Boşanmayı düşünüyorum lütfen yardım edin

Peki sonra? Kadınları işten çıkaracağınıza eşinizi hayatınızdan bu çıkarın. Komik gerçekten kadınları işten çıkarttıracaksınız demek. Tek suçlu kadınlardı zaten.

Bosanmayacaksanız, telefonu karıştırmayın eşinizin, size bakmaya devam etsin , yaşayın gidince böyle.

Yahu adam alt tarafı ayrı yatıyor 5 10 kadınla konuşuyor abartma
Üstelik sana bakıyormuş
Bu kadar fedakar biri sana şiddet gösterse bile hakkıdır diyip geçeceksin
Çünkü koca zor bulunan bir nesne

Eğer çocuk varsa sadece para için boşanma o halde. Her gün huzursuz ol. Her yeni gün sana yeni bir huzursuzluk versin. Yani eğer boşanmamayı düşünüyorsan olacak olan bu. Ama ben gururlu kadınım diyorsan boşanırsın. Gider tuvalet temizler yine geçinirsin. Ama yok ben eşimi illa seviyorum diyorsan kendini değiştirecek onun sevebileceğini düşündüğün bi kadın olacaksın. neyinden şikayetçiyse kendini o konuda törpüleyeceksin. eğer hala devam ederse aldatmaya o zaman arkana bakmadan gideceksin

Haklısınız sadece suç onlarda değil ama bugün benim yuvamı yıkanlar yarın başka masumların yuvasını yıkarlar. Eşim durumu yerinde yakışıklı bir insan son 2 yıla kadar eve erken gelir bana çocuklarına ilgide kusur etmezdi. İş yerindeki kadınların eşimin Aklını çeldiklerini düşünüyorum.

sırf çalışmamak zora sokmamak için kendini aldatılmayı sineye çekecek bi yapıya sahip olmanıza üzüldüm doğrusu. Sizinle uyumuyor bile adam sevseniz ne yazar bu saatten sonra adam bitirmiş zaten
konuşuyosa sohbetini yapıyosa birlikte oluyodur da o kadınlarla. Maddi durumu da iyi anladığım kadarıyla. Kim boşanıp çalışsın değil mi ?
bunu kendinize yapmayın eliniz ayağınız tutuyo çalışır kazanırsınız paranızı ona mı muhtaçsınız yoksa sıkıya mı gelemiyosunuz. Beni aldatan adamın nesini seveyim. Eşimin aklını kadınlar çeliyo demişsiniz bir de :)
eşiniz kocaman bi adam aklında olmayanı kim zorla yaptırabilir o zaman başka erkeklerle aldatın siz de aklımı çeldiler dersiniz

Eşiniz iradesiz zavallı bir adam zaten pis kötü kadınlar aklını çeliyor, yazık adama bende acıdım şimdi!

Bütün derdiniz bakılmaksa, boşanınca size bakacak başka birini bulursunuz takmayın kafanıza.
Sizin gibi genç bir kadının bu cümleyi kurmasından daha irite edici olmaz hiçbir durum.

Yazık ya şu durumu kendinize yakıştırıp bir de eşimin aklını çeliyorlar diyebiliyorsunuz. Siz istediğiniz kadar kadınları uzaklaştırın eşiniz yerine yeni birisini bulacaktır. Çünkü adamın karakteri bu. Gencecik insansınız çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durup onurunuzla yaşamanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar ailemin durumu iyi yani boşanırsam sıkıntı yaşamam. Zaten boşanırsam eşim ben ve çocularımın giderlerini karşılar bu da problem değil. Sadece çevremdeki tüm kadınların yaşadıkları benim ile konuştukları problem kocalarının onlara sadık olmaması. İnanın arkadaşlarımın kocaları sürekli bayii toplantısı konferans gibi yalanlar ile ukrayna, kıbrıs ve uzak doğu gibi yerlere tatile gidiyorlar ve arkadaşlarımın tek yaptığı bunları görmemezlikten gelmek.

