Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Hic yanasma
Benim babamin ilk esinden iki kizi var, kadin cocuklari birakip baska kocaya kacmis , babam annemle tanisip evlenmis ve annem bakmis iki kiza
Yillar sonra oz anneleri gelipcocuklarla gorusmeye baslayinca hersey tersine dondu kizlar anneme cephe aldilar
Dusun annemin 15 yillik emegi cop oldu o kizlarin gozunde, annem bakti buyuttu evlendirdi ceyizlerine kadar yapti ama sonuc ortada
Sakin evlenme, adam ki yok dunyada?

Bence evlenme adam genç birini bulmuş kaçırmak istemez on yaş büyük fark üç cocuk da of of of sorumlu bir eside varmış
Arkama bakmadan kaaaccccc....

17 sayfa boyunca her allahin kulu ayni seyi soyledi askindan olsende bu kadin da cocuklarida huzur vermez adamda sende huzur bulamazsiniz 3 cocuk demek farkli farkli huy farkli dertler demek adam surekli esiyle itibatta olacak demek yani hic mi mantigin aklin yok dicem..o ask o sevgi kalirmi bu kadsr sorun ta en bastan belliyken biraz yorumlari dikkate al artik..ha yok kararini verdiysende soyle kimse sana yardimci olcam diye dil dokmesin

Hepsini okuyamadim ama siz hic bu kisi ile birlikte yasadiniz mi ? bence yasamadiysaniz , yasayin bir sure.Eger yasadiysaniz ne kadar sure yasadiniz ve memnunsaniz , evlenmeniz halinde , herseyin yolunda gitme ihtimali yuksek diyebilirim.

Çocuk olunca iş değişiyor ne yazık ki iyice düşünmek çok da duygusal karar vermemek lazım. Burada bir konu vardı geçtiğimiz aylarda aşık olup çocuklu bir adamla evlenip bin pişman olan. O tip konulara da bir bakmalısın.

Bizim eski enişte tekrar evlendi, yeğenim çok üzülüyordu, kıskanıyordu.
Ha kadın için de zor her haftasonu çocuk babasında kalıyor ve kadın asla kocasıyla başbaşa bir haftasonu geçiremeyecek. Çocuklar da doğal olarak hemen canım cici annem diye bağrına basmıyor, bu yaşta ben yaşasam ben sevmem Kİ yaşla da ilgisi yok. Bu tip bir sürü sorunlar yaşanıyor.

Yeğenim bize çok anlatmıyor ama bir haftasonu ağlayarak geldi ve çocuğuma asla bunları yaşatmayacağım dedi mesela. Ne oldu niye dedi bilmiyoruz. Ama o gün evde bir şeyler oldu muhtemelen yeni karısının da canı sıkıldı. Ha bizimkiler kötü niyetli değil, mutlu olsunlar bana ne diyorlar ve çocuk ağlayıp da gelse şişirmiyorlar çocuğu. O senin baban seni seviyor sen de onu üzme diyorlar. Ama her eski eş böyle de değil. Çocuğu da kışkırtıp sana düşman da edebilirler.
Zor yani yaşın da gençmiş, üç çocukla o diyaloglar yorucu...
Çocukların özel günlerinde onlar eski bir aile olarak yan yana olacaklar seni çağırmamaları da canını yakabilir. Detaylı düşünmelisin.
Benim bir arkadaşım nişanında babasından özellikle rica etti, lütfen yeni eşini getirme diye. Babası da ses etmedi. Şimdi o kadıncağızın yerine koy kendini.
Mezuniyetler, okul gösterileri, nişanlar, düğünler...Tüm bunlara seni de götürseler orada ne kadar rahat huzurlu olcaksın. Haftasonları çocuklar olmadan başbaşa olmak istemeyecek misin?
Bunları da iyi düşün.
Yeri geliyor ben kayınvalide ve kayınbiraderler sık gelse darlanıyorum, onlar bir de çocuğu...
Ben yapamazdım ne kadar da sevsem yapamazdım.
Bence hiç yapmayın bu evliliği üzer, yorar ve pişman eder.

o 3 çocuk ömrün boyunca snin hayatında olacaklar kendi çocuğun da olacak ve bu yaşta bu kadar yükün altına girmek bana gereksşz geliyor ayrı evlerde sevgiliyken sorun olmayabilir ama aynı evin içinde birebir yaşayacaksın bu sıkıntıları.üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen boşanmayı kabullenememiş bir eski eş de size rahat verecek gibi görünmüyor. bunlara hazırlıklıyım ve dayanabilirim diyorsan olabilir ama bence sen de kendi ailenle konuş bu durumu. anne babaların önsezileri daha doğru çıkabiliyor onların fikrini almalısın bence Allah yolunu da bahtını da açık etsin.

