- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi blackberryli
-
Evli değil evli olmadığı gibi hala ona döneceğini düşünüyor.. Asla evlenmenize izin vermem diye tehdit etti beni.. evlenirsek mutsuz olayım diye hadi babanıza diyebilecek potansiyele sahip gerçekten ruh hastası bir kadın
Terlik vereyim mi ağzıma vurmak falan istersiniz.. Fikirlerinizi istedim azarlarınızı değil teşekkürler
Psikopat eski eş,10 yaş fark,üç çocuk..insanoğlu çekeceğin kaderinin peşinden gidermiş de bile bile de lades denilmez ki?
bir değil, iki değil, üç cocukikisi ergenlik çağında hadi kız 19 yaşında biraz daha aklı başında diyelim yinede olmaz yinede olmaz
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
bu adamla belirli bir süredir birliktesiniz..
e bu ilişkinin bi sonucu olacağı belliydi.. yani evlenmeyi göze almışsınız demektir.
Şuan neyin sorgulamasını yapıyorsunuz anlamadım.. herşeyi kabul etmişsiniz ki bi süredir birlikteyiz filan diyorsunuz zaten.
kabul etmeseydiniz birlikte olmazdınız diye düşünüyorum
yani aşkından ölüyosan ve çok seviyosan göze alarak evlen derim.ama böyle bi durum söz konusu değilse yol yakınken dönmen mantıklı.kısaca önünde iki yol var:ya evlendikten sonra eski eş ve çocuklarından gelecek herhangi bi sıkıntıya karşı göğüs germeyi göze alıp evleneceksin,ya da ayrıldıktan sonra yaşayacağın ayrılık acısını göze alıp ayrılacaksın.hangisi seni daha az yıpratırsa onu seç.hakkınızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
Anlasamamisda 3 çocuğu neden peydahlamisBence kesinlikle evlenme suç iki taraflidir unutma
haaa bir de siz çocuk isteyeceksiniz adam için çocuk sayfası kapanmış olacak.çocugunuz oldugu zaman sıkılacak bunalacak
Kusura bakmayin ama yerinizde olsam biraz gelecegi planlar daha 8 ay oncesi benden 10 yas buyuk 3 cocuklu biriyle iliskiye baslamam. Simdi baglanmissiniz ayrilmaniz zor ama kafanizi kurcalayan gerceklerde ortada isiniz zor.
Bazen sirf duygularin pesine takilip suruklenmemek lazim. Mantik kullanarak duygulara yön verilebilir.
Simdi seviyorum diyorsunuz evlendikten sonra eski karisi ve cocuklarla ilgili sorun yasayinca duygularinizda azalmaya baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?