Siz tekrar çocuk istiyormusunuz?9 yıl önce boşandım. Çocuklarım var ve bende. Meslegim var ve çalışıyorum. Bir kaç yıldır görüştüğüm biri var fakat o hiç evlenmemiş ve benden bir kaç yaş küçük. ailesi maalesef boşandığım için beni istemiyor. erkek arkadaşım bunu hiç bir zaman sorun etmedi. ayrılmayı teklif ettim bu yüzden ama onu da kabul etmedi. aile istemediği için evlenmemiz zor olacak gibi. ailesinden habersiz evlenmeyi de istemiyorum onların yerine kendimi koyuyorum çok üzülürler çünkü evlatlarının mürüvvetini görmezlerse. ama nolacak hiç bilmiyorum. bu şekilde devam etsekte olabilir benim için sorun yok evlenmesekte olur ama erkek arkadaşımında baba olmaya hakkı var. benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? sonucu nasıl oldu siz neler yaptınız önerileriniz neler paylaşırsanız sevinirim.
erkek arkadaşımla evlenirsem evet.Siz tekrar çocuk istiyormusunuz?
çocuklarım büyük. tanıştılar tabi ama erkek çocuğu ikiside ve kıskanıyorlar. baba da dahil yanımda bugüne kadar bir erkek görmedikleri için arada söyleniyorlar tabi.Kaç çocuğunuz var ki?
Çocuklarım var dediğinize göre minimum 2 çocuğunuz var bakmakla yükümlü olduğunuz. Bence problem yok evlenmenizde,çocuklu,çocuksuz farketmeksizin ama hiç baba olmamış biri ile zor olmaz mı bilemedim?
Çocuklar 9 yaş ve uzeridir diye düşünüyorum, onlar ne diyor bu duruma,tanıyorlar mı eş adayınizi?
Ailesinin de fikri önemli tabi ama bence öncelik sizin çocuklarınızla,eş adayınızın ilişkisi. Çocuk olması isteniyorsa çocuklarınızın buna tepkisi bakış açısi. Ailesi eninde sonunda kabullenir durumu bence. Sonuçta bekar medeni durumunuz.
Sorun yaşayacağınızı düşünüyorum,büyük erkek çocuk diyorsunuz,size düşkünlerdir,kıskanıyorlar demişsiniz,eş adayınız bu durumu idare edemezse sorun yaşarsinız maalesef...
erkek arkadaşımla evlenirsem evet.
çocuklarım büyük. tanıştılar tabi ama erkek çocuğu ikiside ve kıskanıyorlar. baba da dahil yanımda bugüne kadar bir erkek görmedikleri için arada söyleniyorlar tabi.
evet maalesef sonradan değişmesinden korkuyorum aslında. ama onu da önceden bilebilmem mümkün değil.Olma olasılığı çok düşük. Risk alırım ben diyorsanız siz bilirsiniz lakin evlenmeden önce yürek yeyip evlenince ailem de ailem diyor bu tip erkekler.
her ihtimali düşünüyorum tabi kafam karmakarışık. ayrılmayı defalarca teklif ettim ama kabul etmedi. evet evlenirsem ondan bir çocuğum olsun isterim tabi.Bende cocukla beraber boşandım. Cocugu olmayan bir erkeğin kızıma ayiracagim vakti, ona göstereceğim ozveriyi anlayabilecegini düşünmüyorum maalesef. Cocuk olunca eş ile evin icindeki paylaşım kısıtlanıyor. Öpüşemezsin, rahatca sevisemezsin, haftasonu sarilip sabaha kadar dizi izleyip oglene kadar uyuyamazsin vs.
bunlar bir erkegin cicim aylarinda yapmak isteyeceği şeyler bence. Ustelik tekrar dogum yapmaniz beklenecek. 3.cocugu istiyor musunuz? Cocuk anneye ait oluyor, bosanmis bir kadin olarak ne demek istedigimi anlamis olmalisiniz. Hayatta 3 hatta belki 4 cocukla yalniz kalma ihtimalinizi düşündünüz mü? Hele ki gizli yapilan bir evlilikte torunlarini kabul etmeyebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?