• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum..

İyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Sen bu boş gebelik olayları geçince hemen hamile kalma çalışmalarına başlarsın gibi duruyor ne boşanması

Seneye de boşanmak istiyorum ama çocuk var yazarsın

Bir öğretmen vakası daha, hem de yüksek lisans yapmış. Ya bu kadar eğitim görüyorsunuz, akademik ortamlarda bulunuyorsunuz, hiç mi davranış analizi yapamıyorsunuz? 100000... tane konu açmışsınız hepsi de gebelik üzerine. Sağlıklı doğumu hedeflemişsiniz, o bebek doğana kadar durmayacak gibisiniz. Doğacak çocuğa hiç acımanız merhametiniz yok mu? Sizin işittiğiniz lafları hakaretleri o çocuk da işitecek. Sevgi görmeyecek itilip kakılacak, siz koca yolu çocuk da baba yolu gözleyecek. İstenmediğiniz yerde durma ısrarı niye? Gençsiniz, sizi seven değer veren biriyle yeniden başlarsınız, aile kurar anne olursunuz.

Adam canı istemeyince eve gelmiyor, evdeki karısına hizmetçi muamelesi çekiyor ama ısrarla bu adamdan çocuk isteniyor. Bu forumda değer görmediği ezildiği halde evlilik devamında ısrar eden kaçınca öğretmen? Ben de sizden boşanma enerjisi almadım. En azından çocuğum olsun ona tutunurum kafasındasınız ama onun da hayatını berbat edeceksiniz. Değer mi bu leş çöp torbası adam için? Çocuğunuza bunu baba olarak layık görmeyin.

inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık
Şok içerisinde okudum bu cümleleri.Bunları söyleyen adamdan tekrar hamile kalmışsınız.Gerçek misiniz siz?Gerçekseniz dünya tersine döner ama siz yine boşanmazsınız

Biz sana ne söyleyelim. Sen dönüp yazdıklarını iyice bir okusan zaten ne yapmam gerektiğini anlarsın.

İyi akşamlar. Evlendiğimden beri eşimin bekar gibi yaşamaya devam etmesi aile yaşamına uygun olmayışı canımı sıkıyordu.bunun dışında İlk sene çocuk istemedi resmen kendini koruyordu. İkincisene ne zaman ailesi istedi. Tuttırdu cocuk diye. Hamile kaldım ama hormonlardan stresli olduğumda yatıştıracağına dünya kadar bana laf sayıf inşallah cocuk düşer senden olmasın vesaire dedi. İşlere yardım etmedi. Ve çocuk düştü. Yine istedi yapalım diye. Yaptık bu seferde boş gebelikmiş. Kendiliğinden düşmesini bekliyorum.asırı üzgün ve strestliyim. Dizimde de agrı basladı üstüne basamıyorum dahi.temizlik yapalım diye yalvarıyorum. Aradım temizlik yapacaktık dedim.benim sorumluluğum değil beni sürekli temizlik lafı ile strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden dedi. Ve beni engelledi.gece de gelmedi kardeşinin evine gitti büyük ihtimalle. Aradım açmadı. Hiç ya düşük yaparsa evde tek basına bırakıyorum diye bile düşünmedi beni tek başıma bıraktı. Zatenduygusal açıdan çok kötü durumdayım. Saatbu saat oldu bana yaşattığı tüm kötü olaylar zihnimde dönüyor. Boşanmanın en mantıklı olacagını düşünüp duruyorum.
Şu mesajı yazan kişi boşanır mı?Yana yakıla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_6925.webp
    IMG_6925.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 48
Siz bu kocadan boşanmazsınız,evlilik kötüymüş dur bir çocuk yapayım demişsin hamilelikte yemediğin hakaret kalmamış stresten gebelik sonlanmış akıllandın mı hayır tabi ki adam gel bir daha deneyelim demiş sana duyduğun aşağılamalar az gelmiş olacak ki koşa koşa yine coşkuyla sevişip hamile kalmışsın tabi adamlar öyle çocuk olunca değişmez adamın doğası da bu sana hakaretler edip kapıyı çarpıp gitmiş ama merak etme boş gebelik sonlanınca adam gelir iki tatlı söz eder kandırılmaya müsait olduğun için "kandırır" sonra hakaret aşağılama....... ama azmine hayran kaldım sen bu çocuğu yaparsın eeee eziyeti niye tek sen çekesin doğur bir çocuk o da babasının hakaretlerini,şiddetini seninle yaşasın....Hakaret şiddet tek yaşanınca tadı olmuyor haklısın doğur 3-5 nasıl olsa senin için pekte değerli değil at kocanın önüne dövsün,sövsün ohhhh dimi...... Yeter ki kocan arada da olsa başında dursun,koca lazım tabi haklısın.......

