Boşanmış çocuksuz erkekleri hiç evlenmemiş kadınlar istemiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahveyolu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.802
Puanlar
28
Benim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)

Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.

Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.

Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.

Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.

İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.

Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )

Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?

Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.

Fikrinizi almak istedim.

Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.

Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?

Arkadaşınız söylesin tabi evlenip boşandığını ayıp değil günah değil doğru insan kabul edecektir hem acelesi neymiş evlenmek için gezsin tozsun yaşı 29 erkekler geç olgunlaşır

İlerde de böyle olur mu diye korkuyor, günah mı işledim diyor da.

Ben bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim

O da sizin eski haliniz gibi ben bekarım asla boşanmış istemem derse

Neden istemezsiniz peki ? Boşanmış ?

Ben bana baştan söylenmemiş bir şeyler olmasından nefret ederim. Sonradan ortaya çıkan şeyler demek ki çok kötü durumlar var, yoksa söylerdi diye düşünmeme sebep olur. Kız arkadaş uğruna sinsilik yapmaya , gerçeği saklamaya gerek yok.

Ben de yalan istemem ama baştan söyleyince de asla olmaz diyorlarmış her şey iyi giderken

Şaşırdım çocuk da yok ki neden böyle düşünüyorlar genel tavır bu mu ?

Bence boşanmış çocuksuz birisi kabul edilebilir.Sonuçta onun bir bağı yok karşı tarafla.Çocuklu olunca genelde sıkıntı oluyor.Arkadaşını boşandığını söylesin doğruyu söylesin.Doğruyu söylemese bile sonradan öğrenmesi karşı taraf için sıkıntı olur.

Niye iki taraf da evlilik tecrübe etmişse bu iyi bir şey olmaz mı…

O kadar çok övmüşsünüz ki adamı siz beğenmiş olabilir misiniz? Bir de boşanmış kişi iyi araştırılmalı. Azıcık forumda gezerseniz sebebi anlarsınız. Yüzde yüz kusurlu demek değil ama araştırılması da gerek. Kimse ayranım ekşi demiyor.

Bir de takılmalık bir şeyler yaşadığı kadına kadar niye size anlatıyor? Aranızdaki ilişki de tuhaf.

Boşanmış olmak iki cins için de bir kusur değil. Ama insanın kendi gibi birini istemesi çok normal. Önceki tecrübesi neden olumsuz sonlandı diye de herkes merak eder.

Kadın ev kurarken, eşya seçerken ilk heyecanları olacak. Erkek bunları daha önce deneyimlemiş olacak. Zaten kadınlar daha özenli ve istekli oluyor böyle şeylere. Evlilik bitiminde erkeğin kusurlu olma ihtimalini hiç değerlendirmiyorum bile. Bu da aklı başında bir kadının dikkat edeceği bir konu.

Olacağı varsa olur taktik yapmasın dürüst olsun. Ben bu şekilde yalan söyleyeni bırakırım saklanacak bir konu değil.

Haşaaa benden küçük, övmedim ya, zaten beğensem konu açmam kendim çıkarım,

iyi özellikler de biri olduğu halde böyle davranılıyormuş diye belirttim.

Bu forumda en ufak bir iyi şey yazılınca övgü sayılıyor sanırım.

Gerçek hayatta kimseye iltifat etmiyor sanırım bu forumdakiler.

Takılma konusuna gelince öyle takıldığı bile böyle demiş diye anlattı. Yoksa oturup cinsel hayat konuşmuyoruz.

Ben de yalan istemem ama baştan söyleyince de asla olmaz diyorlarmış her şey iyi giderken

Şaşırdım çocuk da yok ki neden böyle düşünüyorlar genel tavır bu mu ?
Bence tek sebebin evlenip boşanmış olması olduğunu düşünmek çok iyimser bir bakış açısı.
Genel tavrın bu olduğunu düşünmüyorum ben. Kendi arkadaşlarım arasında da gördüğüm şey bu değil açıkçası.
Ama forumdaki astsubay konuları ile ilgili yorumlar belki fikir verir. Yani seni kendime denk görmüyorum demek yerine böyle bambaşka bir şeyi bahane etmek bazen çok daha kolay oluyor.

Bekar olsam ben de bi adamin 2. Karisi olmayi istemezdim ya. Aslinda cocuksuz bosanmis olmakta bir sorun yok bekardan farklari yok yani cocuk yoksa ama nebileyim yine de ilk secenegim olmazdi benim de.
Coook dev zenginse oluru var ama bunda para da yok mesela

Restleşmişler boşanmışlar ne demek bu konuda söylemediği bir şeyler var, gerçekten neden boşandığına bağlı değişir durum.

Yoksa hemen sen boşanmışsın asla kata olmaz niye desin ki kadınlar, bir şans veren çıkardı mutlaka.

Aynı heyecanları yaşamak istediğiniz için mi?

Dev zenginden kasıt nedir ? Zengin de değil dev Sabancı falan mı :)

Aynı heyecanları yaşamak istediğiniz için mi?

Dev zenginden kasıt nedir ? Zengin de değil dev Sabancı falan mı :)

Yok ya sabancilar da beni almaz. Biraz daha az olsun jahaha
Sorunuza cevap vermemisim evet ya bazi seyleri birlikte yaşamak isterim ha evlenmeden de cinsellik yasamis olabilir okey ama birlikte ev kurmamiş olmasi daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`