Boşanmayı düşünüyorum..

Casper00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
54
Puanlar
98
İyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.

Bosan böyle evlilik olmaz ilk çocuğu bile bence düşünmemeliydin bu adamdan baksın dalgasına yeminle böyle şeyleri okudukça şükreder hale geldim hakkımız olan sevgi ve ilgi destek icin

Bosan böyle evlilik olmaz ilk çocuğu bile bence düşünmemeliydin bu adamdan baksın dalgasına yeminle böyle şeyleri okudukça şükreder hale geldim hakkımız olan sevgi ve ilgi destek icin

Halen çocuk istiyorsunuz böyle birinden. Hadi evliliği geçtim çocuk ne kadar zor bir sorumluluk. Desteksiz asla olacak bir iş değil. Doğurdum büyüsün gibi bir şey değil. Hastanesinden tut da emzirmesine kadar. Yataktan kalkamayacağınız uyuyakalacağınız berbat hissedeceğiniz günler olacak. Bu adam yardımcı olur mu sizce? Evliliğin sorumluluğunu bile almamış. Yat kalk şükret. İnsan dümdüz duran eşine bile kuruluyor. Eşi evde gece tekken dışarda gezen adamdan bir mok olmaz.

İğrenç herif.
İnşallah bebek düşer diyen bir adamdan hangi akla hizmet ikinci çocuk yapmaya çalıştınız ya cidden?
Çocuk doğsa, inşallah ölür de derdi bu karaktersiz.
Eğer boşanmazda tekrar çocuk yaparsan, şuanki mutsuzluğunu 10 la çarp

Boşan bacım biz senin arkandayız

Eşiniz maalesef size karşı bencil ve kötü kalpli bir adam. Çocuk sahibi olma kararını sadece karı koca vermeli, eşinizin sırf kendi ailesi istiyor diye çocuk istemesi hiç sağlıklı bir davranış değil.

Üstelik bu adamdan bir çocuğunuz olursa muhtemelen siz evde bu sefer hem temizlik hem de çocuğa bakım bekleyeceksiniz o da sporuna gitmeye devam edecek... İyice düşünüp karar verin lütfen.

Aa daha neler sanki zorla evlendirilmiş. Ne demek çocuğum senden olmasın. Bunu daha siz yeni evliyken söylüyor. Üstüne sizi kafasına göre engelleyip gece eve gelmiyor. Boşanmazsanız kendinize çok büyük bir kötülük yapmış olursunuz ayrıca size böyle davranan birini baba yapmayı düşünmeyin. Çocuğuna da aynı şekilde kayıtsız davranır kendi çocuğu gibi yaklaşmaz uzak durursa ne olacak.

Ben sevgililik döneminde olan ilişkinizi çok merak ettim çünkü daha iki yıllık evlilikte başına buyruk davranmalar, kafasına göre engellemeler, senden çocuğum olmasın diyerek sizden nefret ediyor gibi davranması... Zorla evlenmiş gibi davranıp size böyle yaklaşmasının sebebi nedir. Acaba ailesi mi ona evlilik için baskı yapıyordu, siz sevgiliyken size nasıl davranıyordu.

Sevgililik döneminde gece kapımda yatıyordu ne olur beni reddetme diye. Defalarca reddettim. Sürekli peşimden koştu şimdi hepsini inkar ediyor. Ne yazık ki. Erkekler bir şeyi elde edince her şey değersizleşiyor demek ki. Denilen her şeyi düşündüm. Belki diyordum çocuk olunca mecbur sorumluluk alır. Şimdi ki gibi olmaz babalık duygusu onu değiştirir. Etrafımdakilerde bu yönde söylüyordu. Kendiside çok istiyorum. Ailemle ilgisi yok vesaire diye çok dil döktü. Ama istese dahi demek ki o süreçte bana destek olabilecek bir yapıda değil görmüş oldum. Sadece istemekle olmuyormuş. Belki dedim anlamıyor kadınların hamilelikte yaşadığı değişimleri. Ama söylediği incitici lafların ve düşüncesizliğinin telafisi yok. Beni bu süreçte hiç anlayamadı. Aslında ben de biliyordum bitmesi gerektiğini. Yine de insan fikir almak istiyor. Herkese teşekkür ediyorum verilen fikirler için boşanmak en iyisi olacak.

Hala geç değil boşan gitsin hayatına bak sonra

Bu kadar yaptığından sonra hiçbir şey olmamışçasına gelir üzerine abartıyorsun der. Konuyu kapattırır. Kapatmayın böyle konuları. Çocukla düzelmez bir erkek. Bu kafadan da çıkın. O aklı verenler sizi evliliğe mecbur bırakan güruh.

Ve siz tekrar hamile kaldınız Allah akıl fikir versin

Şuan sağlıkli asla düşünemiyorsunuz gibi geldi bana sanki gelse simdi hemen okey olucak sizin icin. Bebek yaparsaniz bu heriften bebegineze de size de yazik olur. Ne guzel hayat engelle eve gelme ? Evlilik bilincinin farkinda degil. Yani cikmis gitmis ulasma sansiniz yok belki aldatiyor nerden bilebilirsiniz sifir iletisim kapamis gitmiş engellemiş sizi . Bence igrenc otesi biri sizi de zerre önemsemiyor siz onu direkt yok hükmünde görün evlenmeden once kapinizda yatiyorsa belki kaybetme korkusunda suan o korku yok o korkuyi hatirlatin ona ama bana kalsa ugrasmayin umutsuz vaka gelecek asla göremiyorum. Sorumsuz bencil ve korkunc
Biri evlilik boyle bişey degildir

Ve siz tekrar hamile kaldınız Allah akıl fikir versin
Konu sahibi saglikli dusunemiyor kendi cocuguna düşmesi icin dua eden birinden degil tekrar cocuk yapmak mahkemelerde süründürülür hayati mahvedilir böcek gibi davranılir bilmiyorum nasil bir kafa ama asla saglikli dusunemiyor bazi kadinlar

Kendine saygısı olan insan buna katlanmaz

İnşallah çocuk düşer senden olmasın diyen ve anlaşamadığın adamdan hala çocuk yapmaya çalışman senin de normal olmadığını gösteriyor. Boşanmazsan hayatının 2. Hatasını yaparsın, ilki bununla evlenmek olmuş. Yana yakıla yapmaya çalıştığın çocuk böyle bir babayı hak ediyor mu biraz kafanızı kullanın ama lütfen...

Yıl oldu 2026, hatta yarısına geldik, cocuk olursa adam düzelir kafası hala devam ediyor demek ki, bunu görmek üzücü. Kendinize boyle bir eş böyle bir hayat layık görüyorsanız yapın çocuğu, akılsız çevrenizi dinleyin tabii

`