- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
ünlülerin formulumu yoksa cenin yemek ıyyyyyyyyyyyyyKonu sahibi bir ayda üç yaş gençleşmiş yahu... Bunun formülü nedir konu sahibi, bize de söyleyin.
obsesifsem de manyaksam da her ne isem de bu size gelip bana uyduruyorsun konu aciSayin guzel hatun. Psikoloji bilimine vakif oldugumu iddia etmiyorum. Bilakis kendi beynimin de yandigini belirtiyorum. Konu actiniz ben de hakkinizdaki dusuncemi soyledim. Ki genelde alintilar tartismaya sebep olacaksa cevap da vermiyorum. Cunku deliyim. Size cevap verdim ve dahi uzattim. Cunku obsesif oldugunuzu dusunuyorum. Ciddiye alip almamak size kalmis. Bir baska guzellik temali konuda bulusmak dilegiyle. Kleopatra size isik tutsun. Banu alkan yolunuza yoldas olsun. Esenlikler dilerim. Estetikler de dileyebilirim. Uygun temenniyi aliverin size zahmet.
gençleşmis mi himKonu sahibi bir ayda üç yaş gençleşmiş yahu... Bunun formülü nedir konu sahibi, bize de söyleyin.
Teyzenin sacmaladigini bildiginiz halde bu konuyu acmaniz ayrica sacma.. Ne duymak istiyosunuz ki?eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
konunun sacma oldugunu dusundugunuz halde neden yaziyorsaniz ayni sebeptenTeyzenin sacmaladigini bildiginiz halde bu konuyu acmaniz ayrica sacma.. Ne duymak istiyosunuz ki?
uc dili ana dilim gibi konusabiliyorum lakin yazdiklarim turkceBir de konu sahibinin hangi dili konuştuğunu çözebilsek ne kadar güzel olacak.
eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
Konularla ilgili fikir beyan etme hakkimiz var.. Bu konu icin de sacmalik oldugunu dusunuyorum.. Bi cok kisi belki uzulup rencide olacak sizin su konudaki teyze zihniyetindeki insanlar yuzunden.. Bi de deseniz ki, insanlar ne kadar yanlis dusunuyor;anliycam.. Bosanmis kadinlar cirkin misiniz nedir ya?konunun sacma oldugunu dusundugunuz halde neden yaziyorsaniz ayni sebepten
ya saldiracaklar ya amac saldirmak asil tedavi olmasi gerekenler bu insanlar ya neyse
Konularla ilgili fikir beyan etme hakkimiz var.. Bu konu icin de sacmalik oldugunu dusunuyorum.. Bi cok kisi belki uzulup rencide olacak sizin su konudaki teyze zihniyetindeki insanlar yuzunden.. Bi de deseniz ki, insanlar ne kadar yanlis dusunuyor;anliycam.. Bosanmis kadinlar cirkin misiniz nedir ya?
Merak ettim şimdi :)Fotomu eklesem bu tez komple curur de neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?