Boşanmış Kadının Bekar Bir Erkekle Evlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuz var onun yok dolayisiyla bu iş yürümez. Bosanmadan ziyade cocuk olayı nedeniyle olmaz. Evlenmeyin derim ben

Ülkemizde erkeklere evlendikten sonra bir şey oluyor.
İstisnalar tabii ki vardır ama ailesiyle bayramdan bayrama görüşen erkekler bir anda haftada bir falan görüşmeye başlıyorlar evlenmeden önce sizin yanınızda olan adam ailesine laf söyletmemeye başlayıp ileriki aşamada ailem haklıymış meğer diyor..
Ben olsam aile beni istemiyorsa hiç o işlere girmem.
Daha önce evlenmenizle ilgili bir durum değil bu genel anlamda.
Ha bir de ikinci evlilikse daha da uzak dururum..

Sizden buyukmuydu hiç evlenmeyen eşiniz? 2 çocuk sonradan evlendiginiz eşinizden mi?

Çocuklarinizin sorumluluğunu alamaz.Aile ile anlasamazsiniz.

Evlenin ya da evlenmeyin diyemem ama evlenirseniz iliskiniz defalarca kez sınanacak. Hakkinizda hayirlisi olsun

Peki neden evlilik?Yerinizde olsam bir daha evlilik düşünmezdim.Kendisi de ne istiyorsa öyle yapsın.

Uzaktan akrabamız delikanlı deli gibi aşıktı aynı mahalledeki kıza oyleki ailesi zorla kizi vermiş buda gelin arabasının önüne çıkmış gitme diye öldüresiye dövmüştü damat ve arkadaşları neyse kız gitti 3 çocuk sonrası geri geldi annesi ve çocukları ev tuttular yasarken bizim delikanlı evi bulmuş anne babası asla sen bekar o 3 çocuklu deyince bavulu almış gitmiş kadına evlenmişler 2 tanede bunların oldu asla kayinvalide tarafı kabul etmediği için sadece 2 çocuk ve babaları geliyordu anne babayı görmeye 10 yıl oldu bu sene bosandilar kadın kaldimi 5 çocuk zor bu işler canım benim olan yine kadina oluyor

Hem yaş olarak hem de iki çocuğunuz olduğu için bu devirde tekrar üçüncü hamilelik zor ve sıkıntılı değil mi.

Eşinizin ailesi yada eşiniz tarafindan önceden evlilik yapmış olmanız evlendikten sonra sorun oldumu? Sizi rahatsız eden konusma vb
Benim eşim pek insanların fikrini soran bir yapıda değildir. Boşanmış bir anne-babanın çocuğu. Kayınvalideme “Evleneceğim kadın, tanış diye getirdim. Onayla diye değil” demişti. Zaten kv tek oğlu evlenince hasedinden çıldırdı. Yaşımdan(39) vurmaya çalıştı. Ben tüp bebek tedavisi görüyordum. “Boşuna deneme. Yaşlı o. Çocuğunuz olmaz sizin” demiş. Eşimde annesiyle görüşmeyi kesti. Babasıyla seneler önce silmişler birbirlerini.

Ayrıca oğullarına istemiyoruz diyebiliyorlar ve sevgiliniz size bunu aktarıyorsa ortada kararları net bir erkekten bahsedemeyiz.

diğer konularda aynı düşünüyorum da
bu konuda
e ne yapsın?

yani gelip "annem seni istemiyor ühüüü" demesin tabii ama
ailesinin desteği/onayı olmadığını bu kadına tabii ki söyleyecek

neticede ortada bir ilişki var, evlilik düşünülüyor. kadını ailesinden gizlemediği sürece aile iyi kötü olumlu olumsuz illa bir şey diyecek (evlenmemiş/çocuksuz kadın da olsaydı diyecekti).
ailelerin ne düşündüğü illa ki bir yerden sonra mevzu olur,

illa tanışmalılar mıç mıç olmalılar diye bir şey demiyorum
ama ailesi istemiyor yani, durum bu, adam ne desin yani "hayatım sana bayıldılar" diyecek hali de yok ki?

