Boşanmış anne baba ve sünnet düğünü

annen baban kocaman insanlar bunu anlamaları lazım istemiyorum ndemek o gün doruğun güünü ve oda anne babasını istiyorsa annes babası yanında olmak zorunda. zaten ayrlık pskolojisi yasıyor enazından mutlu günlerde aileyi bir arada görsün çocuk

aaaaaaa bende şaşırdım şimdi :))))
diğer tarafı açıyorum canım hemen.. )

evet canım yaşadıklarını kaldıramıyorlar çünkü herkes daha hırslı kızgın sonuçta canlarıyım.. canları yandı..

oğlunuz için en doğru kararı verirsiniz inşallah,
Çok tatlı Allah size bağışlasın..

ecd ne? siz nereden tanışıyorsunuz yeniden doğdum ilee? anlamadım ben konuyu ceylinde kim

canım sen çok güzelsin, oğluna zaten diyecek lafım yok küçük manken maşallah şu anda ne yapman gerektiği konusunda bişi gelmedi aklıma ama ne yaparsan yap hakkında hayırlısı olsun ve seni çok mutlu etsin ve tabiiki oğlunu da..

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık..
Ama çocuk açısından galiba çağırılması lazım, en azından babanın..

Anne babalar ayrılırken neden çocukları da ayırırlar birbirinden anlamıyorum..
Çocuğunuz okula gidecek evlenecek her durumda babasının babanne dedesinin de olması gerekir..
Yoksa ileride evladınız babasızlığı fazlasıyla hissedecek yaşamında..
Yapmayın bunu evladınıza...

işiniz zor

keşke sadece o gunluk olanlar unutulsa

hanı düğünlerde damatla kız tarafı bırbırını tanımaz etmez ama yıne ıkıtarafta eğlenir sizinkide çekişmeden didşmeden öyle olsa çocuk için en güzeli olur güzel bi anı kalır inşallah dilediğiniz gibi olur

Kendi arkadaşımı örnek vereyim; belki bir fikir olur sizin için...
Benim arkadaşımın da annesi babası ayrıydı; biz o zamanlar lisedeydik.
Bir de küçük bi erkek kardeşi vardı.
Sünnet düğünü için anne-babası bir araya gelmişler ve hatta dans bile etmişlerdi.
İki tarafında akrabaları düğüne gelmişti, hem anneanne olsun hem babaaane..
Çok takdir etmiştim, her ne kadar ayrı bile olsalar, çocukları için fedakarlık yapmaları gerçekten çok güzel bir davranıştı.
Ve hala ayrılar, ama bir araya geliyorlar çocukları için...
Anne-baba ayrılıyor...
Çocuklar değil...
O yüzden anne-baba özel günlerde biraraya gelip çocuklarına sahip çıkmalılar diye düşünüyorum...
Yarın öbür gün oğlunuz evlenirken ne yapacaksınız....
Biz babasıyla ayrıyız diyerek, çağırmayacak mısınız çocuğunuzun babasını?
Bu davranış, ne sizi ne de babayı üzmez belki...
Ama oğlunuzu çok üzer...
Eğer oğlunuz sünnet düğününü iyi hatırlamak istiyorsa; bunu yapmalısınız bence...
Bu tamamiyle benim görüşüm tabii..
Umarım çocuğunuz için en doğru kararı verirsiniz..
Sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakmayin ama annenizi ve babanizi ilgilendirmez.O cocuk babasinin oglu.Onun soyadini tasiyor. Allah korusun,Size birsey olsa, babasinin yaninda kalacak.

Benimde annem babam ayri.Ama dügünümde kimseye tek kelime ettirmediler.Herseyi yapdilar. Oglunuzu sünnetinde boynu bükük birakmayin.Babasiyla konusun, olmazsa eski kayinbabanizla konusun, muhakkak onlarda kücük bir cocugun üzülmesini istemezler.
Daha bu cocugu damat edeceksiniz, cocugunuzu milletin icinde zor durumda birakmayin. cok selamlar

Canim oglun masallah cok yakisikli bi cocuk,benimde abim ve yengem ayrildi,olan o iki yigenime oldu,her kavgada cocuklar öne sürüldü,senin durumunu bilmiyorum ama siz böyle yapmayin, o mutlu gününde (ki akli yetiyor ogluyun)istedi herkez yaninda olsun.
Biri babasi digeri dedesi ve babaanesi en dogal haklari ....
Aylen keske öyle düsünmese, ama onlarda kirgin ve üzüntülü, bu durumda doruk önemli ,baska kimse degil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…