Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

O işler öyle olmuyor işte. İş ciddi olmaya başlayınca bazı şeyleri sorgulamaya başlıyorsun. İlk başlarda gözüne gözükmüyor.
Ayrıca annesi de karşı çıkmış. Şu an bu ikilim de kalması normal. Böyle tepkili yorum yazmaya ne gerek vardı onu da anlayamadım.

EDİT. YANLIŞ ALINTILADIM PARDON

Terlik vereyim mi ağzıma vurmak falan istersiniz.. Fikirlerinizi istedim azarlarınızı değil teşekkürler

neden böyle tepki verdiniz anlamadım ?

bende fikrimi belirttim zaten.. siz zaten kararı vermiş gibi gözüküyorsunuz zaten kabul etmişsiniz bence dedim..

yanlış anlaşılmak istemezdim genelde fikirlerimi objektif olarak söylemekten çekinmem

Psikopat eski eş,10 yaş fark,üç çocuk..insanoğlu çekeceğin kaderinin peşinden gidermiş de bile bile de lades denilmez ki?

ne hoş sözmüş o...
insanoğlu çekeceği kaderinin peşinden gidermiş....

bir değil, iki değil, üç cocukikisi ergenlik çağında hadi kız 19 yaşında biraz daha aklı başında diyelim yinede olmaz yinede olmaz

kampanya gibi.... adamı alana çocukları ve hala aklı kocasında olan eski eş bedava....

Çocuklarla sorunum yok diyorsunuz da ikisi hala çok küçük ve sorunlu dediğiniz anne tarafından yetiştiriliyorlar size karşı doldurulmayacakları ne malum ki öyle olur, o çocukların ergenlik dönemini düşünemiyorum, o evlilik zehir olur size. Kendinize yazık etmeyin.. :/

Anlasamamisda 3 çocuğu neden peydahlamis Bence kesinlikle evlenme suç iki taraflidir unutma

Size yazacaktım konu sahibine yazmışım tekrar yazayım. Bazı şeyler ilk zamanlar bu kadar büyük gözükmez insnaın gözüne. Flört olaylarında özellikle. Ama iş evliliğe doğru ilerlediği zaman sorgulamaya başlamış olabilir. Bunda tuhaflık göremedim. Zaten annesi de istemiyormuş, şu an böyle ikilemler yaşamış olması normal. Ayrıca ilk başlarda ne bilsin adamın sorunlu eşi olduğunu? O zaten çocukları sorun yapmıyor ki.

yani aşkından ölüyosan ve çok seviyosan göze alarak evlen derim.ama böyle bi durum söz konusu değilse yol yakınken dönmen mantıklı.kısaca önünde iki yol var:ya evlendikten sonra eski eş ve çocuklarından gelecek herhangi bi sıkıntıya karşı göğüs germeyi göze alıp evleneceksin,ya da ayrıldıktan sonra yaşayacağın ayrılık acısını göze alıp ayrılacaksın.hangisi seni daha az yıpratırsa onu seç.hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim iki çocuklu biri ile evlenmiş bir arkadaşım var, eski eşi müdahil olmamasına rağmen bir sürü sorun yaşıyor, çocukların büyük olması farkettirmiyor, evin masrafı bölünüyor, babanın ilgisine muhtaç o çocuklar, eşi ile çocukları için iletişimde kalmak zorunda ve daha bir çok şey. Eğer gerçekten bu konuda kendinizi güçlü hissediyorsanız evlenin.

o psikopat anne bir süre sonra 3 cocugunu da size musallat edecek.bence değmez.hiç bir erkek çin bunları yaşamaya değmez ki KV, KP, elti görümce gibi seyleri çekmek bile değmiyor

Kusura bakmayin ama yerinizde olsam biraz gelecegi planlar daha 8 ay oncesi benden 10 yas buyuk 3 cocuklu biriyle iliskiye baslamam. Simdi baglanmissiniz ayrilmaniz zor ama kafanizi kurcalayan gerceklerde ortada isiniz zor.

Bazen sirf duygularin pesine takilip suruklenmemek lazim. Mantik kullanarak duygulara yön verilebilir.

Simdi seviyorum diyorsunuz evlendikten sonra eski karisi ve cocuklarla ilgili sorun yasayinca duygularinizda azalmaya baslar.

Anlasamamisda 3 çocuğu neden peydahlamis Bence kesinlikle evlenme suç iki taraflidir unutma

büyük kızı askerdeyken olmuş 19 yaşındaymış baba olduğunda o yaşlarda ne kadar aklı başında olduğumuz malum.. 9 yaşındaki oğlu boşanmamak için eski eşinin oyunu kendisi de kabul etti zaten.. Kadın o kadar psikopat ki boşanmamak için büyük kızına hap içirip intihar ettirmiş, onun ağzından mektuplar yazmış bunları da yaptığını kabul ediyor.. Geçmişte bunları yaptım sana yada senden doğacak olana neler yaparım bir düşün dedi bana.. Şuan hiç bir şekilde görüşmüyorlar büyük kızı ile ihtiyaçları olan şeyleri yolluyor. Çocukların beni sevmesini beklemiyorum

gencecik kadinsiniz gecmisi daha temiz birini bulursunuz ask dediginiz ileride yasatacaginiz problemlere gogus gerebilecekmi ? Karsinizdaki kisi icin hava hos, sorunlu karisindan bosanmis, uc cocugunu buyutmus karisinda kaliyorlar sizin gibi kendinden 10 yas genc birini de bulmus.
Hayatinizin bundan sonraki bolumunde sorunlarla yasamayi goze aliyorsaniz ve o cocuklarin hayatinizda olmasini sorun etmeyeckseniz siz bilirsiniz

kesinlikle hayir derdim, ama sizin hayatiniz tabiki.

Ben evlenmek istemediğimi defalarca söyledim ama o kadar ısrarcı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…