Boşanmayı Düşünüyorum

Is guc para meseleleri ne kadar zor gercekten. Suan en takintili oldugum konu bu. Isin icine siddet girmesi cok uzucu. Umarim sizin icin en dogru karari en dogru zamanda alirsiniz
Sağolun. İnşallah. Şu an çok kotu durumda değiliz ama mesela çocuk olsa geçinemeyiz.
Tesekkğr ederim zaman ayırıp bu kadar yazdığınız için. Arkeoloğum. 5 sene aktif kazılarda çalıştım. Evlenince kazı sayfası kapandı. Kpss atanamadım da. Mesleğimle baska seceneğim yok. Bankalara falan başvurdum dönmediler.. Akşam eve gelsim eşyalarını alıp gitmiş. Herşeyini. Zaman ne gosyericrk bakıcam.

Eve geldim akşam.. Geldiğimde kıyafetlerini vs almış. İç çamalırlarını ceketlerinş gömleklerini.. Annesine gitmiş. Bana mesaj attı altınlar eşyalar senin olsun. Avukata gerek yok boşanalım yazmış. Ben de boşanalım dedim. Sonra telefonumj kapattım. Sinirlerim bozuldu. Uyumulum biraz.uyanıp açtım telefonu. Mesaj atmış. Annenlere geç isteraen evde tek kalma.sen git dedin ben de gittim yazmış. Cevao vermesim. Annesi aradi.açmadım. kimsenin sesini duyasım yoktu. Gece 12 gibi annesi geldi. Kapı acıldı annesine anahtarı vermiş. Senş cok merak ettım falan dedi. Aradım acmadın mesaj attm yazmadın evde mısın degil misin bi ley mı oldu diye geldim dedi.şimdi oturuyoruz. Ben bosanın bosanmayın diyemem diypr. Siz bilirsiniz ama keske biraz daha sabretsenız falan dedi. Eşimin annesini severim. İyi niyetli bi kadındır. Düşğnmüş gelmiş ama oğluna gram etkisi yoktur. Dinlemez annesini asla. O yğzden bi etkisi olmadı tabi gelmesinin.

insanın 6 yıllık çok sevdiği sevgilisine, evlendikten sonra git markette çaış vs demesi çok ilginç geliyor. kendini çok iyi saklamış demek ki.
Çalıştırmam diyen gerikafalı erkekler bile evlendikten sonra ‘git çalış bu eve para getir ondan sonra konuş’ a dönüyor.
Ha bana göre ikisi de doğru değil ama gözümle gördüğüm bir örnekti bu, söyleyeyim dedim.

Arkadaşımın başına geldi. Adam mühendis arkadaşım öğretmen atama bekliyo kadına yok elektrik faturası niye bu kadar çok geldi yok evde herşey niye hemen bitiyo yok evde ne iş yapıyosun sanki çalış çalış diye diye dünyayı dar etti. Şimdi markette çalışıyo sırf kocasının çenesinden kurtulmak için çocuğum var diye boşanamıyo da diyeceğim o ki kendinize yazık etmeyin. Çoluk çocuk olmadan yol yakınken ayrılın.

Umarım kararınızdan dönmez de boşanırsınız.
6 yılın sonunda 4 ayda bu boyuta gelmek çok çok ilginç.
Vardır bir hayır.
Olması gerekiyormuş.
Çocuk yokken ortada, yol yakınken bitirin.
Çabalamaya değecek bir "adam" değil eşiniz.
Besbelli.

Ah canım yaa, senin adına üzüldüm, boşanmaya karar vermek, o süreci yaşamak çok zor. Ama atlattıktan sonra oh be şükür, keşke zamanında gözüm açılsaydı diyorsun... Kafanı biraz olsun topla duygusallığını bir kenara bırakıp, mantıklı bir şekilde düşün, oluru varsa ve eşinde pişmansa tekrar dene, ama oluru yoksa, uzatmalara gerek yok, boşa geçen zamanına yazık etme...