Ben bu adamdan ayrılsam da yarın birgün başka biri ile evlensem aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum. İçimde hala sevgi ve umut var. Belki çok yanlış ve gurursuz birşey ama hislerim bunlar. Kocam suçlu ve ahlaksız davrandı ama evli bir adam ile olan kadınlarından bundan aşağı kalır yanı yok. Tek demek istediğim bunlar istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama insan başına gelince anlıyor. Tavsiye veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Nereye kadar eşinizin etrafindan kadinlari yok etmeye caliscaksiniz? Böyle devam edin cok mutlu olursunuz.

Baslikta bosanmayi dusunuyorum yardim edin diye belirtmissiniz birde. Bu dusuncelerinden sonra nasil bir yardim bekliyorsun kocanizla birlikte olan kadinlari kotulememizi mi?

Aklı çekinmeye müsait olan adam için başkalarının özel bi çaba sarf etmesi gerekmez

Nereye kadar eşinizin etrafindan kadinlari yok etmeye caliscaksiniz? Böyle devam edin cok mutlu olursunuz.

Kimseyi yok etmek gibi bir amacım yok ama bugün benim yuvamı yıkan yarın başka kadınların da yuvasını yıkarlar. Eşim kadar onları da suçlu buluyorum. Sadece onları suçladığım yok aslında.

Baslikta bosanmayi dusunuyorum yardim edin diye belirtmissiniz birde. Bu dusuncelerinden sonra nasil bir yardim bekliyorsun kocanizla birlikte olan kadinlari kotulememizi mi?

Kötülemenizi beklemiyordum ama bazı arkadaşlar bu kadınları melek yaptı. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor.

Kötülemenizi beklemiyordum ama bazı arkadaşlar bu kadınları melek yaptı. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor.
Kimsenin kimseyi melek yaptigi yok.. Karsilikli hata diyosunuz ama kocaniza hic laf etmeden o kadinlar soyle boyle.. Kimbilir onlari ne sekilde kandirdi esiniz? Neler neler goruyorunuz belki evli bile degilim demistir :s burdaki durum da kadini korumak degil. Yok etmeye calismuyorum diyosunuz ama isten cikartiricam diyosunuz bu ne

Bence sen kocanı işten çıkarttır maden ocağına askeriye ya da sırf erkeklerin çalıştığı bi yere sok zira o kadınların yerine başka kadın işe alınacak kocanı ayartan 1 tane hadi 2 tane olsun kocan Brad pitt mi?? Herkes peşinde boşanasın yerinden ırganasın yok yut otur sen erkektir yapar...adam kendini bildikten sonra karısı fizanda olsa yan gözle bakmaz başkasına.seni istemiyosa boşanırsınız sonra ne halt yicekse yer..

Yok etmeye çalışmıyorum derken haklarında dava açmayacağım yada ne kadar istesemde rezil etmeyeceğim. Bu kızların hepsi beni tanıyor. İş yerine geldiğimde bana çay yapan benimle sohbet eden kızlar biri dışından hepsi benim yaşlarımda gerçekten çok üzgünüm ve çok kızgınım. İstesem rezil edebilirim ama etmiyeceğim sadece yüzlerine bakarak soracağım neden yaptıklarını. Siz olsanız eşinizin ofisinde devam etirebilirsiniz belki ama ben o kadar geniş değilim.

nesiniz siz evcil hayvan mı?ne demek bana bakıyor.sizinle cinsellik dahi yaşamayan bir erkekle sırf karnınızı doyuruyor diye birliktemi yaşayacaksınız?

Yorumlariniza gore yorum yapiyoruz, basta diyosunuz ki cikartiricam simdi de rezil etmeyecegim.. Bu sizin tercihiniz ister rezil edin ister etmeyin ama bana gore aldatilmayi kabul edip evlilige devam etmek genislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…