Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

blackberryli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
270
125
123
38
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.

çok büyük sorumluluk hadi büyük kızı yetişkinde diğer ikisinin sorumluluğu

sorunlu eski eş zor olur mantıklı olan evlenmemek

bir değil, iki değil, üç cocukikisi ergenlik çağında hadi kız 19 yaşında biraz daha aklı başında diyelim yinede olmaz yinede olmaz

Ben olsam Boşanma dava dosyasını ayrıntısına kadar incelemeden hayatıma bile dahil etmem
Özellikle de çevreden dava süresince sergilenen tavır hakkında da bilgi toplarım
Ayrıca 3 çocuk olmasi da düşündürmeli sizi ve 8 ay kısa süre ve 10 yaş büyük
Aileniz biliyor mu

Sadece evlenmiş ayrılmış olsa tamam da 3 tane de evladı var ..
Anneleri senden nefret ederken o çocuklar kaç yaşında olursa olsun seni severler mi sanıyorsun .

Sadece annemle paylaştım o da onaylamadı haklı olarak.. Sorunlu eski eşten bahsetmedim bile sadece çocuklarını duymak bile yetti

Sadece annemle paylaştım o da onaylamadı haklı olarak.. Sorunlu eski eşten bahsetmedim bile sadece çocuklarını duymak bile yetti

Şimdi teyzemın esının bır tane var cocuk yasta tanımasına ragmen , çocuga kızamıyor bır sey dıyemıyor ( eskı karısı ortada olmamasına ragmen ) . O çocukların ergenlık cağı vs . Zooor .

Kusura bakma ama kimse onaylamaz. Anlattığın kadarı ile sorunlu eski eş ile hep iletişim halinde olmak zorundalar. Evlilik şans derler ya hani. Senin ki en başından belli. Bazen aşk, sevgi yetmiyor. Mantıklı düşün lütfen. Senin ki bile bile kendini ateşe atmak gibi.

İnceledim boşanma dava evraklarını.. Çocuklar yetişkin oldukları için beni düşündürmüyor anneleriyle yaşıyorlar.. Tabi farklı boyutlardan bakamıyorum serde aşk olunca insan mantıklı düşünemiyor.. O sebepten fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…