Vay be. Terbiyesiz. Benim esimde terbiyesizdir hic guzelleyemicem kotu sözler söyler ama git çalış sen bu evde ne is yapiyorsun tarzi seyler soylemedi hic hatırlıyorum eski konunu ev işlerine laf ediyordu. Benimki de oyleydi ben onu kaale almadim ve ne mi oldu bende inanamiyorum hala,yerleri silcem dedi ayagima toz geliyor bende tamam dedim hangi viledayi alim falan bende tamam ben silcem sende havluyla kurula dedim tamam dedi yapti. Havlular yikanmisti katladi koydu,balkonu yıkadı,perde yıkadım astı. Artık is yapiyor ben hala şaşkınım gerçi... Çalışıp çalışmamak kadinin kendi tercihidir kac yaşında kocan? Kayinvaliden oglunun ahlakini bildigi icin oyle ortadan konusmustur herkes s....tıgı kakayi bilir. Bizim orda oyle derler

Kadıncagiz gelmis etmis ama oglu terbiyesiz gercekten maddiyati az olan erkekler bu sekilde agresif davranislar sergiliyor mesela borclu olanlarda ama şu ev isleri konusunda laf sokmayi biraksin. Senin ailende iyiymiş yine kıro bir aile olsa banane yaa kız vermisim damat essek gibi baksın kızıma derdi. Bosanmani ailen destekleyecektir ama acele karar verme. Sirta vurma olayini anlamadim neden ? Ne dedin sen o an ya da ilk kez mi oluyor of acaip sinir oldum

Seni gercekten iyi anlıyorum ama esimin kafasina saksı düştü galiba benimki is yapiyor garip bi sekilde yemek yiyor tabagini kaldırıyor lavaboya koyuyor yerleri süpürdü ogun. Bayramda. Ben dedim ya yerler tüy oldu su kahvem bitsin supurcem(evde kopek var) tamam aşkım dedi o esnada beni beklemeden kendisi süpürdü . Ben yap demedim herhalde vicdana geldi ben sabahlari acılar icinde uyaniyorum Allahim oof off gencligim gittiii yillarim gitti ahh ah diye uyaniyorum cok ağrılarım oluyor oda yanimda ya o an masaj yapiyor sonra ben duzeliyorum yürüyünce falan belki bundan midir nedir bilmiyorum ins boyle devam eder bence sizin aranizda sorunlariniz basit ama para lafi cok yıpratıcı sahiden gercekten yani

Kendime çok kızıyorum. Dört aylık evliliği bitiemek yürütememk çok kötü.
Bu düşünceyi doğru bulmuyorum,10/20 yıl sonrada ben bu adamı neden çektim diye düşüneceksiniz,birde çocuk olunca onların hatrına sabredeyim diyeceksiniz.bence yolun başındayken kaçıp kurtulun,şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum...

Sinir krizi geçirdi o an. Delirdi . daha önce de tartışmalar esnasında böyle kriz geçirir gibi olup eşyalara zarar veriyordu.öfke problemi var.bi de şöyle saçma bi savunması var.sen benim sinirli biri olduğumu bildiğin halde beni sinirlendiriyosun sen beni tanıyosun diyoe. Ben bi şey yapmasam da sinirlenebiliyo o ayrı.ben ayaktaydım o oturuyprdu. dedim ki benimle muhatap olma o kadar söz söyledin benimle konusmanı istemiyorum .sonra giderken ben küfür etti.döndğm çıldırdım bağırdım sen karaltersizsin senin özetin bu dedim bu jelimeyi kullanabiliyosan.ayağa kalktı gidiyodum ben vurdu.sırtıma koluma geldı ya ı yumruk gibi bi şey.boyle anlatınca trajikomik ama canımı acıttı çok. Evet dağı ıksın deyip kavga çıkarıyordu konu açmıştım.
Şimdi başka şeylere sarıyor. annesi ani karar vermeyin falan dedi.bence benden bi şeyler saklıyo sezdim. Eşim annesine bi leyler dedi bence ama bana söylemiyor annesi sinirlenmiym diye.
Hayatı paylaşacağım, beni anlıycak, aynı kafa yapısında olacağım biri bu insan evlenebikirim dedim. sonuc bu. Para para para. evlilik sorumluluğu j alamayan, benim hayatım benım yaşamım diyen biri sana mı bakıcam ömğr boyu, kendim kazanırım kendim yerım demeye getirdi..Allahtan özgüveni düşük biri değilim. Yoksa daha fazla yıpranırdım. sanki ben ev arkadaşıyım. kendisi 5 sene işsizken erkeklik gururu kırılmasın diye iş kelimeainin i sini gwçirmezdim sevgiliylen.. hayat çok gerçek.seçimlerini yaşıyo insan yani.şans diye bi şey yok. Aslında her şey ortada.ne ekersen biçiyosun.
Bi insanon geçinmeye gönlü oldu mu ekmek peynir yer bugün de böyle olsun der. Gönlü yoksa önüne ne koyarsan koy az gelir gözü doymaz.bakış açısı.. ailem iyidir. kıra ödemesen de senin bu para dediler.bi şey ifade etmiyor ama. Çünkü eşim istemediği bi işte çalışıyo sırf benımle ewli diye.mantık bu.

