Boşanmış çocuksuz erkekleri hiç evlenmemiş kadınlar istemiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 senede boşanmak biraz ekstrem bi durum olduğu için detaylarını öğrenmek ve emin olmak isterdim.
benim tanıdığım 2 kişi var bir senede boşanan ikisi de kadın. ikisinin de eşi zengindi. ikisi de güzel kadınlardı. dışarıdan kusursuz görürsün ama öyle olmuyor işte.
her eğitimli, güzel, yakışıklı, zengin insan evlilikte iyi olacak diye bi şey yok mesela.
o yüzden ben tereddütlü yaklaşırdım.
bi de arkadaşınız görüşmelerde şüphe çekici davranıyorsa göze batan bi şeyler söylüyorsa iyice itiyor olabilir.
bazısı da önemsemez nice insanlar 2. hatta 3. evliliğini yapıyor ama tek sorun boşanmış olması olmayabilir

Mesela nasıl ağır kusurları oluyor ?
aldatma, hakaret, şiddet, garip fetişler ya da takıntılar, evlenmeden önce söylediği yalanların ortaya çıkması, cinsel problemler vsvsvs yani bunu da mı biz söyleyelim kocaman kadın(?) sınız.

Dediğiniz gibi yakışıklı boylu poslu kötü alışkanlığı olmayan bir çocuk olsaydı karısı boşamazdi diye düşünüyorum onun illa bir şeyi vardır. Hiç birseyim yok dediği sorun görmediği şeyler ailesi bile olabilir annesinin ağzına bakıyordur, ailesi huzur veriyordur gibi gibi

Ya bence asik olma durumunda kadin ya da erkegin evlenip bosanmis olmasi bisey degistirmiyo. Ama 'soyle bi tanidigim var, dusunur musun' diye tanisilan evliliklerde insanlar henuz bi duygusal bag olmadigi icin dogal olarak kendine durum ve tecrube olarak en yakin kisiyi ister. Mantikla alinan bi karar oldugu icin. Insanin ilk heyecanini beraber yasamak istemesi normal bence.
Ama dedigim gibi bi ortamda tanisirsin, is yerinde okulda mahallede filan. Asik olursun. O zaman bosanmis cocugu varmis filan hic gozune gelmez. Ailen istemese bile karsi durabilirsin. Ama simdi 29 yasindaki adamin evlenmek istedigi kizlar 25-28 yas arasi gencecik kizlardir, neden tanimadiklari bi adam icin boyle bi riske girsinler ki? Arkadasin 'İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil' demissin bu cumle bile bana mumkunse evlenmemis kadin tercih ettigini ama cok mecbur kalirsa evlenmis bosanmis kadin da kabul edecegi izlenimini verdi Yaniliyo olabilirim tabi ama neyse...

İlk boşandığını söylememesi daha kötü ilk baştan söylesin arkadaşınızı olduğu gibi kabul edecek biri karşısına çıkmamış henüz o yüzden böyle deneyimler yaşıyor. Benim arkadaşım 42 yaşında hiç evlenmedi 2 çocuklu bir adamla evleniyor yaza

artik kadinlar gózünü acti, adamlar kolay kolay kendi istegiyle kadin bosamiyor. Adami bosayan genelde kadin oluyor. O yúzdende bosanmis adamla bisey yasarken kadin defalrca dusunúyor acaba nasildid bosandi diye..

istemez istemez herkesin kendi karari
dün esiyle restleşip yuvasini bozan yarin da senle restleşir, insanlarin cekinmeleri normal. ayrica cogu kadin ekstra heveslidir söz nişan bilmemne seylerine, e adam daha birkac sene önce yapmis herseyi . zaten siradan bir yurdum astsubayina külfet gelir böyle seyler, hele ikinciye hic hevesi olmaz , kadin kendi kendine heyecanlanir. acun ilicali seyma subasi dugunu gibi - "aman kadin eglensin" diye yapilan bir aktivite olur.
ha ben evlenir miyim? cocukluysa da evlenirim yeter ki kriterlerime - enerjime uysun

Her allahın günü hakaret işiten, kocası tarafından adam yerine koyulmayan kadınlar bile 10 günde bir yıkanan, anasının eteğinden ayrılmayan kocalarına nasıl yapışıyorlar, okuyoruz burada her gün.
Kim 1 senelik evliliğini restleşme yüzünden bitirir? Öyle bile olsa restleştikleri konu basit bir şey değildir. Kusurlu olan da büyük ihtimalle erkektir.
Ben boşansam boşanmış adamla olmadan önce 7343567 sene düşünürüm.

Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok. Boşanmış erkekler de evleniyor gerçekten anlattıkları gerekçelerin tutulacak bir yanı varsa tabi. Hikayeyi iyi analiz etmek gerek.

Yok valla çevremde çocuklu çocuksuz boşanmış kadın ve erkekler gayet buluyor birilerini ki normal insanlar onu sevmedikleri için bahane buluyorlar

Geçenki konu sahibi neydi adı, mağdur olduğunu düşünüyordu bu konuda. Etiketlesenize onu.

Erkek mağduriyetini çekemem, boşanmış adamı da zorda kalmayan almasın diyorum.

Bunun bir kuralı yok , açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Boşanmış ve iki çocuklusuyla evlendim, bin kere evlensem yine eşimi seçerim

Ne tuhaf fikirleriniz var. Kısmet bu işler . Bakın ayıplamışsınız başınıza gelmiş siz de boşanmışsınız . Sizi de istememeli o zaman bekar erkekler . Siz de evliliği becerememiş ve sorunlu oluyorsunuz kimilerine göre. Toksik adam olmadıkça toksik kadın olmadıkça kimin kiminle ne sebeple evleneceği kimseyi ilgilendirmez .

Bunun bir kuralı yok , açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Boşanmış ve iki çocuklusuyla evlendim, bin kere evlensem yine eşimi seçerim
Yıllardır şu sitede gördüğüm en aklı başında 3 kadından birisiniz . Mutluluğunuz daim olsun

Vay be, bunu diyorsanız maşallah mutluluğunuz daim olsun.

Vay be, bunu diyorsanız maşallah mutluluğunuz daim olsun.
Vay be denecek nesi var ? Ülkemizde her evlenen 4 çiftten birisi ilk yılından boşanıyor . Hala bunun tuhaf bulunması da benim tuhafıma gidiyor . Tekrar başka birileri ile de elbette evlenecek bu insanlar .

valla iki kişinin karşılıklı uyumu, çekimi olduktan sonra ister biri daha önce evlilik geçirmiş olsun ister çocuklu olsun fark etmiyor benim gözlemlediğim o. eğer çok tutucu , kapalı bir çevrede değilseniz bence genel olarak bu böyle. artık 50 sene önceki gibi düşünmüyor insanlar. tabii bir de maddi sorun olmaması gerekli. o da önemli bir kriter.

Bekarken, sorun olmaz derdim. Şu an evliyim ve yüzde 99 olumsuz bakarım. Bir yuvayı yıkmanın ne kadar zor olduğunu, en iyi görünen erkeğin bile bok çıkabileceğini, kadınların son ana kadar sabrettiklerini biliyorum çünkü artık.

Adam madde kullanıyor mu adam alkolik mi adam kumarbaz mı adam çapkın mı adamın kazancı ev geçimine yeterli mi , adam çocuk seviyor mu , adam iyi baba olur mu , adamın dünyaya bakışı nedir kafası çalışıyor mu , adamın toplum içinde bir yeri var mı ,? Bunları çözdük de boşanmış kadın boşanmış adam sorunları eksik kalıyor . Çok haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`