- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Sizde buna inandinizAdama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış,
Bu nasil bir düşünce yaAslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum.
Koca meraklısı mısınız? Evlenin görün bize neNasıl koca bulcam ?
YokBıraktın mı doktoru?
Senin yaşın kaç ?Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
30 yazmışım yaSenin yaşın kaç ?
Yaş farkı çok çok da abartılacak kadar yok ama çocukları vs ile anlasabilecekmisin30 yazmışım ya
E zaten varmış şu an, ne kocası arıyon daha?
Peşinde çok kişi varmış ama o beni seçmiş derken yani sizin onun için şans olduğunu değilde kendisinin sizin için bir şans olduğunu düşünmenizi sağlamak istemiş bence evlenmeyin zaten sizin içinde çok gec sayılmaz 30 yaş normal bence daha talipleriniz çıkar daha bence omur boyu eşiyle iletişimde olmak zorunda olan birini seçmeyin ilerde cocuklarlada sorun lar olabilir yaniArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Şaka mı bu? Iki çocuklu ama bekar değilmiş o adam. Karısından boşanmaya niyeti olsa bosatacaktiniz yani. Bir de o bitirmiş siz değil. Sanırım yanlış yazdınız karısı ve boşanmak kısmınıhayır kesinlikle evlenme.bir durumun olacak kızımın derdi.sana ihtiyacım var diyecek oğlumun derdi var olmaz diyecek.o beye ancak onun durumunda bir bayan lazım geri kalanı hayal kırıklığı.
benimle de 2 çocuklu bir bey flört etmek istedi.hemde karısından boşanmaya niyeti yok işi dolayısı ile boşlukta kalıyor.çünkü sürekli seyahat halinde.sonra anlattım neden olmadığını haklısın ne diyim diyor.
Benimki boşanık bacımŞaka mı bu? Iki çocuklu ama bekar değilmiş o adam. Karısından boşanmaya niyeti olsa bosatacaktiniz yani. Bir de o bitirmiş siz değil. Sanırım yanlış yazdınız karısı ve boşanmak kısmını
Ben onun için şansım di miPeşinde çok kişi varmış ama o beni seçmiş derken yani sizin onun için şans olduğunu değilde kendisinin sizin için bir şans olduğunu düşünmenizi sağlamak istemiş bence evlenmeyin zaten sizin içinde çok gec sayılmaz 30 yaş normal bence daha talipleriniz çıkar daha bence omur boyu eşiyle iletişimde olmak zorunda olan birini seçmeyin ilerde cocuklarlada sorun lar olabilir yani
Tabisi ki.Ben onun için şansım di mi
Valla inandım, ne bilim sonuçta herkesin bi talibi olur onunda vardır dedimBu kacinci konu ya, tum bosanan adamlarin eski esleri hep mi aldatir ya... Baska yalan bulsunlar artik. Ben aldattim demiyor da...
Cok kisi varmis da pesinde, o seni secmis de... liseli ergenlerin kiz tavlamak icin kullandigi klise laf...sen de inandin mi?
Bir kere sen bekarsin, evlilik ne bilmiyorsun.
Yaşın 30. Daha cok gencsin.
37 sinde guzel arkadaslarim var, aman napiyim herkes evlenecek diye bi kaidemi var diyorlar. Hayatlarini yasiyor.
( Ben de 33 um. Gayette genc bir yaştayim.)
Neden dullar gelsin yaa? Bu kdr aciz , degersiz mi goruyorsun kendini? Memurum diosun. Bi meslegin var kimseyi cekmek zorunda degilsin. En onemlisi mecbur da degilsin kimseye!!
Sen bu kafada gidersen daha cookk kisiye ezdirirsin kendini.
Adam doktor diye paspas mi olacaksin kapisina?
Adamin egoist oldugunu "pesimde hakimler var, ama ben seni sectim demesinden anlayabilirsin"
Bu zihniyetteki, kendini ustun goren birinin seni elustunde tutacagina inaniyormusun gercekten?
Sen adamin kariyerine aşıksin bence. Yada maddi durumuna ( rahat ederim, sıkıntı yasamam kafasindasin)
Ama hersey maddiyat degil guzelim.
Adam 43 yasinda. O 45 e gelecek, sen 32.
Enerjiniz uyacak mi?
Onun işinden firsat bulup gezip tozabilecekmisiniz?
Egosundan bunalmayacak misin?
Sen memursun, adam yogun calisiyor. Sen evdeyken o evde olmayacak farkinda misin?
Senin cocugun olmadigi icin empati yapamayacaksin. Belki onlarin size gelip gitmesi gozune batacak?
Senin dikkat edecegin, yuzyuze konusman gereken ,netlestirmen gereken konular var.
Eski eşi ,evliliginize mudahale edecek mi Cocuklari doldurur mu?
Cocuklarin size gelme sıklıgı ne olacak?
