- Konu Sahibi blackberryli
-
3 çocuk adamla mı sureklı ? Aranız nasıl ? Sen o 3 cocugada hayatınız da sureklı olacak eskı kadınada tahamul edebılecek mısın ?
Hayır anne ile yaşıyorlar.. Çocuklarla bir sorunumuz yok tabi şimdilik.. Eski kadına tahammül edemiyorum o da bana tahammül edemiyor sanki ben boşanmaya sebep olmuşum gibi
eski eş evlimi ?eğer evliyse eşi demeyecekmi babanız evlendi hadi artık size o baksın.Yada kadın evlenirse şimdilik sorun yok ama illaki çıkacak ne kadar cesursunuzHayır anne ile yaşıyorlar.. Çocuklarla bir sorunumuz yok tabi şimdilik.. Eski kadına tahammül edemiyorum o da bana tahammül edemiyor sanki ben boşanmaya sebep olmuşum gibi
Zaten siz bile bile aslında bu durumu kabul etmişiniz ve bu kadar süredir beraber olmuşunuz
Ailesiyle tanışmışınız
Sizin aileniz ne diyor peki
İnceledim boşanma dava evraklarını.. Çocuklar yetişkin oldukları için beni düşündürmüyor anneleriyle yaşıyorlar.. Tabi farklı boyutlardan bakamıyorum serde aşk olunca insan mantıklı düşünemiyor.. O sebepten fikirlerinize ihtiyacım var
eski eş evlimi ?eğer evliyse eşi demeyecekmi babanız evlendi hadi artık size o baksın.Yada kadın evlenirse şimdilik sorun yok ama illaki çıkacak ne kadar cesursunuz
Ben evlenirdim. Psikopatlarla uğraşmayi sevmiyorum
bu adamla belirli bir süredir birliktesiniz..
e bu ilişkinin bi sonucu olacağı belliydi.. yani evlenmeyi göze almışsınız demektir.
Şuan neyin sorgulamasını yapıyorsunuz anlamadım.. herşeyi kabul etmişsiniz ki bi süredir birlikteyiz filan diyorsunuz zaten.
kabul etmeseydiniz birlikte olmazdınız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?