Boşanmış Kadının Bekar Bir Erkekle Evlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün iş sevgilinizde bitiyor... benim de bir tanıdığım; iki çocuğu olan , kendisinden 8 yaş büyük , bir kadın ile evlendi -adamın kendisi hiç evlenmemişti- onun da ailesi istemedi..Hatta ,kadında sonradan gelişen bir rahatsızlıktan dolayı çocukları da olmadı ama adam karısını gerçekten sevip ,karısına ve onun çocuklarına öyle güzel sahip çıktı ki ailesi de zamanla mutluluklarını görüp bir nebze olsun yumuşadı.Şimdi çok mutlular. Böyle örnekler de var ama bunun tam tersi örnekler de var maalesef . Karşınızdaki kişiyi çok iyi analiz etmeniz lazım.

Yani çok seviyorsanız biz birbirimiz olmadan yaşayamayız diyorsaniz ,ona bir çocuk da veririm,aile oluruz diyorsanız mücadele edin..böyle aile olan da var ama genelde durumları standart üstü, büyük evleri olur,herkesin ayrı bir yasam alanı olur..küçük bir evde kocaman erkek çocuklarınız bir de eş bi sürü sorun çıkabilir..ailelere de birşey demiyorum,insan çocukları için problemli bir hayat istemez,hepimiz anneyiz,siz kendinizi onların yerine koyun ister miydiniz?

Vay be migrenimsi. Gerçekten ibretlik bir olay. Adamla öğretmen kızın evliliği sürüyor mu? Haberin var mı?
emin değilim galiba sürüyor

bu beyefendi bizimle filan görüşmüyor da artık
ailesinin de bir kısmıyla görüşmüyor ben de merak edip görüşüyor olabileceği kişilere sormadım hiç açıkçası

çünkü biraz kızgınım sanırım kendisine (bana ne oluyorsa)... bu kadar acımasız davramasına, el kadar çocuğu annesinden ayırmasına, aldatmasına...bir de bunları yaparken olsun boşanmada olsun iyice çirkefleşmesine... o İngiliz asilzadesiymiş gibi tavırlarına (gerçi İngiltere sarayındaki herifler de aldatmalarıyla meşhurdu dimi?)

işin komik tarafı, boşandığı kadınla ise iletişimimiz var hala o yüzden yeni eşinin gayet iyi olduğunu ve mutlu olduğunu biliyorum mesela, Ege'ye de yerleştiler.

Ben de çok kısa bir evlilik geçirdim sonra yeniden evlendim. Eşimin ilk evliliğiydi. Ailesi de kendisi de hiç sorun etmedi. Baştan sorun eden sonradan hiç kabullenemez. Ailesinin sözüne bakan biriyse sonradan sorun çıkarabilir.

Aılesıne kabul ettirecek baska yol yok .
Koskoca adam karsısına alıcak gerekırse

Daha önce dogurmus olan kadınlarda pek problem olmuyor.
Ben Boyle gözlemledim

Daha önce dogurmus olan kadınlarda pek problem olmuyor.
Ben Boyle gözlemledim
Kısmet o işler.olmayacak olanın 20 yaşında da olmuyor.olacak olanın korunurken de oluyor, menepoza girmeden 1 ay önce de oluyor.bazılarının da 20 yaşında olmuyor mesela 35 ine gelince oluyor.konu nasipse gerisi teferruattır.neler neler duyduk neler neler okuduk.sanki her bekar kişiyi de havada kapacak millet.

Aılesıne kabul ettirecek baska yol yok .
Koskoca adam karsısına alıcak gerekırse
Bir süre sonra aileler bile salıyor gitsin zaten.konu sahibi 40 yaşındaymış.adam da birkaç yaş küçük dediğine göre 37,38 en az var.pek karışılacak hâli de kalmamış zaten.gerçi ne manyaklar var belli olmaz.

Var öyle manyaklar 40 yaşında oğluna bıle karısan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…