boşanmış erkekle evlilik?

annemde belkı onunla olmayacağını bıldığı için unutmak için seni seçmiş olamaz mı diyor?

sizin tek derdiniz diğer kadın gibi duruyor, bakın 12 sene geçmiş, ayrılmışlar, unutamadığı sevgilisi değil bu ayrıldıgı eski eşi, sanmıyorum aralarında bir şey kalmış olsun, yada onu unutmak için onu özlüyor olsun, tek derdiniz buysa bence kuruntu yapıyorsunuz.

ama sizin düşünmeniz gereken daha önemli şeyler var ve bence en büyüğü aranızdaki yaş farkı, şimdi kafa dengi olabilir ama ya sonrası? bakın ben bile üniversite zamanlarımdaki gibi değilim, 5 sene bile fark ediyor, o 5-6 sene sonra yaşlı grubuna girerken siz bir kadın olarak en güzel yaşlarınızı yaşıyor olacaksınız. cinsel anlamda da fiziksel anlamda da yetmeyebilir, ayrıca evliliktir çocuktur büyük ihtimalle hem bunları yaşadığı için hem de yaşı olgun olduğu için sizin kadar heves etmeyebilir, öyle zamanlarda üzülmeyeceksin ve anlayışlı olacaksın beklentini düşüreceksin. 5 sene az bir zaman değil, yaşayıp görmek istiyorsan kimse önünde duramaz tabii, ama keşke kendin gibi genç biriyle olsaydın, çok daha güzel olmaz mıydı?

çevremızde 2.eş olmuş tanıdığımız bir bayan vardı kadında şimdi hastalık çıktı anenm onun için gebersin dedi mesela

Şaka mısın =))
İnsanları tahrik etmek için mi yazıyorsun ??
Annenin kendi geçmişinde bir sorunumu var ??
Bilemedim =)))

bizimki ayrılmış ama çocuğu va önceden de olsa ailesi var diye sen ikinci olursun diyorlar

siz annenizin etkisinde bu kadar kalacaksaniz uzgunum ki hicbir evlilikte basarili olamazsiniz. anne baba bu denli ozel hayata dahil edilmemeli.
annenizin sozlerine ne kadar antitez uretsek de sizi rahatlatabilmek pek mumkun degil anlasilan.

işte böyle denk geldi. bende ısteemzdım ama böyle gelişti hersey
Bilemedim sanki annen haklı gibi bende aynı fikirdeyim onunla ama mutluluğuna mani olmak kaderini değiştirmek seni etkilemekte istemem

Bazen hayatı sadece yaşayarak tecrübe edersin ama benim mantığım bu işte yaş farkı,yaşanmışlık-tecrübe farklı çok diyor alarm veriyor.

Karar senin,hayat senin,seçim senin iyi düşün :)

çevremızde 2.eş olmuş tanıdığımız bir bayan vardı kadında şimdi hastalık çıktı anenm onun için gebersin dedi mesela

Neden böyle bir beddua ediyor kötü beddua ve söz sahibini bulur!!
Kendisi ilk evliliğinde kaldı ve mutlu diye ikinci evliliğini yapanlar kötü kadın mı oluyor onun gözünde
Ne kadar saçma bir yaklaşım ya.
Allah annenize akıl fikir versin....

şu an için mutluyum yasın pek önemi yok yanı en azından şimdilik yok çocuk shaibi olmak istiyor hevesı var öyle hevessız değil

Şaka mısın =))
İnsanları tahrik etmek için mi yazıyorsun ??
Annenin kendi geçmişinde bir sorunumu var ??
Bilemedim =)))
dayım 2.evliliğini yapmıştı bi bayanla eskiden durum aynı böyleydı yengemı kabul edemedıler eski yengemı çok severledı ben bıraz onun etkısı var dıye düşünüyorum

sürekli toplum içinde rencide olursun diyor ya biraraya gelirlerse ne yapacaksın dıyor

bir araya gelecekler ya ne var ki bunda, siz bir kere bu kafayla evlenmeyin, 1. anneyi ve söylediklerini çok cididye alıyorsunuz, 2. aşırı kıskançsınız, 3. dert etmeniz sorgulamanız gereken daha önemli şeyler varken kafayı eski eşe takmış durumdasınız, ilkler unutulmaz diye de bir şey yok. hepimiz başka başka insanları sevdik, unutmadık mı tabii ki unuttuk? dediğim gibi eski eşi dert edeceğinize, başka şeyleri dert edip, onları aşıp aşamayacağınızı sorgulayın!

kusura bakmayın da benim çocugum olsa ve eşimden boşansam da büyük konuşmayım ama ömür boyunca babası ile görüşürüm ve 2. eşime halt yemek düşer, ortada benim çocugumun istikbali söz konusu ise, eski eşim başkası ile evlendi diye de görüşmeyecek değilim. o çocuğun annesi babası bunlar, hiç görüşmeseler çocuk evlenirken yine görüşecekler. 45 yaşında biri ile evleniyorsunuz ama maalesef sizde bu duruma bile anlayışlı yaklaşacak olgunlugu göremedim. bence eski eşi diyip duracağınıza bunları düşünün.

siz annenizin etkisinde bu kadar kalacaksaniz uzgunum ki hicbir evlilikte basarili olamazsiniz. anne baba bu denli ozel hayata dahil edilmemeli.
annenizin sozlerine ne kadar antitez uretsek de sizi rahatlatabilmek pek mumkun degil anlasilan.
çok gerıldım hatta sınırden ağlıyorum

beynım durdu düşünmekten

dayım yuzunden o zamanında eski eşini bıraktı 2.yi aldı annem ve teyzemler onu hazmedemedıler butun 2.kadınlar kötüdür diye düşünüyorlar

5 yıl az bir zaman değil
ama
aileler de çok önemli

burada kaç tane konu gördüm
ailesi eşi, hep eşinin eski eşini suçlamış ama ailesi kadına kök söktürüyorlardı

bence 5 yıl uzun olsa da ailesini sorgutlaman gerekir

ayrıca tek çocuk mu? 17 yaşında ise pek problem olmayabilir ama yinede ergen tarafları olabilir
üvey anneysen hizmetçisin gibi davranacak cadı bir tip mi

yani niçin ayrıldıkları çok çok öenmli
sadece sevgilinden değil onları tanıyan birilerine de sormaya çalışın

onları da düşündüm onları aşabileceğimizi düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…