- Konu Sahibi BurcuDoruk
-
evet kızlar 1.5 sene önce oğlumun babasından ayrıldım. yaptığım en doğru karardı.
neyse..
bu yaz doruğu sünnet yaptırmak istiyorum e bi tane oğlum var.
güzel bir düğün alay mevlüt vs. olsun istiyorum.
ama bütün bunlar nasıl olucak bilmiyorum..
baba tarafını çağırsam bir türlü çağırmasam bir türlü.
babannesinle dedesinle babasınla hala görüşüyorum ama benim annem ve babam istemiyor.
e ben yarı yapsam onlar ayrı yapsa oda olmaz ?
anlıcağınız kafam çok karışık
çevremde de yok ki böyle bi durumu olan ?
siz olsaydınız nasıl yapardınız ?
Eki Görüntüle 671700
Burcu seni başka bir formdan da tanıyorum, yani bu olayları yaşadığın zamanlarda bende o formdaydım yaşadıkları çok iyi hatırlıyorum.
Zor günlerdi kabul ediyorum ama bence ne olursa olsun sen annesisin oda babası bence birlikte yapmalısınız düğününü, her ne kadar hak etmesede babası eminim doruk ikinizi bir arada görünce çok mutlu olacak ve zaten düğün günüde onun günü o mutluluğu esirgememelisin oğlundan.
Olan çocuklara oluyor derler ya doğru. Senin eşinden ayrılmış olman, çocuğunun akrabalık ilişkilerini zedelememeli. Eski kocanla mantık çerçevesinde konuş, o gün bir tatsızlık çıkmasın yeter. Ayrı ayrı yaparsan çocuğun kafası tümden karışır. Onun mutlu gününü kendi egolarınıza alet etmeyin derim.
böyle güzel bi günde neden çağırmayasınız ki ve hala daha görüşüyorsunuz burda önemli olan siz ve aileniz değil oğlunuzdur tabikide babasını ve büyüklerini yanında görmek isteyecektir
işte benim annemde öyle diyor herkes kendi yapsın karşılaşmayalım kızgınlar kırgınlar..benim kuzenim seninle aynı durumda onlarda sünneti bu yaz istiyorlar kuzenim düğünlü falan yapmak istiyor haliyle babasını dedesini falan çağırmayı düşünüyor hatta ortak yapalım ayrı ayrı olacağına desede amcamı bilmiyorum ama yengem karşı bu duruma olmaz diyor herkes kendi yapsın diyor onlarda ne yapacak kararsızlar
evet çok zor karar.şimdi yaşadıklarımızı düşünüyorum da ben, bu kararı vermek zor gerçekten..:26:
İNANMIYORUMMM bende oradanız bende burcuyu fıılen tanıyorum sasırdım konusunu gorunce :)Burcu seni başka bir formdan da tanıyorum, yani bu olayları yaşadığın zamanlarda bende o formdaydım yaşadıkları çok iyi hatırlıyorum.
Zor günlerdi kabul ediyorum ama bence ne olursa olsun sen annesisin oda babası bence birlikte yapmalısınız düğününü, her ne kadar hak etmesede babası eminim doruk ikinizi bir arada görünce çok mutlu olacak ve zaten düğün günüde onun günü o mutluluğu esirgememelisin oğlundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?