Boşanmayı düşünüyorum lütfen yardım edin

Yeminle kuru ekmek soğan yerim işim yoksa ve elimden de iş geliyorsa gider pazarda çalışırım ne olursa olsun ekmeğimi taştan çıkartırim çocuğuma ve kendime bakarim böyle bir adama muhtaç olmam. Sevginden ölsem de bu duruma düşmem. Yorum yapılsa ne yazar..

Arkadaşlar ailemin durumu iyi yani boşanırsam sıkıntı yaşamam. Zaten boşanırsam eşim ben ve çocularımın giderlerini karşılar bu da problem değil. Sadece çevremdeki tüm kadınların yaşadıkları benim ile konuştukları problem kocalarının onlara sadık olmaması. İnanın arkadaşlarımın kocaları sürekli bayii toplantısı konferans gibi yalanlar ile ukrayna, kıbrıs ve uzak doğu gibi yerlere tatile gidiyorlar ve arkadaşlarımın tek yaptığı bunları görmemezlikten gelmek.

Ben bu adamdan ayrılsam da yarın birgün başka biri ile evlensem aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum. İçimde hala sevgi ve umut var. Belki çok yanlış ve gurursuz birşey ama hislerim bunlar. Kocam suçlu ve ahlaksız davrandı ama evli bir adam ile olan kadınlarından bundan aşağı kalır yanı yok. Tek demek istediğim bunlar istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama insan başına gelince anlıyor. Tavsiye veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İnanmıyorum ya siz de sineye çekin o zaman niye konu açıyorsunuz buraya. Boşan boşanma bizi ilgilendirmez, gelip burada kocanı savunma. Ama herkes yapıyor, ama bana bakıyor, ama şöyle böyle. Adam seninle aynı yatakta bile yatmıyor neyini savunuyorsun.

Evlilik terapistine girmemizi tavsiye etti bir arkadaşım onlar baya fayda sağlamışlar.

Yazıştığı kişiler yanında çalışan kadınlar hepsinin telefonunu aldım ve onlar ile görüşecem. Eşimin iş yerinden çıkartılmalarını da sağlıyacağım.
insanların işten çıkarılması yerine, eşini hayatından çıkarmayı düşün bence.. Bi de hala seviyorum diyosun yazık :kusmuk:

Arkadaşlar ailemin durumu iyi yani boşanırsam sıkıntı yaşamam. Zaten boşanırsam eşim ben ve çocularımın giderlerini karşılar bu da problem değil. Sadece çevremdeki tüm kadınların yaşadıkları benim ile konuştukları problem kocalarının onlara sadık olmaması. İnanın arkadaşlarımın kocaları sürekli bayii toplantısı konferans gibi yalanlar ile ukrayna, kıbrıs ve uzak doğu gibi yerlere tatile gidiyorlar ve arkadaşlarımın tek yaptığı bunları görmemezlikten gelmek.

Ben bu adamdan ayrılsam da yarın birgün başka biri ile evlensem aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum. İçimde hala sevgi ve umut var. Belki çok yanlış ve gurursuz birşey ama hislerim bunlar. Kocam suçlu ve ahlaksız davrandı ama evli bir adam ile olan kadınlarından bundan aşağı kalır yanı yok. Tek demek istediğim bunlar istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama insan başına gelince anlıyor. Tavsiye veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ya siz çok boş konuşuyosunuz gerçekten :KK59: Fake olduğunuzu düşünüyorum, bu düşüncelere sahipseniz ne diye boşanma konusu açıyosunuzki hiç gerçekçi değilsiniz.Belki de bu yazdıklarınızı bi hemcinsimin yazdığını kabul edemiyor da olabilirim. Ama gerçekten kadınlıktan utandırır sizin gibiler insanı pess :kusmuk:

Ya siz çok boş konuşuyosunuz gerçekten :KK59: Fake olduğunuzu düşünüyorum, bu düşüncelere sahipseniz ne diye boşanma konusu açıyosunuzki hiç gerçekçi değilsiniz.Belki de bu yazdıklarınızı bi hemcinsimin yazdığını kabul edemiyor da olabilirim. Ama gerçekten kadınlıktan utandırır sizin gibiler insanı pess :kusmuk:

Kafam çok karışık çevrem ile konuştum ve birçoğu boşanmamam konusunda telkin etti. Burada yorumlar ile tamamen zıt yorumlar aldım.

hemen karşıdaki kadınları suçluyorsunuz ama kadın size sadakat yemini mi etti?eşiniz size sadık olmak için söz veriyor evlenirken.kadınları işten çıkarınca olay çözülecek mi?yerine yenilerini alır aynen yola devam.

Metin biraz değiştirilip zenginleştirilmiş olsa da hafızama takıldınız, umarım reklamını yaptığınız avukatla direkt bağlantınız yoktur çünkü Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği'nde yer alan İnternete İlişkin Düzenlemeler maddesinin "b" bendinin ihlali söz konusu.

Back
X