Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Aşkın gözü kördür derler.Daha gençsiniz,kadınlar eşlerini kvden bile kıskanıyorda çocuklardan haydi haydi kıskanacaksınız.Bütün sevgiyi size göstersin isteyeceksiniz,evlatlarıyla olan iletişimini kıskanacaksınız.Çocuklar küçük olsaydı daha kolay bağlanırdı size.Ergenlik dönemindeler,sizinle zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz tabii bu haliyle eşinizle aranıza yansıyacak.Sizde evlenip boşanmış olsaydınız tecrübeli olurdunuz bir ihtimal olabilirdi.Ailenizinde zoruna gider büyüttükleri kızlarının dul,3 çocuklu biriyle evlenmesi.Onlarda evlatlarının mutlu olmasını ister.

Saçmalık. Kendine kastın olması lazım bunu yapmak için. Sorunlu eş hayatını dar edecek, bir. Çocuklar seni kabullenecek yaşta değil ve annelerinin yanındalar, yani senin hep karşında olacaklar, iki.

Arkadaşım evlendi, 3 çocuklu bir adamla. Arkadaşım 40 yaşndaydı ve maddi ve manevi olarak iyi olacağını düşündü bu beyin. Çocukların annesi ölmüştü, arkadaşım bütün emeğini vermesine rağmen 18 yaşındaki kız hiç kabullenmedi onu. Eşin ailesi de hep eski eşle kıyasladılar.

Ben çocuklara ikinci bir anne olmak için elimden geleni yaptım. Ama gittiğim her yerde takdir edilmek yerine, bakalım çocuklara nasıl davranıyor diye sınavdan geçtiğimi hissediyorum diyor. Ne çocuklar, ne eşi, ne akrabalar sıkıntımı paylaşmıyor diyor.

Sen henüz gençsin. Kendi dengin, çoluk çocuğa beraber karışabileceğin, o heyecanları ilk defa beraber yaşıyabileceğin birisi olabilecekken hayatında, köprüden atlıyorsun. Sevmek mantığı kapatmak değil. Mantıklı ve Olgun kararlar Alman'ı tavsiye ederim. Her evlilik bir takım zorluklar içerir. Bile bile lades diyorsun. Ailen de kesinlikle onaylamaz, onaylamamalı da zaten.

Yani cesaret işi , 3 çocuk ,sorunlu bir eş
Verilen nafaka,harçlıklar sevgilinin yapması gereken ve doğru olan bu da siz nasıl geçineceksiniz ?
Bunlar ister istemez kalacak sizde ve eşiniz onlara da zaman ayıracak ilgisiz kalmayasınız ve bunu sonradan sorun haline getirmeyesiniz !!
Böyle ha diyince olmuyor böyle şeyleri ince eleyip sık dokuyun,
Pişman olup geri dönmektese iyi düşünün derim,

evlenip ayrılmış biriyle çocuğu olmasa bile evlilik kararı almak 8 ayda zor iken bir de 3 çocuğu olan biriyle nasıl yapacaksınız ayrıca eşi sizi nerden buldu da tehdit ediyor numaranızı falan anlamadım sosyal medyadan da engelleyin. Ama yine de olmaz bu iş şu an her şeye toz pembe bakıyorsunuz ama ileride o aşk bitecek gerçeklerle yüzleşeceksiniz.

Konu sahibinin aşkınada cahil cesareti denir zaten adam kızı kandırmak üzere , biliyor bunun safdirik olduğunu , bir güzel aşk sözleriyle kandıracak ,kızın ailevi hayatındada sevgi eksikliği vardır herhalde , düşe düşe 3 çocukla adama düşmüş
insana bazen kendi çocuklarının sorumluluğu bile ağır gelirken koskoca 3 çocuğun sorumluluğu çoook zor...

Sizin durumunuz nedir?
Daha önce evlilik yaptınız mı?

Boşanmış olması neyse de hem 3 çocuk, hem eski eş sorunu.
Hem de 10 yaş bence fazla.

Kendi adıma ben böyle bir ilişkiye başlamazdım.

Zaman ayırıp ve aynı zamanda empati kurmaya çalışarak düşünceleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yanlışları doğrularından çok çok fazla bir ilişkinin içinde olduğumun farkındayım ve bile bile lades demeyecek en kısa sürede ipleri kopartacağım.. Tekrar teşekkür ederim.

Oh be sevindik akıllı kızmışsın , öptüm seni

Bir kadından 3 çocuğu olan kadını kolay ,kolay boşamıyacak hem çocuklarını ,hem hanımı mutlu edecek ilk görevi hanımı ,çocukları olacak yoksa böyle ortalıkta kalır kimsede böylesine güvenmez , bumu erkek okuyucularına yazdık gelip bu konularımızı okuyorlarmış ya ,baktı kadınla yapamıyor o halde 3 çocuk yapmayacak

Ailevi hayatımda sevgi eksikliğim yok konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim saftirik flan çok saygısızca.

Kızım aile hayatın çok mu sevgisiz geçtide bu adamın sevgisne kaldın
dah iyilerine layıksın ondan yazdım , kendini ateşe atmanı istemezdik , neyse ki doğru olanı yapacaksın

ARKADAŞLAR HERKESE FİKİRLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. İLİŞKİMİ EN KISA SÜREDE BİTİRİYORUM İYİ Kİ VARSIN K.K. ANNEMİNDE DEDİĞİ GİBİ ÖLÜSÜ OLAN BİR GÜN AĞLAR DELİSİ OLAN HER GÜN.. ÜZÜLECEĞİMİN, ÖZLEYECEĞİMİN FARKINDAYIM AMA NE OLURSA OLSUN BİTİRİYORUM İLİŞKİMİ.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

Senin adina cok sevindim emin ol hic bir aci sonsuza dek surmez heleki ask acisi..insan evlat acisina anne babasini kaybetmeye sifirdan hayat kurmaya bile alisiyo suan ask acisi cekmen ayrilman senin icin en sagliklisi en hayirlisi
Tebrik ediyorum

tabiki hayır.... zaten ailenin de evet diyeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…