Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Çok saolun güzel yorumunuz için, evet psikolojimi bozdu biraz bu adam, sağlıklı düşünemiyorum

Karakteri için mi evlenmezsiniz yoksa çoluk çocuğu için mi

Çok saolun güzel yorumunuz için, evet psikolojimi bozdu biraz bu adam, sağlıklı düşünemiyorum
Gerçeği görmenize sevindim bir ilişki içindeyken insan gerçekleri görmezden geliyor o an kendini mutlu hissettiği için, anca ayrıldıktan sonra ben nasıl boyle yaptım ben nasıl şöyle yaptım diyor umarım size uygun biri çıkar karsiniza

Adama niye ihyiyacın var. Adam desen ununu elemiş eleğini asmis. 43 orta yas gibi gozukebilir. 7 yil sonra arkadaş 50 yaşinda . Birde evde kalmiş hissi aldik senden . Ev var araba var iş kamu ordan yürü git . 2 cocugu var sorumluk fazla. Paylasilaak sevgi fazla. Sana evlilikten sonra zaten orda durumu olacak bir kosede bekle dur. Biraz aile ortamindan mi uzaksiniz acaba ?? sanki bir ozlem var gibi de. Sozun kisasi yurumez.

33 yasindayim. 6 ay once bekar, 33 yasinda, hic evlilik yapmamis ve dunyalar iyisi bir adamla evlendim. 33 yasima kadar da sadece bir tane dul ve cocuksuz bir adamla tanistirilmak istendim fakat kabul etmedim. yani 30 umdan sonra dul adamlar gelmedi. 30 yasinda cok gencsiniz neden bu kadar umitsizlige kapildiniz?? bu kart adam cok guzel manipule ediyor sizi; etrafimda onca insan var, pesimden kosuyor diyor. aslinda siz daha once evlenmediginiz icin ve cok genc oldugunuz icin bu sekilde dikkatinizi cekmeye calisiyor, sizi elinde tutmaya calisiyor. gencliginizin baharinda elin adaminin cocuklariyla mi ugrasacaksiniz? cocugu uni ye basladiginda sizin maasinizdan alip cocuguna harclik gonderecek belki. o cocuklarin problemleri olacak, ugrasmak zorunda kalacaksiniz. cocuklarin annesiyle gorusecek ki mutlaka olur bu. yani tahammul edebilir misiniz bunlara?? hem cok yasli 7 yil sonra siz 37 iken adam 50 yasinda prostatli bir dedeye donusecek. lutfen harcamayin kendinizi ya lutfen, umitsiz olmayin ❣

Sizi bu denli manipüle eden kim ya da kimler varsa uzak durun. 30 lu yaşlar şu anda normal evlilik yaşı. Şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim bile. Ve hayatınızda size kendi fikirlerini eleştiri yoluyla ya da alttan alta işleyen ne kadar çok kişiye alışmışsınız ki hala hayatınıza öyle birini almaya çalışıyorsunuz. İyi biri olabilir. Ama bu burnu kaf dağında olan bir adamla gelecek hayali kurduğunuzu değiştirmez. Kimseyi beğenmeyen o mükemmel bey beni seçti algısını yerleştirmeye çalışan biri resmen. Gün gelecek ezecek gün gelecek beğenmeye ek. Evlenmiş boşanmış olması neyse de boyun kadar çocukları olacak. Neresinden tutsam elimde kalan bir konu oldu kendini yakma. Etrafı dinleme hele ki küçük il ya da ilçede yaşıyorsan dedikodunun boy gösterdiği yerlerde yaşıyorsan başkalarını sustur ama kendini onların doğrularına uydurma.

Karakteri için mi evlenmezsiniz yoksa çoluk çocuğu için mi
Ikisi icin de. Kendini paspas gibi gormene sasiriyorum. 30 yaş cok gecmis gibi gormene sasiriyorum. Yaşim cok gecti evde kaldim dusuncesi ile 2 cocuklu sendrn yasca buyuk bir adamla olmana sasiriyorum. Sen daha iyilerini hak ediyorsun. Bu adam yalanci. Eski karisi onu aldatmadi. Bu bir yalan. Baskalari da vardi ama ben seni sectim demesi de yalan. Bu yalani tum erkekler elde etmek istediklerinde soylerler. Bosanan erkekler de karim aldattigi icin bosandim derler. Sebep ne olursa olsun sen kendin gibi biriyle evlenmelisin. Bu adamla mutlu olamazsin. Bir suru sorunla evlilige baslayacaksin. Oysa sorunsuz baslamali evlilik. Nasil baslarsa da oyle gider. Bu adam daha once evlilik yasadigi icin seninle evlendiginde ayni heyecanlari yasamayacak bile. Sen de surekli kendini eski esiyle kiyaslayacaksin bu yuzden belki de. Cocugun oldugunda da adam heyecanlanmayacak
Cunku zaten 2 cocugu var onun. Ona siradan gelecek tum bunlar. Her yonden olmaz. Kendine yazik edersin.

Sevgi kirintilari icin kendini altin tepside sunma kimseye. Sevgi emek ister. Sana deger veren, senin icin emek harcayan, senin gibi ilk kez evlenecek, yaşıtın biriyle evlen.

szin yaşınızda bişey yokki niye dullar gelsin. millet artk 35,40 da erkekler anca ilk evliliğini yapıyor, . adamda iyi bişey olsa öbür eşi iki çocuğunuda bırakıp neden gtsin bnce adamdada sorun olblr ,sorun yoksada bence sizin denginiz bu adam olmamalı,yinede tercih szn, genceciksiniz işiniz var gücünüz var vs. tabiki o kişininde evlenmeye hakkı var fkt kendi gbi evlenip boşanmış yada cocuklu biriyle daha iyi olur bnce.. szi kandırmaya çalışıyor gbi dikkatli olun

şunuda ekleyim adam sana fazlada bi deger vermiyor ztn,,, baksana cocugun sınavından snra demiş daha bu bir baslangıç dewamında ne gbi kabuslar sıkıntılar gelir allah bilsin hayrlısı bnce kurtul bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…