boşanmış erkekle evlilik?

ayrılmışlar ama enedıce görüşmüşler hep toplum içinde çok saygı duyulmuş

çocuk arıza bir çocuk değil ama
Burda bi üye konu açmıştı adını unuttum şimdi o da aynı sen gibi hiç evlenmemiş evlenip boşanan çocuklu bir adamla evlenmişti o da sen gibi kararsız kalıp evlenmiş ama çok pismandi hep eski eşinin hayali aramızda sanki diodu eşinin onu unutamadığını daha çok hissetmiş onla yaptığı herseyde eski eşiyle de böyle mutluca yapiyomuydu o muydu bu muydu diye diye hem kendini hem kocasını yipratmisti çocuk da annesinde kalırken sonra onlara çok sık gelmeye başlamış fln filan derken pismandi yani hem de konunun neresinden tutsam elimde kaliyo adam boşanmış tmm desem çocuk var ona tamam desem yaş farkı uçurum 29 yaşındasın bu adamla 24 yaşında ilişkiye baslamissin genç yaşta memur olmuşsun bir sürü bekar kismetin olurdu yanlistasin geri dön

Eger sizde evlenip ayrilmis ve cocuk sahibi olsaydiniz bu durum normal olurdu fakat ortada yetiskin bir cocuk var annesiylede gorusuyordur 5 senedir beraberlik ayrı ayni eve girip o cocuga cici anne olmak ayrı o cocuk 30 yasinada gelse babasi annesi bir tane onlarla ilgili her turlu konuyu konusma hakkina sahip bu durumda sen ne yapacaksın tum bunları goze aliyormusunuz kaldirabilecekmisin bu senin tercihin ama zor bence evlenmeyi dusundugun kisiye gelince ilki sonu meselesi bence hic onemli degil ortada bir cocuk var ortak bag olan esas sorun bu bence yol yaķınken vazgec kac yasindasin bilmiyorum ama bu is olsada sonu yok bence birde dul kalirsin

bilmiyorum ya ((

annemde tekrar brilişrlerse diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…