boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

Gecen bir uzman psikologdan duydum...
Genellikle erkekler eslerinden daha cirkin bayanlarla aldatirmis...
Cunku yanindaki guzel mi guzel esleri gozlerine cirkin gorunurmus

Sakin

Burada da hangi konuyu kim açabilir inzibatlari türedi
Sn nye bu knyu actnki :S
Sanane ya dert etmiş açmış.

Hayır konu sahibi güzel olanlar da var .

Boşanmış değil mutsuz kadın çirkinleşir. Işıltısını kaybeder. Boşandıktan sonra parlayanları gördü bu gözler
Konu tam olarak bu. Güzellik kaş gözden ibaret değil çünkü, insan o kendine has enerjiyi bir sebeple kaybedince çirkinleşmeye demeyeyim de kendini sevmemeye başlar. Bu da etrafa yansır doğal olarak.

Boşanmış değil mutsuz kadın çirkinleşir. Işıltısını kaybeder. Boşandıktan sonra parlayanları gördü bu gözler

çok doğru,
güzellik görecelidir, evlenmeden önce ortalama üzerinde sayılırdım, evlendikten sonra nasıl bir depresyona girdiysem görenler tanıyamadı, içim karartısı yüzüme herşeyime yansıyordu.

uzun süre depresif geçti, sonra toparlanma başladım, başka uğraşlar edinmeye çalıştım sorunlu evliliğimi düşünmemek için.

Daha çok yeni boşandım, çevrem eski haline dönmeye başladın diyor,
Demem o ki iç huzur moral her şeyden, güzellikten daha önemli.

Enerjinizi çeken kim varsa uzaklaşın derim.

Konu tam olarak bu. Güzellik kaş gözden ibaret değil çünkü, insan o kendine has enerjiyi bir sebeple kaybedince çirkinleşmeye demeyeyim de kendini sevmemeye başlar. Bu da etrafa yansır doğal olarak.

senin ışıltın da güzelliğinde yerinde
boşanan kadın çirkindir tezini yıkan kadın :)

Ben de boşandım çirkin kadınım demek kiama sonra yine evlendim guzellesmis mi oluyorum boşanan kadın çevrenin hakan kesmesinden,dul kadın aman kocalarimiza dikkat edelim diyelim arkadaşlarından, aman fazla gezme laf olur sözlerinden vs vs bunlar yüzünden agresif sinirli olur yaşamayan bilmez çok zor bu ülkede boşanmış kadın olmak

Hiç alakası bile yok. Boşanan kadına tam tersi bir güzellik geliyor, güçlü imajdan mıdır, özgürlüğün enerjisi midir nedir?
Hem buradan bildiğim canlı bir kanıtı var; CuteMom var taş gibi hatun

O yüzden kızlarınızı cesur yetiştirin diyorlar. Aynaya baktığımızda bizi tüketen birinin izler varsa ışıltıyı kazanmak için cesur olmak lazım

Benim gördüğüm boşanmışlar güzel kafınlar.Allah çirkin şansı versin der büyükler o teyze bunuda duymuştur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…