Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Ya ben bu siteyi cok seviyorum, kadinlar kulubu siz bir harikasiniz!

Yazdiklarinizdan dünden beri kendime de pay cikariyorum, kismetim cikti adamin bir cocugu varmis, cocuk yurt disinda olmasina ragmen katiyyen olmaz dedim. Ne de iyi yapmisim, verdiginiz örneklerle bu isin nekadar zor oldugunu bir kez daha anladim.
Ha bide ben artik türk erkeklerine gicik oluyorum, adam bosanmis, ama hic evlenmemis biriyle evlilik ister. Adamin cocugu var, cocuksuz birini ister. Hayir bunlar kendilerini ne zannediyor pardon???
Bosanmis biri olarak, cocuklu birini asla istemiyorum arkadas! Cok meraklisi olsaydim kendim dogururdum bir tane. Sonra bu kötü giden evliliklerde cocuk ne alaka??
Konu sahibesi, Millet üsenmemis bir sürü yorum yazmis, hatta örneklerle desteklemis fikirlerini, lütfen kendine pay cikar, ve arkana bakmadan kac bu iliskiden. Yalan dünyani zehir etme kendine.

Ben olsam evlenmezdim, aşkından ölsem de evlenmezdim. Evlenip boşanmış olabilir ama 3 çocuk hemde sorunlu bir eski eş. gelecekteki sorunlar şimdiden merhaba demiş sana, görmezden gelme.

evlensen hergün ağlarsın ayrılırsan en fazla bir ay . bugün bdv istikakımı tamamlıyorum devrelerim yandı sanırım. çünkü hızla gelen bir tren varken yoldan geçsem mi demek tarzında konular açılmış bugün yorgunum kk

Canım konuyu okudum ve inanmayacaksın ama bende aynen böyle bir ilişki içindeyim. Ama onun 2 çocuğu var. Ve 2 si de farklı hatundan 2 evlilik yaşamış biri. Ve son evliliğindeki insan çok sıkıntılıydı. 2 sene olmasına 2 ay var. Beraber yaşıyoruz. Ama çok zormuş kardeşim yaaa. Taş gibi sinirlere sahip olmalı insan. Çocuklar da bizimle yaşıolar. 2 sini de çok seviyorum gerçekten ama çok zor inan... Ve çok aşık olman gerek devam edebilmek için. Ben çok aşığım ama yine de zor... Hala tamamdır evlenelim diyemiyorum... Korkuyorum...

Bu güzel kararınıza çok sevindim. Sizi tebrik ederim. İnşallah çok güzel günler sizi bekliyor. Dediğim gibi gerçekten başına gelmeden önce ders almak herkesin yapabileceği birşey değil. Sizi son bir zorluk bekliyor ama sizin bunu başarabileceğinize eminim. Kadınlar güçlüdür. Her zaman bir kadının isteyip de yapamayacağı birşey yoktur diye söylerim.

Tekrar tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…