Çok takıldıysanız siz evlenin onunla sorun çözülür
Arkadaşınız söylesin tabi evlenip boşandığını ayıp değil günah değil doğru insan kabul edecektir hem acelesi neymiş evlenmek için gezsin tozsun yaşı 29 erkekler geç olgunlaşır
Ben bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
Ben bana baştan söylenmemiş bir şeyler olmasından nefret ederim. Sonradan ortaya çıkan şeyler demek ki çok kötü durumlar var, yoksa söylerdi diye düşünmeme sebep olur. Kız arkadaş uğruna sinsilik yapmaya , gerçeği saklamaya gerek yok.
Benim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Niye iki taraf da evlilik tecrübe etmişse bu iyi bir şey olmaz mı…Ben bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
Kişiye göre değişir.Ben de yalan istemem ama baştan söyleyince de asla olmaz diyorlarmış her şey iyi giderken
Şaşırdım çocuk da yok ki neden böyle düşünüyorlar genel tavır bu mu ?
O kadar çok övmüşsünüz ki adamı siz beğenmiş olabilir misiniz? Bir de boşanmış kişi iyi araştırılmalı. Azcık forumda gezerseniz sebebi anlarsınız. Yüzde yüz kusurlu demek değil ama araştırılması da gerek.
Bir de takıldığı kadına kadar niye size anlatıyor? Aranızdaki ilişki de tuhaf.
Bence tek sebebin evlenip boşanmış olması olduğunu düşünmek çok iyimser bir bakış açısı.Ben de yalan istemem ama baştan söyleyince de asla olmaz diyorlarmış her şey iyi giderken
Şaşırdım çocuk da yok ki neden böyle düşünüyorlar genel tavır bu mu ?
Bekar olsam ben de bi adamin 2. Karisi olmayi istemezdim ya. Aslinda cocuksuz bosanmis olmakta bir sorun yok bekardan farklari yok yani cocuk yoksa ama nebileyim yine de ilk secenegim olmazdi benim de.
Coook dev zenginse oluru varama bunda para da yok mesela
Aynı heyecanları yaşamak istediğiniz için mi?
Dev zenginden kasıt nedir ? Zengin de değil dev Sabancı falan mı :)