Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Senin yaşın kaç ?

Peşinde çok kişi varmış ama o beni seçmiş derken yani sizin onun için şans olduğunu değilde kendisinin sizin için bir şans olduğunu düşünmenizi sağlamak istemiş bence evlenmeyin zaten sizin içinde çok gec sayılmaz 30 yaş normal bence daha talipleriniz çıkar daha bence omur boyu eşiyle iletişimde olmak zorunda olan birini seçmeyin ilerde cocuklarlada sorun lar olabilir yani

Şaka mı bu? Iki çocuklu ama bekar değilmiş o adam. Karısından boşanmaya niyeti olsa bosatacaktiniz yani. Bir de o bitirmiş siz değil. Sanırım yanlış yazdınız karısı ve boşanmak kısmını

Şaka mı bu? Iki çocuklu ama bekar değilmiş o adam. Karısından boşanmaya niyeti olsa bosatacaktiniz yani. Bir de o bitirmiş siz değil. Sanırım yanlış yazdınız karısı ve boşanmak kısmını
Benimki boşanık bacım

Ben onun için şansım di mi

Bu kacinci konu ya, tum bosanan adamlarin eski esleri hep mi aldatir ya... Baska yalan bulsunlar artik. Ben aldattim demiyor da...
Cok kisi varmis da pesinde, o seni secmis de... liseli ergenlerin kiz tavlamak icin kullandigi klise laf...sen de inandin mi?

Valla inandım, ne bilim sonuçta herkesin bi talibi olur onunda vardır dedim

Bence harika yazmışsın ama konu sahibi bunu algılamamış hatta cvp bile vermemiş ya da işine gelmemiş

Valla inandım, ne bilim sonuçta herkesin bi talibi olur onunda vardır dedim
48 yasinda bosanmis bir anneyim. Buyuk soylemeyim de bu adam gelse aşkından ölse evlenmem, degil ki seni sectim kelimesini soylemesi ilk bastan bitirirdi herseyi. Sen kendine deger vermezsen baskasi neden deger versin ki? Bu adama mi kaldin ya? Yaşında ne varmis. Hayret birsey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…