Boşanmayı düşünüyorum, acil yorum istiyorum kızlar

Zorunlu bakmak diye bişey yok, içinizden geliyorsa bakarsınız sonuçta kadın bakıyor erkek değil beraber yaşamak zorunda değilsiniz eşinizin bunu şart koşması yanlış.

Daha ortada fol yok yumurta yokken eşim kalkıp bunu dese, ben bu davranışta art niyet ararım; hele ki geçmişte olaylı bir ayrılığımız olmuşsa kayın aile yanından, hele ki boşanma eşiğine kadar gelmişsek bu yüzden zamanında. Şimdiden ağız aranmaya başlandıysa yol yapılıyor demektir, bahsedilen hastalık yoksa da bir an önce oldurulur.

allah yüzüne gülmüş çocuk olmamış böyle bir adamdan böyle bir aileyle ömür geçer mi akıl sağlığınız iyi mi her türlü şiddet var bide aşılama falan yaptırmışsınız böyle bir kişilikten ahh ne denir arkanıza bakmadan kadın sığınma evine gidin bedavaya başka hizmetçi bulsunlar

Kavga edecek şey bulamamışsınız böyle varsayımlar üzerinden mi kavga ediyorsunuz pes . Bence her zaman iyi kadın olun. Zaten kötü insanlar maskeleri düşünce oğullarını da kaybediyorlar. Zamana bırakın oğlu kendi görsün ailesi iyi mi kötü mü. Siz geçin o gün geldiğinde belki eşiniz istemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…