Bosanmayi düsünüyorum, ortada bir sebep yok.

suspushanimcim

🌼Gncl 71.9🌼hdf69🌼 2.hdf65 🌼
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
8.958
41.310
548
Selam arkadaslar , kendimden kisaca bahsedeyim. Yurtdisinda yasiyorum.
Suan dil kursuna gidiyorum. 1 sene sonra calismaya baslayacagim. 2 evladim.
Esimle severek evlendik güya. Baslarda hersey cok iyiydi. Erkeklerin yapisindan mi benden mi anlamadim.
Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme. Ben de artik kaldiramiyorum. Az wcye girecegim icerideymis burada bile rahat yok diye söyleniyor. Ben de insallah benden de cocuklarimdan da kurtulursun dedim. Kizi uyutucam diye odaya girdi. Buyuk ihtimal kizim dizinde, elinde de telefon.

Yurt disinda iki taraftan da kimse yok. Ailem gelince aileme cok iyidir. Ama ben bunaldim artik. Sartlarimiz iyi bosansam da yine iyi olacak.

Dertlesecek kimsem yok. Aglamak istiyorum. Hatta agliyorum. Ben gibi ortada somut bisey yokken bosanan var mi?

Yada bu duygular gelip gecici mi?

Cocuklarim biri 8 biri 3 yasinda, buyuk neyse kizim babasina cok düskün.

Bana ne tavsiye edersiniz ?
Buda dert mi diyenler olacaktir ama hayatimin tadi tuzu kalmadi.

Esimle severek evlendik güya. Baslarda hersey cok iyiydi. Erkeklerin yapisindan mi benden mi anlamadim.
Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme. Ben de artik kaldiramiyorum. Az wcye girecegim icerideymis burada bile rahat yok diye söyleniyor. Ben de insallah benden de cocuklarimdan da kurtulursun dedim. Kizi uyutucam diye odaya girdi. Buyuk ihtimal kizim dizinde, elinde de telefon.

Yurt disinda iki taraftan da kimse yok. Ailem gelince aileme cok iyidir. Ama ben bunaldim artik. Sartlarimiz iyi bosansam da yine iyi olacak.

Dertlesecek kimsem yok. Aglamak istiyorum. Hatta agliyorum. Ben gibi ortada somut bisey yokken bosanan var mi?

sanırım bir depresyondasınız.dr a gitseniz ilaç verir rahatlatıcı.şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.zaman zaman hepimize oluyor bu durum

Esim cocuklar buyudukce daha agresif ve sinirli olmaya basladi. Isin garip tarafi disari seker serbet bize devamli laf sokma ,herseye söylenme.
bunun adı psikolojik şiddet. başlığınızdan canınız sıkıldı cillop gibi evliliği şımarıklıktan bitirmek istiyorsunuz sandım. basbayağı sebepleriniz var. ha boşanırsınız boşanmazsınız evlilik terapisi alırsınız vs bilemem. ama güllük gülistanlık bir evlilikte bunalmış değilsiniz onu bilin yani

bazen insan evladıyla bile ilgilenmek istemeyebiliyor.öyle yorganı kafaya çekip uyumak istiyor yalnız kalmak istiyor eşi bile istemiyor evde.bu onları sevmediğimizden değil ruhsal durumla alakalı.hele havalar da bunaltıcıysa eli kolu tutmuyor insanın ev işleri bile göz de büyüyor.geçecek bu durum merak etmeyin.dışarda çocuklarla yapabileceğiniz aktiviteler bulun.yürüyüşe çıkın o da rahatlatır sizi.

bunun adı psikolojik şiddet. başlığınızdan canınız sıkıldı cillop gibi evliliği şımarıklıktan bitirmek istiyorsunuz sandım. basbayağı sebepleriniz var. ha boşanırsınız boşanmazsınız evlilik terapisi alırsınız vs bilemem. ama güllük gülistanlık bir evlilikte bunalmış değilsiniz onu bilin yani
Ben de altta kalmiyorum valla lafimi söylerim cekinmem. Ama bu sekilde huzur olmayinca olmuyor.

bazen insan evladıyla bile ilgilenmek istemeyebiliyor.öyle yorganı kafaya çekip uyumak istiyor yalnız kalmak istiyor eşi bile istemiyor evde.bu onları sevmediğimizden değil ruhsal durumla alakalı.hele havalar da bunaltıcıysa eli kolu tutmuyor insanın ev işleri bile göz de büyüyor.geçecek bu durum merak etmeyin.dışarda çocuklarla yapabileceğiniz aktiviteler bulun.yürüyüşe çıkın o da rahatlatır sizi.
Tesekkür ederim deneyecegim. Yarin planlamistik zaten cocuklarla.

