Boşanmayı Düşünüyorum

İş bulsam çalışıcam dediğiniz gibi. Böyle leyler yaşayacağımı hiç ummazdım. Duymadığım şey kalmadı. İnsanın tanımadıpı birilerinden destek alması güzel bi şey. Teşekkğr ederim hepinize. Hayat çok zor. Bazen burama geliyo.aklımdan türlü şeyler geçiyo. çok yalnız hissediyorum açıkçası.şnsanın sevilmediğini istenmediğini hissetmesi çok acı bi şey.

Maddi zorluklar insanlari asiri telasa sürükleyebilir. Eğer gecinemiyorsaniz sizin de elinizi tasin altına koymanizi istemesi kadar dogal birsey yok bence. Ve evet, kimse kimsenin annesi babasi değil. Tabiki size bakmak zorunda değil. Keza siz de ona bakmak zorunda değilsiniz. Ortak bir hayata ikinizde olabildigince katkida bulunmalısiniz. Ben calismak istemenizde bir kotuluk görmedim.
Sirtiniza vurması ise.. en ufak bir tereddutinuz varsa ki var, uzatmamaninizi oneririm bu evliliği.
Hakkinizda dilerim hayirlisi olur.

İş bulmak kolay değil. Ben ıkı yıldır iş arıyorum. Her yere başvurdum. Lisans mezunu biri olarak beni iç giyim mağazasının bilgi işlem bölümğne bile almadı örneğin işveren.tecrğbem yokmus.kosgebe gittim.sertifika aldım. Bi şekilde işim olmalı dedim.türlğ zorlukla aldım onu da. Bu krizde bi iş girişiminde bulunmam mantıksız diye düşğnüyorum.evin kırasını ben oduyorum.elim biraz da olsa taşın altında değil mi. Sigaram dısında harcamam yok. Ne gezme ne alısveriş. Ne bi şey. Ayrıca bana dediği sen calıs ben işten cıkıcam.iş ariycam.iş bulup cıkması gerekır..hem boyle soyşenir mi. Ben omur boyu sana mı bakıcam denir mi. ben cocukla evlenmişim haberim yok.ne sanıyodu evliliği acaba

Is guc para meseleleri ne kadar zor gercekten. Suan en takintili oldugum konu bu. Isin icine siddet girmesi cok uzucu. Umarim sizin icin en dogru karari en dogru zamanda alirsiniz

bir şeyleri konuşmanın eşinden beklentilerini söylemenin de bir adabı üslubu vardır.çalışmanızı istiyorsa bunu git çalış markete gir bilmem ne diyerek söylemesi ayrıca vurması çok çirkin.sevgiliyken bu çirkin yönünü hiç yansıtmadı mı? mutsuzsanız bebek falan olmadan ayrılın bence ama eşinizi seviyorsanız tatlı dille kırgınlığınızı dile getirip üslubunu düzeltmesini isteyebilirsiniz. günümüzde çalışmayan bayan erkeklere batıyor maalesef.bu adamın kahrını lafını çekeceğinize ya çalışın kendi paranızı yiyin ya da boşanın.

Çok beğendim yazınızı

Kesin Başak burcu

Ne yaptiniz konu sahibi merak ettim sizi.
Yasadiklariniz cok uzucu, yarin cocuklariniz oldugunda da eve illa ki bakmasi gerekicek esinizin. Yol yakinken donmekte bir kurtulustur belki

Siz işe girer girmez eşiniz işten çıkar ve takılarınızı da yer. Öyle bir izlenim edindim.

Sevgili olduğunuz dönemde bu tür davranışları, evlendiğiniz takdirde çalışmanızı istediğine sair konuşmaları olmuş muydu? Sonradan mı bu hale geldi bu kişi? Yaşadığınız durum gerçekten çok zor ve üzücü. Size şiddet uygulaması zaten affedilecek bir durum değil. Olmuyorsa bazen zorlamamak gerekiyor. Oturup konuşsanız anlamak ister mi bilinmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşiniz çok bencil. Kendisi istemedigi işte calismak istemiyor ama siz gunde 12 saat markette calissaniz o parayi acimadan catir catir yiyecek. Ustelik kirayi da ailen karsiliyormus. Rahata cok alismis belli. Yarin obur gun cocugunuz olursa onun masrafi da gozune batar

Ben de üniveriste mezunuyum. Iş bulamadım. Markete gireyim dedim. Esim kati suretle izin vermiyorum vermeyeceğim dedi. Illaki çalışmak istiyorsan özel okullarda kolejlerde çalışabilirsin dedi. Ilkin kızdım fakar sonra anladım. Niyeti kötü değildi. Allah helalinden kazanmayı nasip etsin. Iş iştir elbette ama üniversite mezunu insan için çalışmamak markette çalışmaktan iyi gibi geliyor bana
.

Eşin öküzün teki. Seni sevmiyor.

Soylemek var soylemek var. Bunu farkli bir sekilde soyleseydi belki farkli olurdu.

Esimle evliligimiz ilk yillarinda bayagi tartisirdik. Sevgiliyken 1 kere belki tartismisizdir. Evlenince degisiyor gercekten erkekler. Bunuda maddiyat tetikliyor. Cogu tartismamizin sebebi buydu.

Esime yerine gore mesajlar veriyordum. Bir gun dedim bir kere bana tokat atarsan beni bir daha göremezsin. Gercekten yaparim biliyor. Boyle dizi film cevreden yasananlarda ornek verirdim. Bana olsa soyle yapardim . Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali...

Neyse simdi 8 yillik evliyim cok sukur duzeldik . Yani ilk 3 yil biraz zorlandim. Simdi yoluna girdi taniyoruz arrik birbirimizi .Biraz da ona gore davraniyoruz.

Maddiyat cok etkiliyor gercekten evlilikleri. Oncelikle kendin icin ve bunu esine boyle belirt, is bulmaya calis. (Bolumun ne ? sakincasi yoksa). Ve insan sinirliyken gozu hicbir sey gormuyor . O yuzden sinirli hallerinizde odaya gec ofkenin dinmesini bekle. Sonra konusmaya calis.

Bosan veya bosanma demek bana dusmez. Acele karar verme. Gitmek istiyen varsa kapi orada. Guclu ol, her seyssenin elinde .Allah yardimcin olsun.

Bosan.
4 aylik evlilikte sirtina yumruk yemissin
Inan ki gerisi gelir.

Yolun cok basindayken kurtul
Ailene soyle vurdugunu.

Azat edin arkadaşı uçsun kuşum garip
Bazı kuşlar kafeslenmemeli
Evlilik herkesin harcı değil bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…