İş bulmak kolay değil. Ben ıkı yıldır iş arıyorum. Her yere başvurdum. Lisans mezunu biri olarak beni iç giyim mağazasının bilgi işlem bölümğne bile almadı örneğin işveren.tecrğbem yokmus.kosgebe gittim.sertifika aldım. Bi şekilde işim olmalı dedim.türlğ zorlukla aldım onu da. Bu krizde bi iş girişiminde bulunmam mantıksız diye düşğnüyorum.evin kırasını ben oduyorum.elim biraz da olsa taşın altında değil mi. Sigaram dısında harcamam yok. Ne gezme ne alısveriş. Ne bi şey. Ayrıca bana dediği sen calıs ben işten cıkıcam.iş ariycam.iş bulup cıkması gerekır..hem boyle soyşenir mi. Ben omur boyu sana mı bakıcam denir mi. ben cocukla evlenmişim haberim yok.ne sanıyodu evliliği acabaMaddi zorluklar insanlari asiri telasa sürükleyebilir. Eğer gecinemiyorsaniz sizin de elinizi tasin altına koymanizi istemesi kadar dogal birsey yok bence. Ve evet, kimse kimsenin annesi babasi değil. Tabiki size bakmak zorunda değil. Keza siz de ona bakmak zorunda değilsiniz. Ortak bir hayata ikinizde olabildigince katkida bulunmalısiniz. Ben calismak istemenizde bir kotuluk görmedim.
Sirtiniza vurması ise.. en ufak bir tereddutinuz varsa ki var, uzatmamaninizi oneririm bu evliliği.
Hakkinizda dilerim hayirlisi olur.
Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
Çok beğendim yazınızıAh güzelim ahh...
Şu karışık duygular ne zor . Ne yapacagını bilemiyorsun. Daha evliliğe bile alışmadan şu yaşadıgına bak. Bi çok kadın gibi cicim ayların hayal kırıklığıyla dolu...
Hem psikolojik şiddet hem de size vurması çok ağır.
Eğer sabır edip bu evliliği yürütürseniz sonunda ya hasta olacaksınız ya katil. Sizin sibir sisteminizi gerçekten bozar.
Pek kimseye olumsuz yorum yazmam ama sizin durumunuz çok zor.
Marketlerde mağazalarda bi süre çalışıp para biriktirebilirsiniz. özellikle mağazalarda içerden yükselmeler oluyor. Sabır edip zorluga katlanırsanız emeğinizin karşılıgını alırsınız. Lise mezunu insanlar bile yönetici olabiliyor oralarda. Sizin için daha kolay olacaktır...
Haysiyetsiz bi adamın lafını çekecegime temizlik yapmaya bile giderdim ben... emeğinle çalışmak hiç ayıp değil. Yerlere mop atıyordum marketteyken,mağazadayken... ilk zmnlar zorlanırdım utanırdım. Ama snradan ne güçlü biriyim diye düşünüp kendimi sevmeye başladım. Çünkü çalışmak kdr harika bi duygu yok.
Kendimi okuttum, kendimi evlendirdim... aslan gibi bi çok erkekten daha iyi iş yaptım çeyiz yaptım çok şükür. Aileme muhtaç olmadım. Şuan çalışmıyorumm ama eşim beni öyle iyi tanıyor ki... hiç bi zmn ona eyvallah etmem. El işi yaparım bişeyler alır satarım temizliğe bile giderim... onun ağzından en ufak ima duymadıgım için rahatım...
Yani ünv mezununa yada yaşa bakmıyor bu işler.
İnşl hayırlı bi karar verir düzeltirsiniz hayatınızı
Kesin Başak burcuİş bulmak kolay değil. Ben ıkı yıldır iş arıyorum. Her yere başvurdum. Lisans mezunu biri olarak beni iç giyim mağazasının bilgi işlem bölümğne bile almadı örneğin işveren.tecrğbem yokmus.kosgebe gittim.sertifika aldım. Bi şekilde işim olmalı dedim.türlğ zorlukla aldım onu da. Bu krizde bi iş girişiminde bulunmam mantıksız diye düşğnüyorum.evin kırasını ben oduyorum.elim biraz da olsa taşın altında değil mi. Sigaram dısında harcamam yok. Ne gezme ne alısveriş. Ne bi şey. Ayrıca bana dediği sen calıs ben işten cıkıcam.iş ariycam.iş bulup cıkması gerekır..hem boyle soyşenir mi. Ben omur boyu sana mı bakıcam denir mi. ben cocukla evlenmişim haberim yok.ne sanıyodu evliliği acaba
Siz işe girer girmez eşiniz işten çıkar ve takılarınızı da yer. Öyle bir izlenim edindim.İş bulmak kolay değil. Ben ıkı yıldır iş arıyorum. Her yere başvurdum. Lisans mezunu biri olarak beni iç giyim mağazasının bilgi işlem bölümğne bile almadı örneğin işveren.tecrğbem yokmus.kosgebe gittim.sertifika aldım. Bi şekilde işim olmalı dedim.türlğ zorlukla aldım onu da. Bu krizde bi iş girişiminde bulunmam mantıksız diye düşğnüyorum.evin kırasını ben oduyorum.elim biraz da olsa taşın altında değil mi. Sigaram dısında harcamam yok. Ne gezme ne alısveriş. Ne bi şey. Ayrıca bana dediği sen calıs ben işten cıkıcam.iş ariycam.iş bulup cıkması gerekır..hem boyle soyşenir mi. Ben omur boyu sana mı bakıcam denir mi. ben cocukla evlenmişim haberim yok.ne sanıyodu evliliği acaba
Zararın neresinden dönsen kar. Belliki evlilik sorumluluk ağır gelmiş beyimize. 2 gün ağlar 3. Gün hayatına devam edersin. Ailen 4 ayda kızının dayak yedipini duyunca herhalde sessiz kalmaz.Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
Yol yakınken boşan.Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?