Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Zaten siz bile bile aslında bu durumu kabul etmişiniz ve bu kadar süredir beraber olmuşunuz
Ailesiyle tanışmışınız
Sizin aileniz ne diyor peki

3 çocuk adamla mı sureklı ? Aranız nasıl ? Sen o 3 cocugada hayatınız da sureklı olacak eskı kadınada tahamul edebılecek mısın ?

Hayır anne ile yaşıyorlar.. Çocuklarla bir sorunumuz yok tabi şimdilik.. Eski kadına tahammül edemiyorum o da bana tahammül edemiyor sanki ben boşanmaya sebep olmuşum gibi

Bende ewlenmezdim sevgimden gebersemde büyük konusmayim... ewlendiniz diyelim gecenin bi vakti tlfn gelicek cocugundan biri hastalanmis ve yanindan kalkip gidicek e dogal olara eski esiyle bu tarz sebepler ile karsi karsiya gelicekler bunlar olabilecek ben kaldiririm böyle seyleri dersen ewlen

Hayır anne ile yaşıyorlar.. Çocuklarla bir sorunumuz yok tabi şimdilik.. Eski kadına tahammül edemiyorum o da bana tahammül edemiyor sanki ben boşanmaya sebep olmuşum gibi

Bıraz sıkıntı olacak gıbı sımdı anne bu kadar hırslıysa belkı cocuklarla aran bozulacak vs .

eski eş evlimi ?eğer evliyse eşi demeyecekmi babanız evlendi hadi artık size o baksın.Yada kadın evlenirse şimdilik sorun yok ama illaki çıkacak ne kadar cesursunuz

Zaten siz bile bile aslında bu durumu kabul etmişiniz ve bu kadar süredir beraber olmuşunuz
Ailesiyle tanışmışınız
Sizin aileniz ne diyor peki

Evet çok seviyorum onu.. Yalnızca annem biliyor o da asla onaylamıyor.

Annelerinden etkileneceklerdir ve kolay kolay sizi sevmezler
Erkekler genelde ikinci kez evlendiklerinde aman çocuklarım üzülmeyin diye onlara daha çok ilgili olacak onlar sizi kiskanacak siz onları kiskanacaksiniz Adam aradaki dengeyi saglayamayacak sonra da gelsin sorunlar
Tabii yanılıyor da olabilirim ama sorun olması ihtimali yüzde yetmiş se olmaması ihtimali yüzde otuz

bu adamla belirli bir süredir birliktesiniz..

e bu ilişkinin bi sonucu olacağı belliydi.. yani evlenmeyi göze almışsınız demektir.

Şuan neyin sorgulamasını yapıyorsunuz anlamadım.. herşeyi kabul etmişsiniz ki bi süredir birlikteyiz filan diyorsunuz zaten.
kabul etmeseydiniz birlikte olmazdınız diye düşünüyorum

Ben evlenirdim. Psikopatlarla uğraşmayi sevmiyorum

eski eş evlimi ?eğer evliyse eşi demeyecekmi babanız evlendi hadi artık size o baksın.Yada kadın evlenirse şimdilik sorun yok ama illaki çıkacak ne kadar cesursunuz

Evli değil evli olmadığı gibi hala ona döneceğini düşünüyor.. Asla evlenmenize izin vermem diye tehdit etti beni.. evlenirsek mutsuz olayım diye hadi babanıza diyebilecek potansiyele sahip gerçekten ruh hastası bir kadın

Bosanmis olmasi sorun degil. Cocuk olmasi da sorun degil ancak ve ancak bu evlilige evet demek buyuk cesaret. Yukunu kaldirabilirim diyorsan evet de..

Adam bir kere evliligi tatmis. Muhtemelen belli cizgileri vardir. Senin ilk kez gectigin yollardan o ikinci kez gececek. Bunun avantajlari ve dezavantajlari iyi dusunulup degerlendirilmeli.

Cocuklarla iletisimin nasil olacak? Ya kabullenemezlerse seni? Sahsen babam ikinciye evlenseydi ben ikinci esini pek takmaz kaale almazdim. Saglikli iletisim kuramazsaniz onlarla evliliginizde etkilenir bu durumdan diye dusunuyorum.

Ilk es sorunlu diyorsun. Surekli sizi huzursuz etmeye calisirsa ne ask kalir sende ne baska sey. Huzur gitti mi elden gonul aska filan bakmiyor.

Ve daha dusunulmesi gereken birsuru sey...

Cetin bir yol ama ben bu yolu sirtlanirim diyorsan evlen.

bende olsam evlenmem.Hem eski eş delinin teki hem 3 çocuk özellikle 2si küçük hatta ergen yaştalarki buda onları ayrı bir sorun yapar.Yanlış sularda yüzüyosun Allah yardımcın olsun alıcağın yük büyük şayet evlenirsen.Ve bence yıpratmamasıda imkansız..

Terlik vereyim mi ağzıma vurmak falan istersiniz.. Fikirlerinizi istedim azarlarınızı değil teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…