- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
dayımla yengem kaynak bu düşüncelerevallahi kusura bakmayin ama annenizin saglikli bir psikolojisi oldugunu sanmiyorum.
anne ve babanizin evliligini detayli gozlemleyin, annenizin bu soylemlerinin kaynagini gorur ve belki bir bilince erersiniz.
Hayırlısı olsun o vakitbeynım durdu düşünmekten
ayrılmışlar ama enedıce görüşmüşler hep toplum içinde çok saygı duyulmuş5 yıl az bir zaman değil
ama
aileler de çok önemli
burada kaç tane konu gördüm
ailesi eşi, hep eşinin eski eşini suçlamış ama ailesi kadına kök söktürüyorlardı
bence 5 yıl uzun olsa da ailesini sorgutlaman gerekir
ayrıca tek çocuk mu? 17 yaşında ise pek problem olmayabilir ama yinede ergen tarafları olabilir
üvey anneysen hizmetçisin gibi davranacak cadı bir tip mi
yani niçin ayrıldıkları çok çok öenmli
sadece sevgilinden değil onları tanıyan birilerine de sormaya çalışın
amin herkes için ...Hayırlısı olsun o vakit
ayrılmışlar ama enedıce görüşmüşler hep toplum içinde çok saygı duyulmuş
medenice demek istedi saniyorumne demek istediğinizi anlamadım ?
enedıce ?
Burda bi üye konu açmıştı adını unuttum şimdi o da aynı sen gibi hiç evlenmemiş evlenip boşanan çocuklu bir adamla evlenmişti o da sen gibi kararsız kalıp evlenmiş ama çok pismandi hep eski eşinin hayali aramızda sanki diodu eşinin onu unutamadığını daha çok hissetmiş onla yaptığı herseyde eski eşiyle de böyle mutluca yapiyomuydu o muydu bu muydu diye diye hem kendini hem kocasını yipratmisti çocuk da annesinde kalırken sonra onlara çok sık gelmeye başlamış fln filan derken pismandi yani hem de konunun neresinden tutsam elimde kaliyo adam boşanmış tmm desem çocuk var ona tamam desem yaş farkı uçurum 29 yaşındasın bu adamla 24 yaşında ilişkiye baslamissin genç yaşta memur olmuşsun bir sürü bekar kismetin olurdu yanlistasin geri dönçocuk arıza bir çocuk değil ama
hızlı hzılı yazdığım için kusura bakmayın. medenice ayrılmışlar çocuk için hep görüşmeye devam etmişler bu zamana kadarne demek istediğinizi anlamadım ?
enedıce ?
anneşimden çok etkılenırım benNe istediğinden emin ol ve kendi kararlarını kendin alman gerektiğini hatırla.
bilmiyorum yaBurda bi üye konu açmıştı adını unuttum şimdi o da aynı sen gibi hiç evlenmemiş evlenip boşanan çocuklu bir adamla evlenmişti o da sen gibi kararsız kalıp evlenmiş ama çok pismandi hep eski eşinin hayali aramızda sanki diodu eşinin onu unutamadığını daha çok hissetmiş onla yaptığı herseyde eski eşiyle de böyle mutluca yapiyomuydu o muydu bu muydu diye diye hem kendini hem kocasını yipratmisti çocuk da annesinde kalırken sonra onlara çok sık gelmeye başlamış fln filan derken pismandi yani hem de konunun neresinden tutsam elimde kaliyo adam boşanmış tmm desem çocuk var ona tamam desem yaş farkı uçurum 29 yaşındasın bu adamla 24 yaşında ilişkiye baslamissin genç yaşta memur olmuşsun bir sürü bekar kismetin olurdu yanlistasin geri dön
annemde tekrar brilişrlerse diyorEger sizde evlenip ayrilmis ve cocuk sahibi olsaydiniz bu durum normal olurdu fakat ortada yetiskin bir cocuk var annesiylede gorusuyordur 5 senedir beraberlik ayrı ayni eve girip o cocuga cici anne olmak ayrı o cocuk 30 yasinada gelse babasi annesi bir tane onlarla ilgili her turlu konuyu konusma hakkina sahip bu durumda sen ne yapacaksın tum bunları goze aliyormusunuz kaldirabilecekmisin bu senin tercihin ama zor bence evlenmeyi dusundugun kisiye gelince ilki sonu meselesi bence hic onemli degil ortada bir cocuk var ortak bag olan esas sorun bu bence yol yaķınken vazgec kac yasindasin bilmiyorum ama bu is olsada sonu yok bence birde dul kalirsin
30 yaşındasın. "Annişinin" sözünü dinleme sil at demedik, bu yaşa gelmiş koca bir kadın olarak kararların olmalı diyoruz zaten.anneşimden çok etkılenırım ben
Belki de yolda kafasına taş gelir . A bir baktın koca moca yok ....annemde tekrar brilişrlerse diyor
işte o üzülürse dayanamamm30 yaşındasın. "Annişinin" sözünü dinleme sil at demedik, bu yaşa gelmiş koca bir kadın olarak kararların olmalı diyoruz zaten.
evet sizlerden öneri bekliyorumSiz burada bu konuyu açıp bizlere soruyorsanız zaten kafanızda soru işaretleri vardır net.
Haklı annen basedemessin baslarda idare edersinde evlilik hep aynı gitmiyor hic evlenmemisin ne dert ariosun kendine aklını kullanannemde tekrar brilişrlerse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?