- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
bu çok iyiydi çok güldüm:))="cognitive, post: 47823460, member: 482740"]Boşanmadığım halde çirkinim...........
boşanan kadınlar çirkin mi bilmem ama senin zekadan yoksun kaldığın ortada . İstediğin kadar boya kendini dünya güzeli ol istersen bu g. zekalılıkla senden hiçbir şey olmaz. Gece gece sinirlendirdin beni , kenarlarda yaşa fazla ortalara çıkma herkes benim kadar sabırlı olmayabilir kendilerine hakim olamazlar dayak falan yersin.
nerden cıktı kız bu kendini çirkin mi görüyorsun.Boşanmadığım halde çirkinim...........
Konu tam olarak bu. Güzellik kaş gözden ibaret değil çünkü, insan o kendine has enerjiyi bir sebeple kaybedince çirkinleşmeye demeyeyim de kendini sevmemeye başlar. Bu da etrafa yansır doğal olarak.Boşanmış değil mutsuz kadın çirkinleşir. Işıltısını kaybeder. Boşandıktan sonra parlayanları gördü bu gözler
Boşanmış değil mutsuz kadın çirkinleşir. Işıltısını kaybeder. Boşandıktan sonra parlayanları gördü bu gözler
Konu tam olarak bu. Güzellik kaş gözden ibaret değil çünkü, insan o kendine has enerjiyi bir sebeple kaybedince çirkinleşmeye demeyeyim de kendini sevmemeye başlar. Bu da etrafa yansır doğal olarak.
Gofiiim o senin gözlerinin güzelliğisenin ışıltın da güzelliğinde yerinde
boşanan kadın çirkindir tezini yıkan kadın :)
nerden cıktı kız bu kendini çirkin mi görüyorsun.
Konu tam olarak bu. Güzellik kaş gözden ibaret değil çünkü, insan o kendine has enerjiyi bir sebeple kaybedince çirkinleşmeye demeyeyim de kendini sevmemeye başlar. Bu da etrafa yansır doğal olarak.
çok doğru,
güzellik görecelidir, evlenmeden önce ortalama üzerinde sayılırdım, evlendikten sonra nasıl bir depresyona girdiysem görenler tanıyamadı, içim karartısı yüzüme herşeyime yansıyordu.
uzun süre depresif geçti, sonra toparlanma başladım, başka uğraşlar edinmeye çalıştım sorunlu evliliğimi düşünmemek için.
Daha çok yeni boşandım, çevrem eski haline dönmeye başladın diyor,
Demem o ki iç huzur moral her şeyden, güzellikten daha önemli.
Enerjinizi çeken kim varsa uzaklaşın derim.
eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?