Boşanmayı Düşünüyorum

siz bu adamı hala seviyor musunuz?
Bilmiyorum.yüzünü görmek istemiyorum. Ama boşanıp bütün bağları koparmak bilinmezliğe götürüyp beni.o zaman ne hissederim bilmiyorum. saygım kalmadı ona. Şu anımı düşününce sevmiyorum.genele bakınca da ne hissettiğimi çözemiyorum.sevilmediğimi hissediyorum bu davranışlarıyla ve bu da beni uzaklaştırıyo hissiyat olarak. Şimdi sahile geldim.düşünüyorum oyle ne yapmalıyım diye.

Bence ailenle konuş ve birebir anlat herşeyi ve henüz tazeyken ayrık o evden o adam bozuntusundan. . Sakın olaki taviz verme bir kere verirsen ardı gelir ve nasılsa gitmiyo diyip dahada fazlasını yapar. ..

adamın çok büyük bi aydınlanma yaşayıp sizin gönlünüzü alması lazım. ama dövmüş etmiş. zannetmiyorum.

Aynı durumdayız.
Bizde 7 yıl kadar görüştük,20 yaşındayız. Çok çok erken evlendik,daha 10 gün falan oldu. Ama kendi yüzünü daha yeni yeni gösterdi. Seninki de öyle olmuş. İyi kamufle etmişler bunca yıl kendilerini.

Tartısmalarımız olurdu kotu huylarını bilirdima ma bu para vs konularında değil. Evet

Evet gururum cok kırıldı. Kimse kimseyi bi sebep bi çıkar olmadan sevemiypr mu anlamıyorum
Canım bazen para insanı çok büyük sıkıntılara sokuyor. Belki de eşin sorumluluklarının altinda ezildigini hissedip o yuzden sana kötü davranıyordur. Bide çalışmayı dene bakalım tavri nasıl olacak

Ön teker nereye giderse arka tekerlerde oraya gidiyor sanırım... Sizin için de üzüldüm.... Erkekler sapıttı iyice.

Hayatimda gordugum en guclu kadinsin

Ön teker nereye giderse arka tekerlerde oraya gidiyor sanırım... Sizin için de üzüldüm.... Erkekler sapıttı iyice.
Haklısınız. ilişkiler anlayıştan nezaketten yoksun. 4 aydır kavga seslerinden apartmana rezil oluyorum. şiddet kalmamaıştı yaşadığım onu da gördüm. allah bildiği gibi yapsın. ben bütün altınları al işkur dedim.oyle istiyo cünkü.hayır calısıcaksın ben işten cıkıcam dedi. bu insana nasıl saygı duyabilirim ki. Kötü olan şey bosanma sonrası. İnsanların susmayacak olması. Ailenin tavrı vs..

Allah yardımcın olsun , seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de iki evlilik yaptım ve en çok pişman olduğum şey ise ilk boşanma sonrası annemin evine dönmekti. Eğer o eve dönmeseydim belki de ikinci evliliğimi böylesine kötü bir insanla yapmayacaktım. Gerçi o evlilikten pişman değilim çünkü hayatımın hatası bana hayatımın anlamını ve yaşama gücünü verdi. Ne bileyim zor ya

Çok zor. Çünkü evlenince bile ailemin biraz değiştigini hissettim.farklı oluyor işte. Boşanınca bambaşka olacaktır ama ben dönmem anne evine. Bu evimde kalırım.düzeni mi de bozmam. Yani kaldıramam dönünce olacak tavırları konus aları vs. Boşanıcam sanırım. cünkü sevilmediğimi hissediyorum artk.size de Allah kolaylık versin.güzel bi evlilik herkese nasip olmuyormuş demek ki

Bir daha evlenmezsin artık sanırım işin varsa dönme zaten bu sefer hiç söylemedim bile onlarda bir şey diyemediler dön filan diye sanırım oğlum var diye olmasa beni çok yıpratırlardı eminim.

Ne demek sırtına vurmak, kim güle oynaya ise gidiyor acaba akşama kadar sevmediğimiz dışarıda selam bile vermekten kaçacağımız insanlarla muhatap oluyoruz ona rağmen paşa paşa da gidiyoruz yani el mecbur çünkü evlenmeden önce bilmiyor muydu çalışmayacağınızı şimdi böyle maddi manevi şiddete eğilim gösteriyor ağa çocuğu gibi bi tripler hareketler filan

Altinlarinizi sakin vermeyin ve bosanin. 4. ayda bunu yapan sonra ne yapar Allah bilir. Bey efendinin calismaya niyeti yok. Bu kriz ortamı isten çıkılır mi? İnsan elindekini de kar edip etmeyeceğini bilmediği bir ise yatirir mi? Nereden buluyorsunuz bu adamlari da koca yapiyorsunuz Allah askina.
Ekmegini taştan çıkaran erkekler var. Gece gündüz çalışan erkekler var. Sen kadın basina calisma. Ben elimden geleni yapacağım diyen erkekler var. Bütün erkekleri genellemeyin lütfen.

yanlış insanlar yanlis insanlara denk geliyor.banada gelen talibim işten çık evde otur dedi diye reddettim.100 lira olsun benim olsun mantigindayim.para hesabı yapan erkekten tiksinirim

Ah güzelim ahh...
Şu karışık duygular ne zor . Ne yapacagını bilemiyorsun. Daha evliliğe bile alışmadan şu yaşadıgına bak. Bi çok kadın gibi cicim ayların hayal kırıklığıyla dolu...
Hem psikolojik şiddet hem de size vurması çok ağır.
Eğer sabır edip bu evliliği yürütürseniz sonunda ya hasta olacaksınız ya katil. Sizin sibir sisteminizi gerçekten bozar.

Pek kimseye olumsuz yorum yazmam ama sizin durumunuz çok zor.

Marketlerde mağazalarda bi süre çalışıp para biriktirebilirsiniz. özellikle mağazalarda içerden yükselmeler oluyor. Sabır edip zorluga katlanırsanız emeğinizin karşılıgını alırsınız. Lise mezunu insanlar bile yönetici olabiliyor oralarda. Sizin için daha kolay olacaktır...
Haysiyetsiz bi adamın lafını çekecegime temizlik yapmaya bile giderdim ben... emeğinle çalışmak hiç ayıp değil. Yerlere mop atıyordum marketteyken,mağazadayken... ilk zmnlar zorlanırdım utanırdım. Ama snradan ne güçlü biriyim diye düşünüp kendimi sevmeye başladım. Çünkü çalışmak kdr harika bi duygu yok.
Kendimi okuttum, kendimi evlendirdim... aslan gibi bi çok erkekten daha iyi iş yaptım çeyiz yaptım çok şükür. Aileme muhtaç olmadım. Şuan çalışmıyorumm ama eşim beni öyle iyi tanıyor ki... hiç bi zmn ona eyvallah etmem. El işi yaparım bişeyler alır satarım temizliğe bile giderim... onun ağzından en ufak ima duymadıgım için rahatım...
Yani ünv mezununa yada yaşa bakmıyor bu işler.
İnşl hayırlı bi karar verir düzeltirsiniz hayatınızı

Sana resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Seni değersizleştiriyor.

Sen de bir an önce işe girebilsen keşke, bakma şu adamın eline

Bu adama mı altınlarınızı vermeyi düşünüyorsunuz? Gidip darp raporu alıp savcılığa başvurmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…