boyunca çocukları var en büyüğünü zorlasan aynı yaşta çıkacaksınız. kadın zaten sorunlu. aile tabi olumlu bakar nasılsa çocukların sorumluluğunu alacak hazır bir aday var. bu dünyaya 1 sefer geliyorsunuz mutlu yaşayın dert tasa çekmek için başka sebepleriniz olsun

kadın gerçekten o kadar manykas 3 ocugu neden yapmış? bu gibi hikayelerfee eski eş olan kadınlara bu kadar suç yüklenmesini anlamyorum bence sevgilin yalan söylüyor olabilir. kadını böyle hale getiren sevgilin de olabilir belki evlenirken böyle bir insan değildi kimbilir ne kadar mutsuz etti kadını..
ayrıca böyle olmasa bile ne ugraşacan 3 çocuk ve ayrı bir kadınla. bu evlilik değil eziyet olur bence ama sen bilirsin kimsenin de kısmetini kapatmak istemem. gözün alıyorsa yapbilirsin. ama uzun yıllar çok çaba darfetmen gerekecek.. ben bi kaynana ile zor ugraşıyorum. bide peşinde 3 çocuk ve kadınla da mı uğraşacaktım.. istemezdim

Kesinlikle yapma derim. Çok ağır bir yükün altına gireceksin. Adamın ailesi olumlu bakar tabi, kendi oğullarının 3 çocuğu var senin de 1 çocuģun olsa bakalım olumlu bakarlarmıydı. Ömrünü problemle geçirmek istiyorsan evlen yoksa da ayrıl. Büyük bir yukün altına girme. Ayrılsan 3 ay ağlarsın geçer, öteki türlü ömür boyu ağlarsın. Galiba ilk evliliğin bu kadar cesur bir düşüncen olduğuna göre. Adam seni havada karada ister, ailesi de. Çunkü genelde çocuklu erkekler çocuklu bayanlarla evlenir.

erkek açısından düşünelim. bir erkek üç çocuğu ve psikopat bir eski eşi olan kadınla evlenir miydi? hayatta evlenmezdi. büyük de konuşuyorum. sadece psikopat eski eş değil, evlenip ayrılmış 3 çocuklu diye istemezdi en başta. öyleyse niye hep kadın fedakarlık yapıyor? hemen uzaklaş bence. arkana bakma. evlenip ayrılmış adamla ne evlilik ne ilişki olur. (Not: evlenip ayrılmış çocuğu olan birisiyle ilişkim yeni bitti)

senın gıbı tanıdığım,eli öpülesi ıkı kadın var,tanıyırum bizzat,ayne öle oldu,annene sevgiler,maalesef aynen böle,konu sahıbı sakın bulaşmaa,anne ölmüş olsa hadi neyse,ama sağ

senın gıbı tanıdığım,eli öpülesi ıkı kadın var,tanıyırum bizzat,ayne öle oldu,annene sevgiler,maalesef aynen böle,konu sahıbı sakın bulaşmaa,anne ölmüş olsa hadi neyse,ama sağ
Cok tesekkurler
Aynen katiliyorum anneleri ölmüs olsa sorun cikmiyor ama ne yazik ki ilk esler bosandiktan sonra cocuklari bahane edip insanlarin huzurunu bozuyorlar genelde

Evlenince emin ol seni evlendiğine de pişman ederler.Sen o kadının tehditlerini anlatıcaksın eşine,sonra o çocuklardan belki hıncını alacaksın sırf annelerine inat ve eşin bunca yükü kaldıramayıp senin anlattıklarını dırdır diye nitelendirip artık canına tak diyecek ya sen gideceksin ya da o gidecek.Evliliğin sonu hüsran yani daha genç biriyle evlenebilirsin.Senin de çocuğun olacak offff hem bi tarafta 3çocuk masrafı hem senin çocukların epey zorr ,iyi düşün doğru karar ver ailen zaten seni vermez boşuna da debelenme sonra pişman olursun aileni bir daha bulamaz o kadaından kötü duruma düşersin.

bıraz sert olacak ama kafayımı yedın???? anladıgım kadarıyla hıç evlenmemıssın evlenmesını gectım 3 cocuklu bır adamla....yanı dusunmen bıle çok çok çok yanlış.....hayatını mafetmek ıstıyorsan hıc durma
herseyden once aılene acıdım onlar duydugunda emınımkı mafolacaklardır

bnde o kadar doluyum kı bende ıkıncı evlılıgımı yapmış bırı olarak eşımın ılk evlılığıden bı oğlu vardı bızımde bı bebegımız oldu lakın bı suru sorunu es gecıyorum sakın ama sakın çocuklu bırıyle evlenme ben okadar ıı nıyet gösterdım onun ılk evlılığınden olan cocugu kendı evladımdan ayırmadım allahta bılıyor onlarda ama en kucuk sorunda bıle ıı nıyetımı suıstımal ettıler şımdı benden kötusu yok hem onun aılesı hem kocam hem o kucucuk çocuk bıle çen çen konuşuyor sakın bosanmıs bırı olabılır ama cocuklu bırıyle sakın evlenme ben yandım dıger hemcınslerım yanmasın ben ıı nıyetımın dozunu kaçırmışım aptallıgıma doymuyum esek gıbı çalıştım maddı manevı ev yukun bnm uzerımde kocam ve kocamın aılesı bes kuruş harcamaz vermezler ustune bı de benden beklerler allahım sabır versın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…