Kesinlikle doğru. Biz sevgiliylen, ben öğrenciyken izin vermezdi orada çalışma burada çalışma..okul bitti bi güzellik merkezine giricektim iş yokru.ona da karıştı örneğin..batıyo demek ki iki lokma yediğimiz

günümüzde erkekler çok değişti. Kadınlar hep çalışma hayatında olunca eskiden karısının çalışmasını istemeyen, evine cocuklarına bakmasını isteyen erkekler, artık çalışmayan kadın istemez oldular...Çalışmayan kadını, yük olarak görür oldular...

Yalnız sizin eşinizde eziklik psikolojisi var, kendi çalışmadığı için biraz kırıcı konuşmuşsunuz, onun üzerine de o da kırıcı konuşmuş..Herşeyi benden bekleme diyor, erkeğin görevinin evi geçindirmek olduğu artık unutuldu malesef...Kadın hem çalışsacak, yorgun argun gelip yemek yapacak cocuklara bakacak ve eşini memnun edecek...Çok bencil oldular...

Ama bence biraz zaman verin kendinize, daha tatlı dille hitap edin, işsizlik bi erkek icin hiç kolay bi psiokoloji değil..Cocuk yapmamaya dikkat et kazara falan ama biraz sakinleş ve zaman tanı bakalım...

Şiddet olmasa daha ılımlı bir yorum yapabilirdim ama malesef şiddete tahammül etmeniz halinde daha fenası daha fenası derken allah korusun canınızdan olursunuz.
Ailenizi arayın gelsinler herşeyi her cümleyi çok özel olmamakla anlatın, altınlarınızı güvenli bir alana taşıyın, bir çilingir çağırın kapı kilidinizi değiştirin ve bir daha eve almayıp def edin.

Terbiyesiz sorumsuza bak sen!! Babamın kirasını ödediği evde beni dövecek, benim ömür boyu besleyemeyeceğini söyleyecek ha!!! Adama dünyayı dar ederim vallahi..

Hiç düşünmek boşuna kendini suçlama, düşünüp düşünüp onu haklı çıkarma hiç , hemen bitir bence bu evliliği.
bu adamdan Boşanmak hayatını geri almak, yeniden doğmaktır emin ol.

Ayrıca erkek kişi ailesinin geçimini sağlamak zorundadır! Artık iyice mide bulandırıyor bu çalışan kadın sömürücüsü erkek bozuntusu sünepeler!!!

Bugun dr ramdevum vardı ona gittim eşimin annesi de geldi. Şimdi döndüm evdeyim.ses yok. Msj arama vs yok. bakalım ne olacak bilmiyorum. aramıyo diye üzülmüyorum ama tuhaf bi his de oluştu içimde. İletişim kopuklupu olmasa aşılmayacak hiçbir şey yok aslında.ama konusamıyoruz.dinlemıyor beni. Kavga gürültüyr dönüyo mesele. Erkeklerin çoğunda kompleks var herhalde. iki mantıklı cümle duyduklsrında, kinayeye falan dayanamıyorlar. hemen kavga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…