Cocuklarla senin aran nasil? Seni sevdiler mi?
Tatilleriniz nasil olacak, cocuklar hep yaninizda mi olacak?
Yani, basbasa vakit gecirebilecek misiniz? O da bunu istiyor mu?
Evlenince boyle yapariz diye hayal kurdunuz mu hic? Bu hayaller senin hayat tarzina, isteklerine uyuyor mu?
Eski esiyle arasi nasil, seviyeli az bir konusmasi mi var yoksa hircin , agresif bir konusma mi?
Eski eşin arkasindan atip tutan adam iyi degildir. Kendi hatasinin farkinda mı peki? bende boyle yaptim, ben de bu evlilikte hataliyim diyebiliyor mu mertce? Yoksa tum hatayi eski eşe mi yukluyor? (Hatalar,kusurlar hic birzaman tek tarafli degildir)
Sen cocuk istiyor musun? Bunu konustunuz mu? Nasil yapariz dediniz mi? O tekrar baba olmak istiyor mu?
Seninle neden evlenmek istiyor sordun mu? Niye sen? Neden evlilik istiyor, meslegi iyiyse bekar da takilabilirdi? Gercek niyeti ne bunu ogren.
Aile baglari kuvvetli mi, seni sahiplenecek mi?
Annesiyle,kardesleriyle arasi nasil. Etki altinda kalir mi? Belki eski evliligi bu yuzden bitti?
Gelecege dair planlardan konusun. Işten kalan vakitlerde ne yapacaksiniz bunlardan konusun.
Seninle gercekten aile olmak istiyor mu bu adam?
Yoksa evlenip, o egitim bu seminerler , nöbetler deyip seni yalniz mi birakacak? Belki de seninkinin ilgisizligi yuzunden boşandilar, adam eve gelmiodu belki de.
Sen memursun. Yogun calisma temposu olan, belki de bazi gunler eve gelmeyecek, senin derdini bile dinleyemeyecek kadar yorgun ,gozu seni gormeyecek kadar hayattan gecmis biriyle yapabilecek misin? Ki arada 13 yas var.
Mizaciniz uyuyor mu? Karakterleriniz benzio mu? Ona uyan şey sana da uyuyor mu her anlamda?
Nelerden hoslaniyorsunuz birlikte?
Bunlari sorgula.
Ha birde ikinci evlilikler ilki kadar heyecanli olmuyor. Sen o duygulari ilk defa tadacaksin. O ise doymus olacak, ikinci bir tat olacak.
Senin heyecanina ortak olabilecek mi?
Yaşımin 30 olmasi ve benden 13 yaş buyuk 2 cocuklu adama sırf dr diye gitmezdim.
Pesimde koşabiliyorsa gelsin derdim.
(Adamin kendini begenmis olmasi, hakimler var pesimde senden daha iyi. Ama ben sana lutfettim... demesi beni tiksinsirdi )
Bu yakinda, elimi sallasam ellisi ,herkes pesimde kul köle, pesimde onca guzel kadin var seni mi cekecegim demezse iyidir..
Belki de hakimle bas edemem deyip saf biri ariyordur kendine , gozu acilmamis .. kendine dul yakistiran, degerini dusurup onun her dedigine ama o dr deyip ses etmeyecek birini.. olamaz mi?
Iyi dusun taşin.
Ama sen memursun, memurla evlenip tatillerinizi beraber gecirebilecegin..ayni saatte eve gelip ayni saatte evden beraber cikacagin, tek derdinizin aksam nereye gidelim,hangi filmi izleyelim ' in olacagi, kafa dengin , yaşitin , belki bekar belki tek cocuklu biriyle olsan daha mantikli degil mi?
Adamin mizaci beni dusundurdu. Cunku sende emin degilsin bence istediginden. Tanimiyorsun bence daha. Onunla ilgili cumlelerin cok az, detay vermemissin. Olur mu olmaz mi demissin sadece
Bunu bilemeyiz ama iyice taniman lazim, acele etme
48 yasinda bosanmis bir anneyim. Buyuk soylemeyim de bu adam gelse aşkından ölse evlenmem, degil ki seni sectim kelimesini soylemesi ilk bastan bitirirdi herseyi. Sen kendine deger vermezsen baskasi neden deger versin ki? Bu adama mi kaldin ya? Yaşında ne varmis. Hayret birsey....Valla inandım, ne bilim sonuçta herkesin bi talibi olur onunda vardır dedim
Biliyorum size değil o yazan kişiye dedim.Benimki boşanık bacım
Tabikide gencecik hiç evlenmemiş güzel eğitimli ayakları üstünde duran biri işte bunun farkında olduğu için sizin de bunun farkında olmanızı istemiyor tam tersi sizin onun gibi biriyle olduğunuz için kendinizi şanslı gormenizi sagliyorBen onun için şansım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?