- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi LosingGrip
-
Peki sonra? Kadınları işten çıkaracağınıza eşinizi hayatınızdan bu çıkarın. Komik gerçekten kadınları işten çıkarttıracaksınız demek. Tek suçlu kadınlardı zaten.Teşekkür ederim. Burada bana tepki gösteren arkadaşlarımı anlıyorum ama ne yapayim hala çok seviyorum. İnanın para pul benim için önemli değil. Yatakları ayırmamıza gelince, eşim ile bir tartışmamızdan sonra ona salonda yatmasını söyledim bir daha da yanıma gelmedi ne kadar ısrar edersem edeyim. Yazıştığı kişiler yanında çalışan kadınlar hepsinin telefonunu aldım ve onlar ile görüşecem. Eşimin iş yerinden çıkartılmalarını da sağlıyacağım. Beni anladığınız ve olumlu yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Öncelikle eşinizin görüştüğü kadınları aramanizin hiç bir mantığı yok size sadakat yükümlülüğü olan kişi eşiniz .
Yatakları ayırarak büyük hata etmissinjz ben her zaman ve herkese söylerim yatak ayırmak sadece boşanma düşüncesi içerisinde olan insanlar yapmalı öyle bir olay oldu git salonda yat denmez. Bir yıl arkadaş gibi yasamissinkz aynı evde zaten sen arkadaşı olmuşsun demekki senin yerini dolduran biri ya da birileri var. Eşinizi işten attırma , görüştüğü kadınları arama fikrinizden baz geçin . Çok istiyorsanız bedava açın tazminat alın
Eşiniz iradesiz zavallı bir adam zaten pis kötü kadınlar aklını çeliyor, yazık adama bende acıdım şimdi!Haklısınız sadece suç onlarda değil ama bugün benim yuvamı yıkanlar yarın başka masumların yuvasını yıkarlar. Eşim durumu yerinde yakışıklı bir insan son 2 yıla kadar eve erken gelir bana çocuklarına ilgide kusur etmezdi. İş yerindeki kadınların eşimin Aklını çeldiklerini düşünüyorum.
Yazık ya şu durumu kendinize yakıştırıp bir de eşimin aklını çeliyorlar diyebiliyorsunuz. Siz istediğiniz kadar kadınları uzaklaştırın eşiniz yerine yeni birisini bulacaktır. Çünkü adamın karakteri bu. Gencecik insansınız çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durup onurunuzla yaşamanızı tavsiye ederim.Haklısınız sadece suç onlarda değil ama bugün benim yuvamı yıkanlar yarın başka masumların yuvasını yıkarlar. Eşim durumu yerinde yakışıklı bir insan son 2 yıla kadar eve erken gelir bana çocuklarına ilgide kusur etmezdi. İş yerindeki kadınların eşimin Aklını çeldiklerini düşünüyorum.
Nereye kadar eşinizin etrafindan kadinlari yok etmeye caliscaksiniz? Böyle devam edin cok mutlu olursunuz.Teşekkür ederim. Burada bana tepki gösteren arkadaşlarımı anlıyorum ama ne yapayim hala çok seviyorum. İnanın para pul benim için önemli değil. Yatakları ayırmamıza gelince, eşim ile bir tartışmamızdan sonra ona salonda yatmasını söyledim bir daha da yanıma gelmedi ne kadar ısrar edersem edeyim. Yazıştığı kişiler yanında çalışan kadınlar hepsinin telefonunu aldım ve onlar ile görüşecem. Eşimin iş yerinden çıkartılmalarını da sağlıyacağım. Beni anladığınız ve olumlu yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Baslikta bosanmayi dusunuyorum yardim edin diye belirtmissiniz birde. Bu dusuncelerinden sonra nasil bir yardim bekliyorsun kocanizla birlikte olan kadinlari kotulememizi mi?Arkadaşlar ailemin durumu iyi yani boşanırsam sıkıntı yaşamam. Zaten boşanırsam eşim ben ve çocularımın giderlerini karşılar bu da problem değil. Sadece çevremdeki tüm kadınların yaşadıkları benim ile konuştukları problem kocalarının onlara sadık olmaması. İnanın arkadaşlarımın kocaları sürekli bayii toplantısı konferans gibi yalanlar ile ukrayna, kıbrıs ve uzak doğu gibi yerlere tatile gidiyorlar ve arkadaşlarımın tek yaptığı bunları görmemezlikten gelmek.
Ben bu adamdan ayrılsam da yarın birgün başka biri ile evlensem aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum. İçimde hala sevgi ve umut var. Belki çok yanlış ve gurursuz birşey ama hislerim bunlar. Kocam suçlu ve ahlaksız davrandı ama evli bir adam ile olan kadınlarından bundan aşağı kalır yanı yok. Tek demek istediğim bunlar istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama insan başına gelince anlıyor. Tavsiye veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Aklı çekinmeye müsait olan adam için başkalarının özel bi çaba sarf etmesi gerekmezHaklısınız sadece suç onlarda değil ama bugün benim yuvamı yıkanlar yarın başka masumların yuvasını yıkarlar. Eşim durumu yerinde yakışıklı bir insan son 2 yıla kadar eve erken gelir bana çocuklarına ilgide kusur etmezdi. İş yerindeki kadınların eşimin Aklını çeldiklerini düşünüyorum.
Nereye kadar eşinizin etrafindan kadinlari yok etmeye caliscaksiniz? Böyle devam edin cok mutlu olursunuz.
Baslikta bosanmayi dusunuyorum yardim edin diye belirtmissiniz birde. Bu dusuncelerinden sonra nasil bir yardim bekliyorsun kocanizla birlikte olan kadinlari kotulememizi mi?
Kimsenin kimseyi melek yaptigi yok.. Karsilikli hata diyosunuz ama kocaniza hic laf etmeden o kadinlar soyle boyle.. Kimbilir onlari ne sekilde kandirdi esiniz? Neler neler goruyorunuz belki evli bile degilim demistir :s burdaki durum da kadini korumak degil. Yok etmeye calismuyorum diyosunuz ama isten cikartiricam diyosunuz bu neKötülemenizi beklemiyordum ama bazı arkadaşlar bu kadınları melek yaptı. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor.
Kimsenin kimseyi melek yaptigi yok.. Karsilikli hata diyosunuz ama kocaniza hic laf etmeden o kadinlar soyle boyle.. Kimbilir onlari ne sekilde kandirdi esiniz? Neler neler goruyorunuz belki evli bile degilim demistir :s burdaki durum da kadini korumak degil. Yok etmeye calismuyorum diyosunuz ama isten cikartiricam diyosunuz bu ne
Yorumlariniza gore yorum yapiyoruz, basta diyosunuz ki cikartiricam simdi de rezil etmeyecegim.. Bu sizin tercihiniz ister rezil edin ister etmeyin ama bana gore aldatilmayi kabul edip evlilige devam etmek genislikYok etmeye çalışmıyorum derken haklarında dava açmayacağım yada ne kadar istesemde rezil etmeyeceğim. Bu kızların hepsi beni tanıyor. İş yerine geldiğimde bana çay yapan benimle sohbet eden kızlar biri dışından hepsi benim yaşlarımda gerçekten çok üzgünüm ve çok kızgınım. İstesem rezil edebilirim ama etmiyeceğim sadece yüzlerine bakarak soracağım neden yaptıklarını. Siz olsanız eşinizin ofisinde devam etirebilirsiniz belki ama ben o kadar geniş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?