Ortada cozulemeyecek bi sorun yokki. Yazik gunah cocuklarda varmis. Iki yetiskin gibi oturup konusun sorun ne acik acik sorgulayin.

kimsenin güllük gülüstanlık evliliği yok bence.ilk aylar belki oluyor sadece.ama çözüm bulunmalı eşle konuşulmalı sakin şekilde gerekirse terapi alınmalı.bu konuya boşan falan yazmam ben mesela.hele bizim ülkede hepimiz cinnete beş kala yaşıyoruz son aylarda özellikle :işsiz:

Ortada cozulemeyecek bi sorun yokki. Yazik gunah cocuklarda varmis. Iki yetiskin gibi oturup konusun sorun ne acik acik sorgulayin.
Defalarca konustum sabahtan aksama kadar bize kullandigin kelimeleri bir kagida yaz , sonra bir bak diye . Ona kalsa bej onu devamli azarliyorum.

Ben de altta kalmiyorum valla lafimi söylerim cekinmem. Ama bu sekilde huzur olmayinca olmuyor.
sorun altta kalmamak değil ki dediğiniz gibi huzur lazım insana. çocuklar yabancı ülkede yalnızlık vs bunalmış olabilirsiniz karşılıklı olarak. evlilik terapisi alabilirsiniz. online de oluyor

Olabilir suan net bisey diyemiyorum. Aglamak istiyorum.😥
Kafa dinleseniz, eşinizden bir süre uzaklaşma imkanınız var mı? Hem ölçer tartarsınız hem düşünmeye fırsatınız olur. Direkt kestirip atmayın. Belki mesafe girince araya özlersiniz.

kimsenin güllük gülüstanlık evliliği yok bence.ilk aylar belki oluyor sadece.ama çözüm bulunmalı eşle konuşulmalı sakin şekilde gerekirse terapi alınmalı.bu konuya boşan falan yazmam ben mesela.hele bizim ülkede hepimiz cinnete beş kala yaşıyoruz son aylarda özellikle :işsiz:
yok terapi en mantıklısı. ama başlıkta diyor ya hiçbir sebep yok boşanmak istiyorum diye. sebepsiz değil ki sürekli vır vır konuşan bir adam var kadın ona laf yetiştirmeye çalışırken bunalmış. sebep var yani. sebepsiz değil. ama kurtulur mu ihtimal yüksek

Kafa dinleseniz, eşinizden bir süre uzaklaşma imkanınız var mı? Hem ölçer tartarsınız hem düşünmeye fırsatınız olur. Direkt kestirip atmayın. Belki mesafe girince araya özlersiniz.
Maalesef cocuklarimin okulu devam ediyor , Temmuz ortasinda tatile girecekler. Ben gitsem yavrularim ne olacak. Dayananmam ki. Ikna edersem belki esim gider ama.

Erkek de kadın da ilgi ister, ilgi görmeyince mutsuzlaşır üstüne bir de laf sokma vs olunca bu mutsuzluk çekilmez hale gelir, bu yüzden böyle hissetmeniz çok doğal. Eşinizi seviyor musunuz, bu laf sokma/kaba davranma uzun süredir mi var, oturup karşılıklı konuşmayı denediniz mi? Birbirinizi seviyorsanız bu sorunlar aşılmayacak şeyler değil. Kavga bir sonuca varmıyorsa kırgınlıktan başka bir şey yaratmıyor. Karşılıklı konuşamayacak raddeye gelmişseniz çift terapisi en mantıklı karar. Belli ki iki taraf da huzursuz ama elle tutulur bir sebep yok. Gelecek kaygısı, basbasa vakit geçirememe, işte yaşanan gerginlikler, hayat yükü vs bunları tetikleyebilir ama bunların hiçbiri eşine karşı psikolojik şiddet uygulamanın bahanesi değil. Kaçıp gitmek bir çözüm değil döndüğünüzde 1-2 hafta sarmaş dolaş olursunuz ama sonra yine aynı düzene geri dönersiniz, çözüm kalıcı bir karşılıklı iletişim hali olmalı. Eşinize samimi bir şekilde hislerinizi açıp karşılıklı yıprandığınızı (seviyorsanız) onu sevdiğinizi ve çift terapisi almak istediğinizi açıklayın.

İkiniz için de geçici bir süreç olabilir, bence boşanmak ilk seçeneceğiniz olmamalı şu an için. Çift terapisi alabilirsiniz. Eğer bir faydasını göremezseniz ve bu şekilde devam ederse o zaman boşanın tabii ki. Mutsuz olmak boşanmak için gayet geçerli bir sebep zannımca.

Back
X