- 29 Aralık 2016
- 202
- 1.201
- 63
- Konu Sahibi Cadaloz Kedi
-
bir süre göz yumdu ama sonra beni korumayı öğrendi şükür kiOnlar size cektirmisse, esinizde buna göz yummus zamaninda. Gün gelir bu konu gümdemde olsa sizi zaten ezip gecer gibi geliyor. Evlat olarak zaten bakmak zorunda, ama sizi beraber yasamaya zorlayamaz. Genel olarak iliskininizi gözden gecirin..yasiniz cok genc daha
evet, yılların birikimi, patlamalar...Sen yeter demissin zaten,soze hacet kalmamis ki suan..
ailem hep yanımda oldu çok şükür kiUmarım kendi anne ve babanizla aranız iyidir şuan.
annesi 65 babası 59 du sanırsam, öncelerde sorunlar yaşadık çokça ama şimdi adaletliEşinizin anne, babası kaç yaşında? Ayrica ailesi ile sorun yaşadığınızda eşinizin tavrı nasıl oluyor, bu konularda adaletli davranıyor mu?
çok doldum, hep içime atıp gülümseyen bir tipim. artık içimden geldiği gibi olmaya çalışıyorum. Allahım hepimize sağlık afiyet versin, haklısınız geleceği bilemeyiz.Bakıma muhtaç olurlarsa ve yaşlılarsa elinden geleni insanı görev olarak yaparsın fakat bunun dışında tabiki beraber yaşamak zorunda değilsin bence. Mesele beraber yaşamak dipdibe olmaksa eşinin istediği buysa sen geri adım atma ve kararlı kal. O kadar zorluk yaşamıssin ve çok dolusun anladığım kadarıyla. Ondan gayet haklısın.Ama hasta bakıma muhtaç olmaları söz konusuysa orası ayrı. Bir de daha bu konuya çok var belki de Allah korusun siz onlardan önce hastalanacaksiniz bunu kim bilebilir
Yorumları okudumda bakarsın edersin demislerde zamanında sana ne yaşattılar kim bilirki yasadigimi Allah bilir diyosun haklısın dır illaki başka colu çocuğu yokmu sen bakmak zorunda mısın Allah rızası için bakılır tabi bisey diyemem ama seni bu kadar istemeyecek kadar nasil zorladılarMerhaba, ben 25 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım. Zamanında kaçarak evlendim, çocukluk aklıyla.
Dün eşim dedi ki annem babam yaşlı, ikisinden birine bir şey olursa ben yanıma alırım geride kalanı. Sana sormaya hep korktum sen ne diyorsun buna, bunu başta konuşmalıydık geç oldu diyor. 6 yıllık evliyiz, 2 buçuk yıl kaynanamla 1+1 evde yaşadım ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Dün olur dedim geçiştirdim. Bugün düşündüm iyice, ben asla katlanamam daha fazla onun anne babasına. hep ailesi yüzünden kavgalarımız, boşanmadan dönmelerimiz oldu.
Tamam kısa geçmeye çalışıcam, bugün eşime dedim ben ailene asla bakmam, ailenle de asla aynı evde yaşamam, dip dibe de yaşamam dedim.
Bana yazdığı şu,
herkesin kendi seçimi, sen bilirsin, ben de ailemi istemeyenle yaşamam dedi. hemen buna çeviriyor ben ailesiyle görüşüyorum, aramız da iyi olsun diye neler yaptım kaynanama kayınbabama Allah biliyor. ailemi istemiyorsun diyor ya ben senin annenle babanla yaşamak zorunda değilim!!!!!!!!!
Hep fedakarlık yapan ben hep ben, yeter!
Bence bakmak içinizden gelmiyor diye de kendinizi yargılamayın. Hislerinizden suçluluk duymayın. Bakmak istemiyorsunuz ama doğru olan hasta olsa bakımını sağlamak diye de düşünüyorsunuz. Kimse sizi anlamayamaz yaşadığınızı ancak kendiniz bilirsiniz biz size bakmayın böyle insanlara falan da diyemeyiz. Ama o kadar şeyden sonra sabredip bu nedenden bosanılmazçok doldum, hep içime atıp gülümseyen bir tipim. artık içimden geldiği gibi olmaya çalışıyorum. Allahım hepimize sağlık afiyet versin, haklısınız geleceği bilemeyiz.