Ben olsam evden gidip beni engelleyen kocam olsa hemen çilingir çağırır anahtarı değiştirirdim kıyafetleri de çöp torbasına doldurup kapının önüne koyar hukuki işlemleri başlatırdım. Engelleyip engeli açınca ya da geri dönünce bir yaptırımı olmayacağından o kadar emin ki bunu yapabiliyor çünkü. Sizin onun hayat arkadaşısınız başınıza bir şey gelse kalp krizi geçirseniz , düşseniz , zehirlenseniz kocanızı arayıp gel diyemeyeceksiniz iyi değilim diyemeyeceksiniz çünkü paşa hazretledi liseli ergen gibi sizi engellemiş.Ayrıca tam tersi olsa siz geceyi dışarda geçirseniz size ulaşamasa yerinizi bilmese muhtemelen ahlaksızlıkla suçlanır bir daha o eve alınmazdınız.

aşko siz evli değilsinşizki zaten, evlilik bu değil, kağıt üstünde kalmış onuda bitirmek için geç kalma bence.

Ne diye sizden çocuk istemeyen inşallah düşer diyebilen birinden tekrar hamile kalabiliyorsunuz? Vallahi bu kafaya gelmek için ne yiyip içiyorsunuz anlamıyorum. Şimdiye kadar boşanmadığınız ve üstüne bu adamdan hamile kaldığınız için hata sizde kusura bakmayın.
Şu sitede böyle pasif kadınları gördükçe sinirlerim bozuluyor.

Böyle evlilik olmaz böyle ilişki olmaz, umarım en yakın zamanda kurtulursun.

strese sokma sporumu yapamıyorum senin yüzünden
Adamın kendine ne kadar değer verdiğini görüyorsun değil mi? Bir yığın korkunç şey anlatmışsın ama görüyorsun ki o sporunu aksatamayacak kadar kendini önemsiyor. Senin dizlerin ağrısın, yalvar, ağla, gece boyunca nerede diye düşün, yalnızlıktan aklını kaçır onun aklında sadece "bugün kaç kg ağırlıkla çalışsam" olsun. Adil mi yani?
Duygusal olarak destek araman, güvence istemen, yalnızlıktan hoşlanmaman falan hepsi normal şeyler. Sana, bir anda hulk gibi güçlü ol, duygularının tüm kontrolünü eline al diyemem. Karakterin değişmez zaten. Yine ihtiyaç duyduğun sevgiyi, güveni, aidiyeti vs ara ama bu adamda, o evde değil. Burası yanlış yer. Denedin, gördün şimdi kabullenme sırası.
Eğer inat eder, gözünün içine bakarak merhamet kırıntısı görmeye yahut yaratmaya çalışırsan ancak dumbell görselleriyle karşılaşacaksın.

Ayrıca bu adam senden nefret ediyor. "Bana değer vermiyor" diye endişelenme, dümdüz nefret ediyor çünkü. Sokakta bir yabancıya karşı bile bu kadar kayıtsız kalamaz. Bunun sebebi nefret. Ve bunu asla, asla değiştiremezsin.

Birkaç yıl sonra dizindeki ağrı beline de sıçrar, psikolojin zaten ne halde belli, stresten yüzün de çöker. Karşındaki adamın ise bu süreçte kas kütlesi artacak, sağlıklı, öz güvenli, rahat bir insan olarak yaşayacak. "Muhannete muhtaç eyleme" türküsündeki o muhannet bu adam işte. Kendini onun eline düşürme.

Sen bizim topikteydin. Senin adına çok üzülmüştüm ama sevinmem gerekirmiş. Böyle bir adamdan düzelir diye çocuk mu yapılır ?

Çocuk hangi evliliği düzeltebilmiş, kendinize gelin daha beter olur. Ve arada kalan o çocuğa yazık olur.

Ne kocalık, ne babalık vasfı olmayan bu dangalağı yanında daha fazla tutarak neyi hedefliyorsun? Düzelmez, DÜ ZEL ME YE CEK!
Kendi hayatına hiç mi saygın yok?
Bu kadar tolerans gösterdiğin adamdan, kolayca ayrılacağına asla inanmadım.

Sen o bebeği inatla doğuracaksın. Senin gibi özsevgisiz kadınlar kendini sevdirmek için hep bunu yapıyor çünkü... Asla boşanmayacaksın. Boşanacak insan çoktaaaaan boşardı bu herifi. Bu heriften koca da olmaz baba da.

Bazı insanları Allah koruyor cidden, kusura bakmayın ama şu an bunu farketmeseniz de bu adamdan çocuk sahibi olmamak şans. Bizim toplumumuzda dayak, aldatma vs. Olmadıkça boşanma desteklenmiyor. Muhtemelen eşiniz de böyle düşünüyor ne yapıyorum ki diyor dicek. Aileniz, eşiniz belki vazgeçirecek. Ancqk çocuk fikrini kesinlikle erteleyin en azından. Yani bence boşanma kaçınılmaz ama olacakları tahminen söylüyorum. Bu adam çekilmez hayat boyu

Back
X