacaksin zorluk çekerek bebeği kendin büyütmeyi göze alacaksın.

Aldırma ya da aldır diyemem ama ben ot kullanan bir adamdan bebek dünyaya getirmeye cesaret edemezdim sanırım boşansaniz da bebeğin çok zorluk çeker.

sana zerre değer vermeyen bi adamla evli olmak seni de bebeğini de yıpratır..

bu kadar şey yaşayıp nasıl bebek düşünebildin bu adamdan,mutlaka boşanmalısın hatta boşanıp ayrı bir şehire gitmelisin çünkü bu adam boşansan bile sana rahat vermez,şayet bebeğin olursa hiç ama hiç rahat vermez.

bebegin olursa boşansan bile bir şekilde bu bela hep bebeginin ve senin basında olacak. mahkeme babaya görme hakkı verecek hatta bazen babada kalması bile gerekecek. bebegini böyle bir adama nasıl teslim edeceksin? şunu yap bunu yap demek haddim degil. ama yerinde olsaydım üsülerek de olsa bebegi aldırırdım. yoksa bebegin de kanına gireceksiniz. bu şekilde ona güzel bir hayat vaadetmeniz cok zor görünüyor

Sizi nasıl merak etmeden uyur gecenin o saatinde bir de nasıl böbreğiniz agrıyınca acile götürmez oralara takıldım hayat arkadaşınız o sizin yazık ama sakın bebeğinize kıymayın aldır diyenlere uymayın içinizde büyüdükçe değerini anlayacaksınız.

boşanmak istiyorsan davanı aç derim ama bebek olayını kesinlikle ailenize söyleyin derim sonra konuları farklı dile çekebilirler olaylar iyicene karışabilir bu sefer bu olaya harap olduğunuzu görürsünüz sonucu ne olursa olsun ailenizin bilmesini hakkı var ama tabi boşanma davasını açıldığında ailenizin evinize döndüğünde söylebilirsiniz şimdilik bu konuyla ilgili bekleyin derim bir insan başta nasılsa sonra devam ediyor
eşinizi terkedeceğinizi tahmin etmiyordur bu konuda ona çok iyi ders vermiş olursunuz ALLAHIM yardımcınız olsun ve daima yanınızda olsun inş.

böyle bi evliligin varken neden bebek istedini anlamadim
cok üzüldüm gercekten allah yardimcin olsn
insan ne umutlarla evlenio neler buluyo

Çok kötü bir durum
Boşan ama bebeği aldırma derim genelde
Fakat adam ot kullanıyo, gel gitli. Bu durumda onun baba olması ne kadar doğru ?
Ayrılsan bile özel günlerde görüşülür bebek olursa, doğumu şusu busu yaş günü okulu düğünü

O şamdanı bir gün gelecek çocuğunuza da fırlatacak. Sizin maruz kaldığınz şiddetin daha fazlasını çocuğa yapacak. Boşanmayarak Onun için katlanmış mı olacaksn? Yoksa boşanmadgn için tüm bunlara çocuğun mu katlanacak?

ellei kırılsın böyle erkeklerin ne yapıcaksın ya bir şans ver baba olacagını öğrenir düzelzez isede yol verirsin cocugunla hayatınabakarsın.daha yeni evlisin bu cocuugun olmasında vardır bir keremat düzelecektir belkide

Çok saskinim hem yazdıklarına hemde bi kaç arkadaşın devam et olmazsa yoluna bakarsin laflarina ot kullanıyor diyorsun bu ne demek farkında misin o çocuğa hic acimiyormusun şuan belki Anlamıyorsun ama kucağına alınca inan boyle karmaşık olmayacaksin önceliğin herşeyin o olacak ot kullanan bi babayla büyümek yerine denetim altında bi iki saat görmesi inanın daha hayırlı Allah korusun neler var iste Allah YARDIMCINIZ olsun korkmayın o bebegin doğacağı varmış boşanmak gunah ayıp değil lütfen bebek düzeltir diye düşünmeyin aksine daha da zorlaşıyor berbat oluyor ailenize siginin hayatınıza bakin

Çocuğunuzun gözleri önünde şiddet gördüğünüzü hayal edin mutsuz içine kapanık bir çocuk hayal edin ! İkna olmadınız mı hala ? Şiddet bir yaşam biçimidir ve değişmez gizlice bitir bu işi ve hayatına devam et çünkü eğer dönersen tek pişmanlığın hayatın boyunca bu kararı vermiş olman olacak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…