Benim kayınvalidem beni sildi neden sildi biliyormusun maddi olarak ona bakıyordum gorumcemle yari yariya gorumcemin çocuğuna baktı benimkine bakmadı evine kabul etmedi ve ağzından çıkanı kulağı duymaz eşim benim annem sonu huzurevi dedi ilerde. ben bakarım rabbim o duruma düşürmesin hiçbirimiz evladında eşinde hayırlısıMerhaba, ben 25 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım. Zamanında kaçarak evlendim, çocukluk aklıyla.
Dün eşim dedi ki annem babam yaşlı, ikisinden birine bir şey olursa ben yanıma alırım geride kalanı. Sana sormaya hep korktum sen ne diyorsun buna, bunu başta konuşmalıydık geç oldu diyor. 6 yıllık evliyiz, 2 buçuk yıl kaynanamla 1+1 evde yaşadım ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Dün olur dedim geçiştirdim. Bugün düşündüm iyice, ben asla katlanamam daha fazla onun anne babasına. hep ailesi yüzünden kavgalarımız, boşanmadan dönmelerimiz oldu.
Tamam kısa geçmeye çalışıcam, bugün eşime dedim ben ailene asla bakmam, ailenle de asla aynı evde yaşamam, dip dibe de yaşamam dedim.
Bana yazdığı şu,
herkesin kendi seçimi, sen bilirsin, ben de ailemi istemeyenle yaşamam dedi. hemen buna çeviriyor ben ailesiyle görüşüyorum, aramız da iyi olsun diye neler yaptım kaynanama kayınbabama Allah biliyor. ailemi istemiyorsun diyor ya ben senin annenle babanla yaşamak zorunda değilim!!!!!!!!!
Merhaba, ben 25 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım. Zamanında kaçarak evlendim, çocukluk aklıyla.
Bana yazdığı şu,
Bu adam senden cocuk ta düsünmemiştir dimi?? 6 yıllık evlilik hala adamın kafası boş teneke sana güvenmiyor, Ailesini senden üstün tutuyor.. Ayrı evde mi yasıyorsun uz? Anne baba maddi olarak size muhtaç mı? Veya cok mu yaslı?Merhaba, ben 25 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım. Zamanında kaçarak evlendim, çocukluk aklıyla.
Bana yazdığı şu,
Şuan yaşları bakıma muhtaç olacak yaş degil. Tabii yarına ne olacağını bilemeyiz, hastalık olur vs -ki hepimiz için de geçerli aslına bakarsaniz-annesi 65 babası 59 du sanırsam, öncelerde sorunlar yaşadık çokça ama şimdi adaletli
Aaaa oldumu şimdi hani boşanıyordunÇok teşekkür ederim yorumlarınız için, eşimle konuyu tatlıya bağladık şükür, iyi akşamlar dilerim herkese.
Anneniz babanıza geri dönemez misiniz ? Korkunç ne okudum ben tövbe yarabbimBende aynı senin gibi kaçarak evlendim 3 sene önce ailemi arkadaşlarımı herkesi ama herkesi geride bıraktım babam hâlâ benimle konuşmuyor 3 senedir ne sesini duydum ne yüzünü gördüm annemde benimle yarım yamalak konuşuyor. Hala kaynanamlarla aynı evde oturuyorum üstelik eşimin 5 kardeşi var hepsi küçük en küçüğü 4 yaşında hepsine ben bakıyorum yemekleri, çamaşırları, bulaşıkları ev işleri herşeyi ben yapıyorum saygıda bir kez olsun kusur etmedim ne hakaret ettilerse sustum anneme babama bile küfür ettiler eşim için sustum ama eşim benim için hiç bir fedakarlık yapmadı en ufak birşey bile yapmadı. Normal çiftler gezer tozar biz yılda birkere dışarı çıkıyoruz oda benim yalvarmamla henüz çocuğum olmadı yumurta tembelliğim var birde bunun için kaynanam bana sürekli kısır diyo oğuma başka karı getiricem diyip duruyo.
Birde eşim sürekli bana şiddet uyguluyor hatta birkaç ay önce adetim 2-3 gün geçti hamile olabilirim dedim ertesi gün hastalandım eşim hamile olmadığım için bile beni ağzımdan burnumdan kan gelene kadar dövdü. Yapa bileceğim birşey yoktu babamın evine geri dönemezdim. Sustum..
.
.
Peki ben napiyim??
.
Sabret sabrın sonu selamettir.
.
Beterin beteri var benim bu halimi göz önüne getir benden daha zor durumda olanlarda var de ve evliliğini kurtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?