Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

peki senin çocuğun varmı..?belkide iyi bi ilişki olabilir tabiki adam ile önemli konularda uyumluysanız. ama evliliğe acele etmeyin derim.daha 30 yaşndasnz

ztn belli malesef böylede art niyetlilere fırsat doguyor.. sen herseyi ilk heyecanıyla yasamak isterken o herseyi yasamış hayatında,seninle yasayacakları sıradan gelecek... kendini ikna et uzaklaş bnce, karsına bisürü çıkar millet cidden kız arıyor bulamıyor egtimli düzgün insanlar.. bide onun eski esinin çocuklarının derdi tasası bitmez.. iş işten geçmeden vazgeç bence

Öyle deme, adam doktor.
Ondan mı bağlanma olayı diyorsun
Neden tek ben miyim böyle olan
Tek olup olmamanız değil bu şartlarda evlenip mutlu olan kaç insan var onu düşünün, cevap vereyim çok çok azdır onlarda sürekli fedakarlik yapmak zorunda.

Neden böyle bir evlilik yapasiniz?

2 çocuk, eski eş başka, hayatınızda olmasını istediğiniz şeyler bunlar mı?

Sizin durumunuz farklı siz evli adamla berabermissiniz resmen

E gelen bu,perşembenin gelişi çarşambadan belli yani dedim

Doktorlar çok kazanmıyor, bunun bir de +3 ü var çocuk ve eş, parasında değilim ben de memurum dedim zaten, sadece o da boş biri değil demek için belirtttim
Valla bilemiyorum, sırf doktor diye kendinden üstte görüyordun.

Bi arkadasim 40 yasında, yaşı 25 olan asık oldugu adamla evlendi
30 yasında evde kaldim kafasında olan okumuş genc bir kadın! Zaten dullar gelir artik kacırmayayım modundan bir cıkın derim
Maddiyat olarak siz zaten özgürsünüz mantık evliliği mi yapacaksiniz? Asık olmus olsaydiniz zaten konu acmazdiniz diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…