Bosan böyle evlilik olmaz ilk çocuğu bile bence düşünmemeliydin bu adamdan baksın dalgasına yeminle böyle şeyleri okudukça şükreder hale geldim hakkımız olan sevgi ve ilgi destek icinİyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Bosan böyle evlilik olmaz ilk çocuğu bile bence düşünmemeliydin bu adamdan baksın dalgasına yeminle böyle şeyleri okudukça şükreder hale geldim hakkımız olan sevgi ve ilgi destek icin
Boşan bacım biz senin arkandayızİyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Hala geç değil boşan gitsin hayatına bak sonraSevgililik döneminde gece kapımda yatıyordu ne olur beni reddetme diye. Defalarca reddettim. Sürekli peşimden koştu şimdi hepsini inkar ediyor. Ne yazık ki. Erkekler bir şeyi elde edince her şey değersizleşiyor demek ki. Denilen her şeyi düşündüm. Belki diyordum çocuk olunca mecbur sorumluluk alır. Şimdi ki gibi olmaz babalık duygusu onu değiştirir. Etrafımdakilerde bu yönde söylüyordu. Kendiside çok istiyorum. Ailemle ilgisi yok vesaire diye çok dil döktü. Ama istese dahi demek ki o süreçte bana destek olabilecek bir yapıda değil görmüş oldum. Sadece istemekle olmuyormuş. Belki dedim anlamıyor kadınların hamilelikte yaşadığı değişimleri. Ama söylediği incitici lafların ve düşüncesizliğinin telafisi yok. Beni bu süreçte hiç anlayamadı. Aslında ben de biliyordum bitmesi gerektiğini. Yine de insan fikir almak istiyor. Herkese teşekkür ediyorum verilen fikirler için boşanmak en iyisi olacak.
Ve siz tekrar hamile kaldınız Allah akıl fikir versinİyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Konu sahibi saglikli dusunemiyor kendi cocuguna düşmesi icin dua eden birinden degil tekrar cocuk yapmak mahkemelerde süründürülür hayati mahvedilir böcek gibi davranılir bilmiyorum nasil bir kafa ama asla saglikli dusunemiyor bazi kadinlarVe siz tekrar hamile kaldınız Allah akıl fikir versin
Kendine saygısı olan insan buna katlanmazKonu sahibi saglikli dusunemiyor kendi cocuguna düşmesi icin dua eden birinden degil tekrar cocuk yapmak mahkemelerde süründürülür hayati mahvedilir böcek gibi davranılir bilmiyorum nasil bir kafa ama asla saglikli dusunemiyor bazi kadinlar
İnşallah çocuk düşer senden olmasın diyen ve anlaşamadığın adamdan hala çocuk yapmaya çalışman senin de normal olmadığını gösteriyor. Boşanmazsan hayatının 2. Hatasını yaparsın, ilki bununla evlenmek olmuş. Yana yakıla yapmaya çalıştığın çocuk böyle bir babayı hak ediyor mu biraz kafanızı kullanın ama lütfen...İyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Yıl oldu 2026, hatta yarısına geldik, cocuk olursa adam düzelir kafası hala devam ediyor demek ki, bunu görmek üzücü. Kendinize boyle bir eş böyle bir hayat layık görüyorsanız yapın çocuğu, akılsız çevrenizi dinleyin tabiiSevgililik döneminde gece kapımda yatıyordu ne olur beni reddetme diye. Defalarca reddettim. Sürekli peşimden koştu şimdi hepsini inkar ediyor. Ne yazık ki. Erkekler bir şeyi elde edince her şey değersizleşiyor demek ki. Denilen her şeyi düşündüm. Belki diyordum çocuk olunca mecbur sorumluluk alır. Şimdi ki gibi olmaz babalık duygusu onu değiştirir. Etrafımdakilerde bu yönde söylüyordu. Kendiside çok istiyorum. Ailemle ilgisi yok vesaire diye çok dil döktü. Ama istese dahi demek ki o süreçte bana destek olabilecek bir yapıda değil görmüş oldum. Sadece istemekle olmuyormuş. Belki dedim anlamıyor kadınların hamilelikte yaşadığı değişimleri. Ama söylediği incitici lafların ve düşüncesizliğinin telafisi yok. Beni bu süreçte hiç anlayamadı. Aslında ben de biliyordum bitmesi gerektiğini. Yine de insan fikir almak istiyor. Herkese teşekkür ediyorum verilen fikirler için boşanmak en iyisi olacak.