Çocuğunuz var onun yok dolayisiyla bu iş yürümez. Bosanmadan ziyade cocuk olayı nedeniyle olmaz. Evlenmeyin derim benErkek arkadaşınızın size olan sevgisine ve çocuklarınızla olan iletişimindeki samimiyetine inanıyorsanız bence daha fazla zaman kaybetmeden erkek arkadaşınızın evlilik isteğine evet demelisiniz.
Çok yakın bir arkadaşım sizin durumunuzdaydı, yaş farkı yoktu ve 1 çocuğu vardı, eşinin ailesi istemedi. Ama eşi istediği için, ailesi istemeye istemeye de olsa kabul etmek zorunda kaldılar. şimdi 8 yıllık evliler, evet zorluklar zaman zaman oluyor ama hayatın içinde zorluk hep var aşılamıcak sorunlar değil. şimdi 5 kişilik bir aile olarak hayatlarına mutlu mesut devam ediyorlar. Darısı daha güzel bi şekilde başınıza diyelim :)
Siz eğer kendinizi kandırmıyorsanız zaten sevgilinizin doğru insan olup olmadığını anlayabilecek yaştasınız. Size yaşattıkları ve hissettirdikleri, çocuklara olan ilgisi, samimiyeti... herşeyiyle az çok belli eder. İyi düşünün, doğru karar verin. Bunca yıl beklemişsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz.
Sizden buyukmuydu hiç evlenmeyen eşiniz? 2 çocuk sonradan evlendiginiz eşinizden mi?Ben boşanmıştım, hiç evlenmemiş bir erkekle evlendim. O bile aramızda problem oluyor. Çünkü benim başımdan 15 senelik bir evlilik geçmiş. Sabrı, fedakarlığı deneyimlemişim ama karşımdaki hayatı boyunca hep “Ben” merkezli olmuş. Adapte olmakta zorlandı.
Şu an 2 çocukla boşansam muhtemelen bir daha evlenmem. Benim çocuklarım var. Karşımdakine bu vakitten sonra çocuk doğuramam. Evlilikte çok güllük gülistanlık bir müessese değil.
Çocuklarinizin sorumluluğunu alamaz.Aile ile anlasamazsiniz.9 yıl önce boşandım. Çocuklarım var ve bende. Meslegim var ve çalışıyorum. Bir kaç yıldır görüştüğüm biri var fakat o hiç evlenmemiş ve benden bir kaç yaş küçük. ailesi maalesef boşandığım için beni istemiyor. erkek arkadaşım bunu hiç bir zaman sorun etmedi. ayrılmayı teklif ettim bu yüzden ama onu da kabul etmedi. aile istemediği için evlenmemiz zor olacak gibi. ailesinden habersiz evlenmeyi de istemiyorum onların yerine kendimi koyuyorum çok üzülürler çünkü evlatlarının mürüvvetini görmezlerse. ama nolacak hiç bilmiyorum. bu şekilde devam etsekte olabilir benim için sorun yok evlenmesekte olur ama erkek arkadaşımında baba olmaya hakkı var. benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? sonucu nasıl oldu siz neler yaptınız önerileriniz neler paylaşırsanız sevinirim.
evet maalesef sonradan değişmesinden korkuyorum aslında. ama onu da önceden bilebilmem mümkün değil.
her ihtimali düşünüyorum tabi kafam karmakarışık. ayrılmayı defalarca teklif ettim ama kabul etmedi. evet evlenirsem ondan bir çocuğum olsun isterim tabi.
1 yaş küçük benden şu an ki eşim. Çocuklar evet 2. Evliliğimden. İlk eşim çocuk istemedi.Sizden buyukmuydu hiç evlenmeyen eşiniz? 2 çocuk sonradan evlendiginiz eşinizden mi?
Eşinizin ailesi yada eşiniz tarafindan önceden evlilik yapmış olmanız evlendikten sonra sorun oldumu? Sizi rahatsız eden konusma vb1 yaş küçük benden şu an ki eşim. Çocuklar evet 2. Evliliğimden. İlk eşim çocuk istemedi.
Benim eşim pek insanların fikrini soran bir yapıda değildir. Boşanmış bir anne-babanın çocuğu. Kayınvalideme “Evleneceğim kadın, tanış diye getirdim. Onayla diye değil” demişti. Zaten kv tek oğlu evlenince hasedinden çıldırdı. Yaşımdan(39) vurmaya çalıştı. Ben tüp bebek tedavisi görüyordum. “Boşuna deneme. Yaşlı o. Çocuğunuz olmaz sizin” demiş. Eşimde annesiyle görüşmeyi kesti. Babasıyla seneler önce silmişler birbirlerini.Eşinizin ailesi yada eşiniz tarafindan önceden evlilik yapmış olmanız evlendikten sonra sorun oldumu? Sizi rahatsız eden konusma vb
Valla bence asıl sorun oBoşanmış erkek bekar kadınla evlendiğinde sorun olmaz ama değil mi? Ne büyük bir ikiyüzlülük…
Valla bence asıl sorun o
Çünkü bir kadın bir adamı boşadıysa o adamdan kaçmak lazım
Ayrıca oğullarına istemiyoruz diyebiliyorlar ve sevgiliniz size bunu aktarıyorsa ortada kararları net bir erkekten bahsedemeyiz.
+1İki tane çocuğunuz var zaten bu genç çıtır sevgiliyle bakın keyfinize, tekrar evlilik saçma sapan bir eş ailesi yeni bi hamilelik valla bu kadar yüke hali hazırda kocam olan adam için bile tekrar katlanmam, ne dertlendiniz hiç bebesi olmayan çıtır sevgiliniz düşünsün.
Ha evlenmezsem benden ayrılır kendinden yaşça küçük bekar bi kadın bulur onunla evlenir o yüzden nikahlanayım da aile olalım vs vs diyorsanız onu bilemem
Demek istediğim şu seçimlerine saygı duymuyorlar yani.diğer konularda aynı düşünüyorum da
bu konuda
e ne yapsın?
yani gelip "annem seni istemiyor ühüüü" demesin tabii ama
ailesinin desteği/onayı olmadığını bu kadına tabii ki söyleyecek
neticede ortada bir ilişki var, evlilik düşünülüyor. kadını ailesinden gizlemediği sürece aile iyi kötü olumlu olumsuz illa bir şey diyecek (evlenmemiş/çocuksuz kadın da olsaydı diyecekti).
ailelerin ne düşündüğü illa ki bir yerden sonra mevzu olur,
illa tanışmalılar mıç mıç olmalılar diye bir şey demiyorum
ama ailesi istemiyor yani, durum bu, adam ne desin yani "hayatım sana bayıldılar" diyecek hali de yok ki?
kadına "aileme senden bahsettim" dedikten sonraDemek istediğim şu seçimlerine saygı duymuyorlar yani.
Ben şu ifadeyi doğru buluyorum. Aileme bahsettim, tanıştıracağım. İstenmeyen gelin olmak, bunu bilmek 1-0 geride başlatıyor evlilik yaşamına. Seni istemiyorlar demek yerine, bahsettiğini bilmesi yeterli eğer evlilik yoluna girilecekse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?