- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Çok saolun güzel yorumunuz için, evet psikolojimi bozdu biraz bu adam, sağlıklı düşünemiyorumTabikide gencecik hiç evlenmemiş güzel eğitimli ayakları üstünde duran biri işte bunun farkında olduğu için sizin de bunun farkında olmanızı istemiyor tam tersi sizin onun gibi biriyle olduğunuz için kendinizi şanslı gormenizi sagliyor
Karakteri için mi evlenmezsiniz yoksa çoluk çocuğu için mi48 yasinda bosanmis bir anneyim. Buyuk soylemeyim de bu adam gelse aşkından ölse evlenmem, degil ki seni sectim kelimesini soylemesi ilk bastan bitirirdi herseyi. Sen kendine deger vermezsen baskasi neden deger versin ki? Bu adama mi kaldin ya? Yaşında ne varmis. Hayret birsey....
Troll yapmıyorumYa çok safsınız, ya da troll'sünüz.
Saf mısın?Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Gerçeği görmenize sevindim bir ilişki içindeyken insan gerçekleri görmezden geliyor o an kendini mutlu hissettiği için, anca ayrıldıktan sonra ben nasıl boyle yaptım ben nasıl şöyle yaptım diyor umarım size uygun biri çıkar karsinizaÇok saolun güzel yorumunuz için, evet psikolojimi bozdu biraz bu adam, sağlıklı düşünemiyorum
Adama niye ihyiyacın var. Adam desen ununu elemiş eleğini asmis. 43 orta yas gibi gozukebilir. 7 yil sonra arkadaş 50 yaşinda . Birde evde kalmiş hissi aldik senden . Ev var araba var iş kamu ordan yürü git . 2 cocugu var sorumluk fazla. Paylasilaak sevgi fazla. Sana evlilikten sonra zaten orda durumu olacak bir kosede bekle dur. Biraz aile ortamindan mi uzaksiniz acaba ??Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
adam 50 yasinda prostatli bir dedeye donusecek.
ay duysunlar onlar bize neler neler diyorlar.aman erkekler duymasın...pek kızıyorlar antropoz doneminde yaşlandın denmesine
Karakteri için mi evlenmezsiniz yoksa çoluk çocuğu için mi
Sizin beyin yaşınızdan şüpheliyim milletle burada dalga geçiyorsunuz resmen size iki çocuklu boşanmış adamla mutluluklar ama hiç sanmıyorum.Ben onun için şansım di mi
Ya ne kadar kötü düşünüyorsunuz hakkımda , +1 verdim hanımefendiye.Bence harika yazmışsın ama konu sahibi bunu algılamamış hatta cvp bile vermemiş ya da işine gelmemiş
Nedensizin 25 yaşında biriyle evlenmeniz lazım bence..
Ikisi icin de. Kendini paspas gibi gormene sasiriyorum. 30 yaş cok gecmis gibi gormene sasiriyorum. Yaşim cok gecti evde kaldim dusuncesi ile 2 cocuklu sendrn yasca buyuk bir adamla olmana sasiriyorum. Sen daha iyilerini hak ediyorsun. Bu adam yalanci. Eski karisi onu aldatmadi. Bu bir yalan. Baskalari da vardi ama ben seni sectim demesi de yalan. Bu yalani tum erkekler elde etmek istediklerinde soylerler. Bosanan erkekler de karim aldattigi icin bosandim derler. Sebep ne olursa olsun sen kendin gibi biriyle evlenmelisin. Bu adamla mutlu olamazsin. Bir suru sorunla evlilige baslayacaksin. Oysa sorunsuz baslamali evlilik. Nasil baslarsa da oyle gider. Bu adam daha once evlilik yasadigi icin seninle evlendiginde ayni heyecanlari yasamayacak bile. Sen de surekli kendini eski esiyle kiyaslayacaksin bu yuzden belki de. Cocugun oldugunda da adam heyecanlanmayacakKarakteri için mi evlenmezsiniz yoksa çoluk çocuğu için mi
szin yaşınızda bişey yokki niye dullar gelsin. millet artk 35,40 da erkekler anca ilk evliliğini yapıyor, . adamda iyi bişey olsa öbür eşi iki çocuğunuda bırakıp neden gtsin bnce adamdada sorun olblr ,sorun yoksada bence sizin denginiz bu adam olmamalı,yinede tercih szn, genceciksiniz işiniz var gücünüz var vs. tabiki o kişininde evlenmeye hakkı var fkt kendi gbi evlenip boşanmış yada cocuklu biriyle daha iyi olur bnce.. szi kandırmaya çalışıyor gbi dikkatli olunArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?