boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

obsesifsem de manyaksam da her ne isem de bu size gelip bana uyduruyorsun konu aci
Konu sahibi bir ayda üç yaş gençleşmiş yahu... Bunun formülü nedir konu sahibi, bize de söyleyin.
gençleşmis mi him

bence sana direk çirkin diyememiş kılıf uydurmuş hadsiz çok valla ya ben olsam bidaha yüzüne bakmam

Çirkin kadın yoktur.

2 ihtimal vardır:
-Kalbi çirkin olup aurosına yansıyan kadın vardır
Ve ya
-o kadına çirkin bakan gözler vardır.

konunun sacma oldugunu dusundugunuz halde neden yaziyorsaniz ayni sebepten
Konularla ilgili fikir beyan etme hakkimiz var.. Bu konu icin de sacmalik oldugunu dusunuyorum.. Bi cok kisi belki uzulup rencide olacak sizin su konudaki teyze zihniyetindeki insanlar yuzunden.. Bi de deseniz ki, insanlar ne kadar yanlis dusunuyor;anliycam.. Bosanmis kadinlar cirkin misiniz nedir ya?

ya saldiracaklar ya amac saldirmak asil tedavi olmasi gerekenler bu insanlar ya neyse

Klavye bazen acımasızca olabiliyor. Aslında saldırmak için değilde tanimadigimizdan kaynaklanıyor.
Bazen bende de oluyor. Normal. Çok fikirli bir paltformdayiz.
Sizde aynı konuları açınca farklı bakış acıları gelmiş olabilir.

Boşanmanın sadece, erkek kadını beğenmezse ya da yetersiz görürse gerçekleştiğini sanan zihniyetin sözleri bunlar. Öyle bir genelleme yok.

Yalnız konu sahibi de boşanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…