- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Siz hala ayrılmadınız mı bu adamdan ...Bazıları bulup bunuyor ama , bu adam iyi biri olma ihtimali de yok mudur ;(
Senaryolarda hazırmış...Eksi karısı şuan dese dönermiş tanıştıran kişi diyor.
YokSiz hala ayrılmadınız mı bu adamdan ...
Geçerli bir neden varmı peki...
Adam doktormuş. Hanım kız memur. Geçerli neden bu. Yani ona göre geçerli neden. Daha ne istiyon?Geçerli bir neden varmı peki...
Hani seçilmişti bu daha ekşınlı değilmi:))Adam doktormuş. Hanım kız memur. Geçerli neden bu. Yani ona göre geçerli neden. Daha ne istiyon?
Az gerilerde sen ona fazlasın diyen birine, '' ama ben düz memurum o doktor, yine mi üstünüm ondan '' demişti.Hani seçilmişti bu daha ekşınlı değilmi:))
Nasıl bitirdiniz pekihayır kesinlikle evlenme.bir durumun olacak kızımın derdi.sana ihtiyacım var diyecek oğlumun derdi var olmaz diyecek.o beye ancak onun durumunda bir bayan lazım geri kalanı hayal kırıklığı.
benimle de 2 çocuklu bir bey flört etmek istedi.hemde karısından boşanmaya niyeti yok işi dolayısı ile boşlukta kalıyor.çünkü sürekli seyahat halinde.sonra anlattım neden olmadığını haklısın ne diyim diyor.
o bitirdi.Nasıl bitirdiniz peki
Dullar gelir derken ?Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bir kere sen bekarsin, evlilik ne bilmiyorsun.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı
Bıraktın mı doktoru?Nasıl koca bulcam ?
Esra Erol?Nasıl koca bulcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?