- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Tabi ki görüşecek arayacak şekerim. Boşanmış, iki çocuklu, 46 yaşında, kendisini aldatan'':))'' eski eşe nafaka verir hali ile gencecik çalışan para pul sorunu olmayan bir kadın bulmuş bırakır mı?Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum
Aldatan kadın ise bosanmada adam kanıtlar sadece 2 boğaza bakar siz öyle yazdığınız için boyle yazıyorum yanlış anlaşılmasın . Kadına nafaka vermez. Her söylenene aldanmayın. Aldatılan adam da boynuzlayan kadına nafaka ödemez. Boynuzlayan adam olmasın.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Aaaa öyle demeyin, adam çooook merhametliymiş, eski eş ev hanımı olduğu için kıyamamısjsjjsjsjsjsjss.Aldatan kadın ise bosanmada adam kanıtlar sadece 2 boğaza bakar siz öyle yazdığınız için boyle yazıyorum yanlış anlaşılmasın . Kadına nafaka vermez. Her söylenene aldanmayın. Aldatılan adam da boynuzlayan kadına nafaka ödemez. Boynuzlayan adam olmasın.
Konu sahibi bulunmaz bursa kumaşı bulmuş haklısınız.turkiye cumhuriyetinde erkeklerin %99 u aldatan kadının anasının elinden bile oper .Aaaa öyle demeyin, adam çooook merhametliymiş, eski eş ev hanımı olduğu için kıyamamsjsjjsjsjsjsjss.
Bu konu şaka mıArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum
Burda herkes olmaz demiş siz hala simülasyon diyorsunuz , o simülasyonu kafanızda yaşayın biraz hayal edin. 13 yaş büyük egolu bir erkek şimdiden aşağılamaya başlamış evlenince kimbilir neler yapar , 2 çocuğun masrafı karısının nafakası bitmez. Bir süre sonra sizin gözünüze batacak. Siz heveslisiniz çocuk sahibi olmak isteyeceksiniz o belki istemeyecek benim çocuğum var diyecek , ya da yapsanız bile ilk çocuk hevesi onda olmayacak, masraflar 3 e bölünecek. Böyle birine ancak aşırı derecede aşık olan biri katlanır çok büyük defolari var , ne gerek var ki başkasını bulamam diyorsaniz da bulmayin zaten bunla evlenmek hiç evlenmemekten daha kötü . Sanki 1800 lu yıllarda yaşıyoruz artık kadınlar kendi ayakları üzerinde durabiliyor kimseye muhtaç değil kiKararır mı cidden. Keşke bi similasyonu olsa yaşayacağım şeylerin ona göre He ya da hayır desem
Biz ne desek boş bu saatten sonra..Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum
peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş
Dostlarımmmm Allah’a yemin olsun dalga geçmiyorum. Hatta görüşmeye devam ediyorum . Zor şeyler yaşadım. Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs . Bu adam yine de iyidir diyorum bana değer veriyor. Ama haklısınız da 2 çocuk bir çalışmayan eş. 3 boğaza bakıyor. Çıkmaz da olduğum için yazdım zaten. Dalga geçmiyorum
Seni seçtim selamım sensiz yapamam hayatımın kadını sen olacaksın mealinde:))asdfgh
Lütfetmiş hasbam.
Canım 30 yaş gayet ideal bir yaş. Kendini ateşe atıp har har yanmak istiyorsan evlen tabi ki.
14-18 yaş çocuklar iyi misin sen?
NEDEN KENDİNE GÖRE BİRİNİ BULMUYORSUN 30 YAŞ ÇOK MU BÜYÜK BEKARSIN BENCE KENDİNE GÖRE BİRİNİ BULANİLİRSİNArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bazıları bulup bunuyor ama , bu adam iyi biri olma ihtimali de yok mudur ;(Tabi ki görüşecek arayacak şekerim. Boşanmış, iki çocuklu, 46 yaşında, kendisini aldatan'':))'' eski eşe nafaka verir hali ile gencecik çalışan para pul sorunu olmayan bir kadın bulmuş bırakır mı?
Bilmem, eski karısına sor.Bazıları bulup bunuyor ama , bu adam iyi biri olma ihtimali de yok mudur ;(
Eksi karısı şuan dese dönermiş tanıştıran kişi diyor.Bilmem, eski karısına sor.
Bozacının şahidi de şıracı.Eksi karısı şuan dese dönermiş tanıştıran kişi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?