- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi blackberryli
-
Hic yanasmaİnceledim boşanma dava evraklarını.. Çocuklar yetişkin oldukları için beni düşündürmüyor anneleriyle yaşıyorlar.. Tabi farklı boyutlardan bakamıyorum serde aşk olunca insan mantıklı düşünemiyor.. O sebepten fikirlerinize ihtiyacım var
Kesinlikle yapma derim. Çok ağır bir yükün altına gireceksin. Adamın ailesi olumlu bakar tabi, kendi oğullarının 3 çocuğu var senin de 1 çocuģun olsa bakalım olumlu bakarlarmıydı. Ömrünü problemle geçirmek istiyorsan evlen yoksa da ayrıl. Büyük bir yukün altına girme. Ayrılsan 3 ay ağlarsın geçer, öteki türlü ömür boyu ağlarsın. Galiba ilk evliliğin bu kadar cesur bir düşüncen olduğuna göre. Adam seni havada karada ister, ailesi de. Çunkü genelde çocuklu erkekler çocuklu bayanlarla evlenir.Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
senın gıbı tanıdığım,eli öpülesi ıkı kadın var,tanıyırum bizzat,ayne öle oldu,annene sevgiler,maalesef aynen böle,konu sahıbı sakın bulaşmaa,anne ölmüş olsa hadi neyse,ama sağHic yanasma
Benim babamin ilk esinden iki kizi var, kadin cocuklari birakip baska kocaya kacmis , babam annemle tanisip evlenmis ve annem bakmis iki kiza
Yillar sonra oz anneleri gelipcocuklarla gorusmeye baslayinca hersey tersine dondu kizlar anneme cephe aldilar
Dusun annemin 15 yillik emegi cop oldu o kizlarin gozunde, annem bakti buyuttu evlendirdi ceyizlerine kadar yapti ama sonuc ortada
Sakin evlenme, adam ki yok dunyada?
Cok tesekkurlersenın gıbı tanıdığım,eli öpülesi ıkı kadın var,tanıyırum bizzat,ayne öle oldu,annene sevgiler,maalesef aynen böle,konu sahıbı sakın bulaşmaa,anne ölmüş olsa hadi neyse,ama sağ
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?