İki tane çocuğunuz var zaten bu genç çıtır sevgiliyle bakın keyfinize, tekrar evlilik saçma sapan bir eş ailesi yeni bi hamilelik valla bu kadar yüke hali hazırda kocam olan adam için bile tekrar katlanmam, ne dertlendiniz hiç bebesi olmayan çıtır sevgiliniz düşünsün.

Ha evlenmezsem benden ayrılır kendinden yaşça küçük bekar bi kadın bulur onunla evlenir o yüzden nikahlanayım da aile olalım vs vs diyorsanız onu bilemem

+1

kadın 40 yaşında
bu adam konu sahibiyle bebek sahibi olmak istiyorsa hemen evlenmeli
değilse bebek olayını rafa kaldırması lazım, bence de (eğer derdiniz mutlaka evleneyim de elimde tutayım gibi bir şey değilse) bırakın da kendisi düşünsün.

Demek istediğim şu seçimlerine saygı duymuyorlar yani.

Ben şu ifadeyi doğru buluyorum. Aileme bahsettim, tanıştıracağım. İstenmeyen gelin olmak, bunu bilmek 1-0 geride başlatıyor evlilik yaşamına. Seni istemiyorlar demek yerine, bahsettiğini bilmesi yeterli eğer evlilik yoluna girilecekse.

Been boşandım 5 yaşında kızım var eşim hiç evlenmemis. Kızıma öz babasından daha çok babalık yaptı kizim eşime tapıyor resmen. Cook mutluyuz. Eşim hiç baba olmasa bile üstesinden çok güzel geldi :) hatta benim öz babamdan bile daha iyi baba oldu. 2.ye hamileyim kızım etkilenemsin diye eşim kızıma daha çok düşkünlesti:) kızında kardeşini 4 gözle bekliyor. Evlilikteki cicim aylarinda coook güzel yaşadık kızıma rağmen:) eşimin annesi ilk hiç istemedi babası yokk. Ama eşim sn karışma benim hayatım dedi geçti ailesiyle aşırı mesafeliydi benden oncede evi falan ayrıydı. Kaynanam bi kaç ay karşı cikti ama eşimin umrunda olmadi. Sonra beni aradı kaynanam konuştuk özür diledi cahillik ettim dedi affettim çağırıp duruyordu eşim göndermedi canını sıkarlar diye ben kendim gittim pişmanda olmadım kızımı kendi torunlarından hiç ayırmıyor devamlı arar babannesinin kuzusu napiyor diye bi kere yüz yüze görüştük ama hep telde konuştum.esim hâlâ konuşmaz:)) is kocada bitiyo. :))))) mutluluklar dilerim

kadına "aileme senden bahsettim" dedikten sonra

yani en azından 1 cümleyle, tanışmanızı istiyorum ya da mesafeli olmanız daha iyi, küçücük bile olsa bir yorum olmayacak mı?

yani ben gerçekten, samimi soruyorum

liseli öğrencinin bile sevgilisini ailesi iyi kötü biliyor
36 yaşında bir adam

kararlarını kendi versin, ailesini dinlemesin, ya da dinlesin, sonraki aşamalar apayrı bir konudur, onu demiyorum ben
ama yani 36 yaşında bir insan var
hayatında evlenmeyi düşündüğü/düşünebileceği düzeyde biri var

nasıl bir diyolog olacak mesela?
erkek: anne/baba hayatımda biri var. 2 çocuğu var.
anne-baba: bu yaz tatile fethiyeye mi gitsek? yoksa eve badana mı yaptırsak?

mi olacak?

ee yani böyle olmayacak.
istemiyorlarsa da istemiyorlardır. tatlış bir durum değil ama budur yani.

evlenmeden önce borcu olan bir insan güzel bir durum değil diye söylemese
ya da ailesinin bakıma ihtiyacı var, söylemese hoş mu?
değil.
ailesi istemiyorsa da istemiyordur bunu neden söylemeyecek ben anlamıyorum...zaten tahmin edilebilir bir şey, bu da ortada. neyi örtmeye çalışması gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…