Boşanmayı düşünüyorum, acil yorum istiyorum kızlar

bir süre göz yumdu ama sonra beni korumayı öğrendi şükür ki

çok doldum, hep içime atıp gülümseyen bir tipim. artık içimden geldiği gibi olmaya çalışıyorum. Allahım hepimize sağlık afiyet versin, haklısınız geleceği bilemeyiz.

Yorumları okudumda bakarsın edersin demislerde zamanında sana ne yaşattılar kim bilirki yasadigimi Allah bilir diyosun haklısın dır illaki başka colu çocuğu yokmu sen bakmak zorunda mısın Allah rızası için bakılır tabi bisey diyemem ama seni bu kadar istemeyecek kadar nasil zorladılar

çok doldum, hep içime atıp gülümseyen bir tipim. artık içimden geldiği gibi olmaya çalışıyorum. Allahım hepimize sağlık afiyet versin, haklısınız geleceği bilemeyiz.
Bence bakmak içinizden gelmiyor diye de kendinizi yargılamayın. Hislerinizden suçluluk duymayın. Bakmak istemiyorsunuz ama doğru olan hasta olsa bakımını sağlamak diye de düşünüyorsunuz. Kimse sizi anlamayamaz yaşadığınızı ancak kendiniz bilirsiniz biz size bakmayın böyle insanlara falan da diyemeyiz. Ama o kadar şeyden sonra sabredip bu nedenden bosanılmaz

Benim kayınvalidem beni sildi neden sildi biliyormusun maddi olarak ona bakıyordum gorumcemle yari yariya gorumcemin çocuğuna baktı benimkine bakmadı evine kabul etmedi ve ağzından çıkanı kulağı duymaz eşim benim annem sonu huzurevi dedi ilerde. ben bakarım rabbim o duruma düşürmesin hiçbirimiz evladında eşinde hayırlısı

Bu adam senden cocuk ta düsünmemiştir dimi?? 6 yıllık evlilik hala adamın kafası boş teneke sana güvenmiyor, Ailesini senden üstün tutuyor.. Ayrı evde mi yasıyorsun uz? Anne baba maddi olarak size muhtaç mı? Veya cok mu yaslı?

Ohh gel burayı telaşa düşür sonra biz kocamla barıştık aman anlaşın da yeter ki
Bu tür konularda biraz politik oluver doğmamış çocuğa don biçilir mi Allah gecinden versin canım deyip geçiştirdi verecektin

Belki bir kazada belki bir gece uykularında ölecekler bilemeyiz. Veya biz sabaha sağ çıkamayız. Herkes elbette istediğini düşünür.
Ama daha hiçbir şey yokken böyle bir konunun tartışma kavga nedeni ardına boşanma sebebi olması bana saçma geldi.
Misal babamın 3 aylık ömrü var dendi kanserdi. Babaannem sapasağlam bir kadındı yıllara meydan okuyan. Ama babamın hastalığından 5 ay sonra vefat etti. Babamsa babaannemden 9 ay sonra. Yani bunun belirli bir zamanı yok.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, yataklara düşürmesin temiz ölüm versin inşallah. Kendi annemi düşünüyorum eşim istemiyorum deseydi üzülürdüm ben de. Ama bakıcı diye bir şey var Bir yardımcı falan getirilir çok zor durumda olursa. Elden ayaktan düşmemiş ise de biraz yakında bir ev tutulur.
Yani eşiniz ile sakince konuşun. Ve öncelik sizin şu anda aile huzurunuz. İlerde de bunu zedelemeyecek şekilde annesine veya babasına yardımcı olabilir.

annesi 65 babası 59 du sanırsam, öncelerde sorunlar yaşadık çokça ama şimdi adaletli
Şuan yaşları bakıma muhtaç olacak yaş degil. Tabii yarına ne olacağını bilemeyiz, hastalık olur vs -ki hepimiz için de geçerli aslına bakarsaniz-
Eşiniz şuan adaletliyse, sizin yanınızdaysa anne babanın bakıma ihtiyaç duyduğu zaman dilimi için ne öneriyorsunuz peki? Yani annesine babası için ne yapmalı öyle bir durumda, yalnız mı bırakmalı?

Aile ile yaşamak çok zor ben de düşününce asla yaşayamam gibi geliyor. Ama bunu eşinize söylerken 'asla bakmam, asla yaşamam' dediğinizde haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Bunu daha uygun dille anlatabilirsiniz 'annene, babana tabi ki sahip çıkmalıyız. Bakıma muhtaç olduklarında elimden geleni yaparım ama aynı evde yaşayınca nasıl problemler yaşadığımızı gördün. Evliliğimizin sağlığı için aynı evde yaşamaya sıcak bakmıyorum.' gibi gibi... Bu şekilde Başka çözüm bulursunuz birlikte. Ama' asla' diyince ben de olsam tepki verirdim.

Bende aynı senin gibi kaçarak evlendim 3 sene önce ailemi arkadaşlarımı herkesi ama herkesi geride bıraktım babam hâlâ benimle konuşmuyor 3 senedir ne sesini duydum ne yüzünü gördüm annemde benimle yarım yamalak konuşuyor. Hala kaynanamlarla aynı evde oturuyorum üstelik eşimin 5 kardeşi var hepsi küçük en küçüğü 4 yaşında hepsine ben bakıyorum yemekleri, çamaşırları, bulaşıkları ev işleri herşeyi ben yapıyorum saygıda bir kez olsun kusur etmedim ne hakaret ettilerse sustum anneme babama bile küfür ettiler eşim için sustum ama eşim benim için hiç bir fedakarlık yapmadı en ufak birşey bile yapmadı. Normal çiftler gezer tozar biz yılda birkere dışarı çıkıyoruz oda benim yalvarmamla henüz çocuğum olmadı yumurta tembelliğim var birde bunun için kaynanam bana sürekli kısır diyo oğuma başka karı getiricem diyip duruyo.
Birde eşim sürekli bana şiddet uyguluyor hatta birkaç ay önce adetim 2-3 gün geçti hamile olabilirim dedim ertesi gün hastalandım eşim hamile olmadığım için bile beni ağzımdan burnumdan kan gelene kadar dövdü. Yapa bileceğim birşey yoktu babamın evine geri dönemezdim. Sustum..
.
.
Peki ben napiyim??
.
Sabret sabrın sonu selamettir.
.
Beterin beteri var benim bu halimi göz önüne getir benden daha zor durumda olanlarda var de ve evliliğini kurtar

Anneniz babanıza geri dönemez misiniz ? Korkunç ne okudum ben tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…