Boşanmış Kadına Yönelik Bakış Açısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ruyamd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ööf söyle ınsanlara ısrarla aslında kocam /sevgilim/bla blam çok tatlı cok iyi biri falan yazmıyormusunuz ölüyorum... buna yakınen bi arkadasımda şahit oldum . adamın annesi alenen kullanılmıs mal demişti. boyle mide bulandırmak yok.. bazısı ahlakına saydırır bazısı da kim bilir naptı da 2 gune şutladılar diye... bu fikir sabıt valla bence degısmezler. cok vızık vızık olunacak askından olunecek bı durum da yok. yol ver gıtsın. kendıne takılacak baskasını bulsun.

Benim psikologum olurmusunuz bu cevabi yillarca dusunsem aklima gelmezsi acayip mantıklı bir cevap
Önce okumam lazım ama o da zor bu yaştan sonra.
Umarım konu sahibi değerinin farkına varır da önce kendisine ezdirmez kendini.

Nerede yaşıyorsunuz? 30 yıl öncenin mevzulari bunlar. Hic duymadim cevremde kalmadi böyle seyler artik.

Bitanem bence olaya çok masum bakıyorsun şimdi arkanda ilişkisinin arkasında durmayan beyefendi ileride seni çok zorlar , boşanmışlık bir leke değildir ki hayat insana neler getiriyor götürüyor ama sanki bu kişi de senin için doğru değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…