- Emoji Skoru
- 20.535
- Puanlar
- 348
aldatma, hakaret, şiddet, garip fetişler ya da takıntılar, evlenmeden önce söylediği yalanların ortaya çıkması, cinsel problemler vsvsvs yani bunu da mı biz söyleyelim kocaman kadın(?) sınız.Mesela nasıl ağır kusurları oluyor ?
İlk boşandığını söylememesi daha kötü ilk baştan söylesin arkadaşınızı olduğu gibi kabul edecek biri karşısına çıkmamış henüz o yüzden böyle deneyimler yaşıyor. Benim arkadaşım 42 yaşında hiç evlenmedi 2 çocuklu bir adamla evleniyor yazaBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Korkmasın evlenmek boşanmak dünyanın en normal şeyiİlerde de böyle olur mu diye korkuyor, günah mı işledim diyor da.
Bunun bir kuralı yok , açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Boşanmış ve iki çocuklusuyla evlendim, bin kere evlensem yine eşimi seçerimBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Ne tuhaf fikirleriniz var. Kısmet bu işler . Bakın ayıplamışsınız başınıza gelmiş siz de boşanmışsınız . Sizi de istememeli o zaman bekar erkekler . Siz de evliliği becerememiş ve sorunlu oluyorsunuz kimilerine göre. Toksik adam olmadıkça toksik kadın olmadıkça kimin kiminle ne sebeple evleneceği kimseyi ilgilendirmez .Ben bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
Yıllardır şu sitede gördüğüm en aklı başında 3 kadından birisiniz . Mutluluğunuz daim olsunBunun bir kuralı yok , açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Boşanmış ve iki çocuklusuyla evlendim, bin kere evlensem yine eşimi seçerim
Bunun bir kuralı yok , açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Boşanmış ve iki çocuklusuyla evlendim, bin kere evlensem yine eşimi seçerim
Vay be denecek nesi var ? Ülkemizde her evlenen 4 çiftten birisi ilk yılından boşanıyor . Hala bunun tuhaf bulunması da benim tuhafıma gidiyor . Tekrar başka birileri ile de elbette evlenecek bu insanlar .Vay be, bunu diyorsanız maşallah mutluluğunuz daim olsun.
Adam madde kullanıyor mu adam alkolik mi adam kumarbaz mı adam çapkın mı adamın kazancı ev geçimine yeterli mi , adam çocuk seviyor mu , adam iyi baba olur mu , adamın dünyaya bakışı nedir kafası çalışıyor mu , adamın toplum içinde bir yeri var mı ,? Bunları çözdük de boşanmış kadın boşanmış adam sorunları eksik kalıyor . Çok haklısınız.valla iki kişinin karşılıklı uyumu, çekimi olduktan sonra ister biri daha önce evlilik geçirmiş olsun ister çocuklu olsun fark etmiyor benim gözlemlediğim o. eğer çok tutucu , kapalı bir çevrede değilseniz bence genel olarak bu böyle. artık 50 sene önceki gibi düşünmüyor insanlar. tabii bir de maddi sorun olmaması gerekli. o da önemli bir kriter.