Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Kesinlikle dedim zaten adam yalan söylüyor,sırf kendi egoso için karım beni aldattı yalanını ortaya atmış..
Birde utanmadan seni seçtim diyor,sanki kavun karpuz seçiyor öküzün önde gideni..
Biri Bana dese söyle oldu böyle oldu senin seçtim diye acayip sinirlenirdim gozum bise gormez buz gibi sogurdum fhfjfs millet de ego yapıyor o kadar isteyeni var beni seçti diye
Konu sahibininde saf olduğunu anladı bastı palavarayi,
Keşke biraz açsa gözünü ama zor gibi

Çok gençsin çok.. 30 yaş nedir ki? Sadece dullar gelir ne demek ? Yapacaksan aşk evliliği yap. Çok aşık olduysan kapa gözünü gelişine yaşa. Ama sırf evleneyim, daha iyisi çıkmaz, bekar adam da kalmamıştır falan çok sağlıksız düşünceler. Bunları sil at kafandan. Erkekler artık öyle 30undan önce evlenmiyor kolay kolay. Ömür boyu sizin dışınızda başka bir ailesi daha olacak. Çocukları hep önceliği olacak. Ben yapamazdım. İlk kez baba olmanın heyecanını benimle yaşasın isterdim. 13 yaş farkı az değil. Benzer bi ilişkim oldu. Aramızda 12 yaş vardı ve bir kızı vardı. Ben aşık olmuştum ama bir süre sonra karşımda elinde kumanda oturan boğaya döndü adam. Yok dedim yapamayacağım.. Onun derdi de evlenmekti zaten. Hemen başkasını buldu evlendi. Bana böyle ilişkiler çok samimiyetsiz geliyor. Sırf evlenmiş olmak için.. Aşk yok duygu yok tutku yok..

Kesinlikle resmen dalga geçmiş gurur kırıcı üstelik söylediği şeyde.
Umarım açılır o gözlerde yanlıştan döner.
Hayatını mahveder sonra,evlilik solsa bir kavga anında bunu yüzüene çarpar seni ben seçtim der.

Günümüzde meslek sahibi ol, güzel gelirli bir iş edin derken yaş 30 oluyor zaten.
Evde kaldım demeniz çok anlamsız.

Ayrıca yerinizde olsam en azindan çocuksuz olmasına dikkat ederdim eş adayımın.

Çok çeşitli zorlukları var.

Sizin için iki konu linki paylaştım üstte.
Okuyun ve durumunuzu doğru değerlendirin.

Bir defa neden toplum baskisi ile 'bu yastan sonra dullar gelir' psikolojisine girdiniz?
Ben 30 yasinda sevdigim adamla evlendim, o da bekardi ben de.
Hic bir zaman da kendimi evde kalmis gibi hissetmedim.

Kendinizde diyorsunuz, guzelsiniz, maddi anlamda da sorunlariniz yok.
Neden bu evlilik acelesi?
Ayrica neden dul ve cocuklu bir adam ile evlenmeyi dusunuyorsunuz?

Yani siz tanisirsiniz, SIRILSIKLAM asik olursunuz, gercekten ask evliligi yapma dusuncesinde olursunuz belki anlasilir bir durum.
Adamin da tavri hic hos degil, onun pesinde cok kisi varsa, bi zahmet gitsin onlardan biri ile evlensin, bu soylenilecek laf mi?
Sanki bulunmaz hint kumasi.

Bence biraz dusunun, hayattan once ne istediginize karar verin.
Kendinize daha denk, daha uygun ve sevdiginiz biri ile evlenin.
Birilerinin aman kacirma bak cok iyi kismet laflarina da kulak asmayin.
Kendinizi de bu kadar degersizlestirmeyin, ne kendi gozunuzde ne de baskasinin gozunde.
Unutmayin ki bu adam ile evlenirseniz yasadiginiz herhangi bir sorunda duyacaginiz ilk laf "sen zaten bilerek evlendin simdi neden sorun cikartiyorsun ki" olacak ve hayatiniz da boyle gececek. Bastan adamin butun sorunlarini kabul etmis ve ortak olmus olarak baslayacaksiniz hayata, bunu da aklinizin bir kenarina yazin.

Aynen ablacim kesinlikle
Umarim soylediklerini dikkate alır yoksa manzara belli
Aboo şimdiden böyle diyosa o zaman neler der acaba

Evlilik bambaşka bir olaydır,kendine güveniyorsan sağlam bir hayat sağlama şansın varsa işindede başarılıysan zaten yolunda gider herşey.
Bekarsan başarılıysan neden insanlarıda yönetebilme şansına sahip olmasın ki kadınlarımız.

Sadece dullar g elir çok yanlış düşünce kimler kaç yaşında ne güzel eş bulabiliyor. Bence çocuklar ile iletişimi sizi rahatsız etmiyor ki çocuklar artık büyümüş olabilir

Okumuş etmiş atanmış insanın sizin cumleleri kurmasi ayrı bir konu ama konu o olmadığı için bu kadar yazacağım..

Siz eski eşi ve özellikle çocukları sorun edecek gibisiniz. Hiç evlenmemis ya da çocuğa katlanamayacak insanların çocuklu adamlarla evlenmesi bana göre çok yanlış. Çünkü baş edilmiyor burda bir sürü konu açıldı istemiyor kimse çocuğu. Sizde de bu potansiyel var evlenmeyin illaki karşınıza çıkar birisi 30 yas gec değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…